print logo
Byens netværk

Nyheder


Webinar om kunstprojektet Usynlige Stier

Webinar om kunstprojektet Usynlige Stier27. oktober 2020

Deltag i webinar om det samskabelsesbaserede kunstprojekt "Usynlige Stier" i Sigynsgadekvarteret på ydre Nørrebro, som er en del af Slots- og Kulturstyrelsens pulje til kultur i udsatte boligområder.

læs mere Medlemmer
Kulturarv i den almene boligsektor

Kulturarv i den almene boligsektor23. oktober 2020

Rambøll Arkitekter afholder et webinar om arkitektonisk kulturarv i den almene boligsektor, Her vil der blandt andet være fokus på, hvilke særlige kvaliteter vi bør tage vare på, når vi renoverer almene boliger, der ikke er fredede.

læs mere Medlemmer
Byvandring i Albertslund Syd

Byvandring i Albertslund Syd07. oktober 2020

BO-VEST inviterer på byvandring i Albertslund Syd, hvor man kan opleve området og boligerne indefra og høre om de oprindelige visioner for bydelen og om Masterplanen, der har fremtidssikret området. Albertslund Syd har siden midten af 00’erne gennemgået en gennemgribende modernisering.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Jan Gehl og livet mellem husene

Byens Podcast: Jan Gehl og livet mellem husene22. september 2020

En af dansk arkitekturs store personligheder er arkitekten Jan Gehl, der siden 1960’erne har forsket i, hvordan vi mennesker bruger vores byer. Men hvordan har byen forandret sig, siden Jan Gehl lagde ud som ung arkitekt? Og hvilke kvaliteter har den her i 2020, hvor nogle vil måske mene, at støjen fra mennesker i byrummene er kommet til at fylde lidt for meget? Det er temaet i denne udgave af Byens Podcast.

læs mere Byens Netværk
Invitation: ANUPAMA KUNDOO TALK & FILMVISNING

Invitation: ANUPAMA KUNDOO TALK & FILMVISNING21. september 2020

I samarbejde med Copenhagen Architecture Festival inviterer Louisiana til filmvisning med den indiske arkitekt Anupama Kundoo, der er aktuel med udstillingen Taking Time på Louisiana

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast - del 2: Byen for alle?

Byens Podcast - del 2: Byen for alle?17. september 2020

2020 har været lidt af et kontrasternes år for byens liv og rum. Først var der under corona-nedlukningen mere end stille, og siden kom der - vil nogen mene - lidt for meget fest i gaden. Lyt til seneste episode af Byens Podcast, hvor vi diskuterer udviklingen med arkitekt Jan Gehl, antropolog Sandra Lori Petersen og teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen.

læs mere Byens Netværk
Nabostøj - en fælles sag

Nabostøj - en fælles sag16. september 2020

Hvornår bliver lyden af naboen til generende støj? Og hvorfor forventer de fleste, at problemer med nabostøj skal løses alene ved at vise hensyn og rummelighed, og ikke ved at forbedre de bygninger, vi bor i? Kom med til konference om Nabostøj den 23. september i København.

læs mere Øvrigt netværk
Få bæredygtighedsledelse på CV

Få bæredygtighedsledelse på CV'et16. september 2020

Interessen for bæredygtigt byggeri bare stiger og stiger og dermed også vigtigheden af bæredygtighedsledelse. Lige nu har Green Building Council ledige pladser på en uddannelse i bæredygtighedsledelse.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast - del 1:Kampen om byrummet

Byens Podcast - del 1:Kampen om byrummet14. september 2020

Hvad er opskriften på det gode byliv, der måske nogle steder ser ud til at være druknet i sin egen succes? Hør med, når Byens Podcast besøger bykvarteret Nordhavn for at tale med en beboer, en arkitekt, en byplanlægger og en byudviklingschef.

læs mere Byens Netværk
Architects@Work i Forum København

Architects@Work i Forum København03. september 2020

Kom med, når Architects@Work åbner dørene for arkitekternes årlige udstilling af produktinnovation den 9. og 10. september.

læs mere Øvrigt netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

CREE Denmark oktober 2020

footer image byens netværk