print logo
Byens netværk

Nyheder

Creative Tastebuds: Symposium 4.-5. september på Aarhus Teater

Creative Tastebuds: Symposium 4.-5. september på Aarhus Teater04. september 2017

Det er ikke et traditionelt symposium. Det er en innovationsproces og en fest for videnskaben om smag. En arkitekt, en designer, en journalist og en kok udfordrer verdens førende smagsforskere når de spørger hvad smagen betyder for vores hukommelse, fællesskaber, historiefortælling og læring. Der bliver spændende input fra publikum, uforglemmelige smagsoplevelser og en unik middag på restaurant

læs mere Øvrigt netværk
Fødselsdagsreception for Jan Bruus Sørensen hos AI

Fødselsdagsreception for Jan Bruus Sørensen hos AI18. august 2017

Fødselsdagsreception for Jan Bruus Sørensen hos AI

læs mere Medlemmer
Arrangementsudvalget anbefaler: 12 steder du skal se i sommerferien

Arrangementsudvalget anbefaler: 12 steder du skal se i sommerferien05. juli 2017

Byens Netværks arrangementsudvalg har lavet en liste over 12 steder, du skal besøge denne sommer, hvis du vil opleve arkitektur, byrum og dansk kulturarv i særklasse.

læs mere Byens Netværk
SOMMERTUR TIL VERDENSARKITEKTUR I VESTJYLLAND

SOMMERTUR TIL VERDENSARKITEKTUR I VESTJYLLAND04. juli 2017

Tre danske arkitektfirmaer har bygget nyt i det Syd-Vestjyske og i samarbejde med Arkitektforeningen og Stråtagets Kontor arrangeres derfor en to-dages studietur til Syd-Vestjylland, som også byder på en spektakulær strandpromenade, enestående stråtage og kollegialt samvær.

læs mere Medlemmer
Louisiana Live: En aften med den amerikanske arkitekt Michael Sheridan

Louisiana Live: En aften med den amerikanske arkitekt Michael Sheridan14. juni 2017

Hvordan Louisiana blev til Louisiana? Den amerikanske arkitekt og forfatter, Michael Sheridan, dykker ned i arkiverne for at fortælle historien om Louisianas tilblivelse.

læs mere Øvrigt netværk
Gå-hjem-møde om FN’s verdensmål og byggebranchen

Gå-hjem-møde om FN’s verdensmål og byggebranchen24. maj 2017

Med FN’s 17 verdensmål er der igangsat en global og ambitiøs bevægelse imod et mere bæredygtigt verdenssamfund. Green Building Council Denmark og Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar holder et fælles gå-hjem-møde om FN’s verdensmål og byggebranchen.

læs mere Medlemmer
BYGNINGSRESTAURERING – kursusrække 2017

BYGNINGSRESTAURERING – kursusrække 2017 02. maj 2017

Center for Bygningsbevaring i Raadvad byder velkommen til kursusrækken 2017 i samarbejde med Kunstakademiets Arkitektskole og Arkitekternes Efteruddannelse.

læs mere Øvrigt netværk
Arrangement: BLOX BAG FACADEN - DESIGN OG KONSTRUKTION

Arrangement: BLOX BAG FACADEN - DESIGN OG KONSTRUKTION30. marts 2017

Tag med Dansk Arkitektur Center på besøg i BLOX den 3. april. BLOX består af mere end 50 forskellige facadetyper, der hver især rummer en funktion og en æstetik. Der er arbejdet på facadedesignet siden BLOX’ helt spæde start tilbage i 2008, hvor dispositionsforslaget blev præsenteret på en udstilling på Dansk Arkitektur Center.

læs mere Øvrigt netværk
Danmark skal være bæredygtigere - fremtidsudsigter for byggeriet

Danmark skal være bæredygtigere - fremtidsudsigter for byggeriet21. marts 2017

Green Building Council Denmark inviterer til forårskonference den 18. maj, som omhandler at Danmark skal være bæredygtigere. Cirkulær økonomi er en måde både at sikre en bedre forvaltning af jordens ressourcer samtidig med at virksomhederne får nye økonomiske muligheder bl.a. ved at udvikle nye forretningsmodeller.

læs mere Øvrigt netværk
Henriette Cajar, markedsdirektør i Orbicon, fylder 50

Henriette Cajar, markedsdirektør i Orbicon, fylder 5002. marts 2017

Den 26. marts 2017 fylder markedsdirektør i Orbicon, Henriette Cajar, 50 år. Orbicon holder reception for Henriette den 24. marts fra 14 – 16 på Orbicons kontor i Ballerup, hvor venner og bekendte fra branchen er meget velkomne.

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme
Nu kan du læse første indlæg i Byens Klumme. Klummen omhandler aktuelle emner, og er skrevet af vores medlemmer. Første klumme er skrevet af vores bestyrelsesformand Henriette Cajar. Hvis du har lyst til at bidrage med et emne til en klumme, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.
  • Byens Netværk
    v/ sekretariatschef
    Henriette Sofie Larsen

  • Strandgade 27B, 5.sal
  • 1401 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Næstved Flisecenter august 2017

footer image byens netværk