Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

26. august 2015


Husk at vi har netværksbar på fredag. Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt. 

Alle taler om manglen på boliger, ikke mindst ungdomsboliger, midlertidighed og containerbyggerier. Nu kan du tage med os ud på Refshaleøen, hvor vi skal se og tale om containerhuset CPH Shelter. Huset, der er en bæredygtig og fremtidsrettet fortolkning af typehuset, er bygget af upcyclede og organiske materialer. CPH Shelter er samtidigt et boligpolitisk oplæg, der indbyder til diskussion om midlertidige og mere fleksible anvendelser af byen.

I sidste uge lancerede vi en cykeltur med Jason Roberts. Der er et par få pladser tilbage. 

Det myldrer med gode og spændende arrangementer. Der er mange flere på vej.



Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Energibesparelse på 35 % - blot ved at gennemgå og optimere tekniske installationer i en bygningsmasse. Sådanne eksempler er der flere af i Grontmijs Technical Infrastructures projektportefølje - og metoden kan bruges i alle bygninger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august
udsolgt
Drik morgenkaffe i skoven med Byens Netværk, når vi tager en tur i Dyrehaven for at se de nye stalde til havens kapervogne og heste, efterfulgt af en faglig rundvisning i Korsbæk på Bakken.

Byens Netværksbar, 28. august
Kom og hils dit netværk velkommen tilbage fra sommerferien. Byens Netværk inviterer igen til uformel netværksbar uden anden dagsorden end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende.

Udstillingen AFRIKA på Louisiana, 10. september
Tag med på rundvisning i sommerens store udstilling på Louisiana, som stiller skarpt på arkitektur, kunst og kultur på det afrikanske kontinent. Udstillingen kaster lys på mangfoldigheden og kompleksiteten i den del af Afrika, der ligger syd for Saharaørkenen.

Containerhuset CPH Shelter, 14. september 
Kom med på rundvisning i containerhuset CPH Shelter på Refshaleøen. Huset, der er en bæredygtig og fremtidsrettet fortolkning af typehuset, er bygget af upcyclede og organiske materialer og forventes at få en reduction i CO2 aftrykket forbundet med byggeprocessen på 80% ift. traditionelt byggeri.

Campusudvikling på DTU Lyngby, 16. september
Tag med på rundvisning i tre af DTUs nyeste byggerier og få indblik i den store campusudvikling, der finder sted på DTU Lyngby Campus i disse år.

Pakhuset på Langelinie, 21. september - udsolgt
Kom med på rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.

Cykeltur med Jason Roberts – om byrum, byudvikling og beboerinvolvering, 23. september - få pladser
Oplev din by med nye øjne, når vi sammen med Realdania, GivRum og amerikaneren Jason Roberts inviterer på cykeltur med fokus på byrum, byudvikling og beboerinvolvering.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II, 29. juni

 Fotoreportage

VILLUM Window Collection, 12. august

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i juli 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. I juli 2015 er det, foruden forsiden og nyheder, især månedens profil af Moser&Moser, medlemsoversigten, arrangementsoversigten og vores kommende besøg i Pakhuset på Langelinie, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
”Bygningsbevaring i teori og praksis" - kursusrække i Center for Bygningsbevaring
Center for Bygningsbevaring tilbyder kursusrække om bygningsbevaring i teori og praksis for alle, der arbejder med det eksisterende byggeri og gerne vil blive skarpere på originale materialer og teknikker, regelsæt, principper m.m. .

www.byens-netvaerk.dk Studietur til City Link Festival 2015 i Edinburgh, 24.-27. september
City Link Festival er en platform, for alle, der har interesse i demokratisk fornyelse af by og byrum. Festivalen indebærer symposium, workshops, city wide events, udstillinger mm.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link