print logo
Byens netværk

Nyheder


MYstrain online-kursus til forebyggelse af stress

MYstrain online-kursus til forebyggelse af stress24. juni 2020

Gratis online-kursus til forebyggelse af stress for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Netværk anbefaler: Steder du skal se i sommeren 2020

Byens Netværk anbefaler: Steder du skal se i sommeren 202023. juni 2020

I år skal rigtig mange af os holde ferie i Danmark. Derfor gentager vores arrangementsudvalg og bestyrelse en god tradition og giver her deres personlige anbefalinger til steder, du skal besøge denne sommer. God fornøjelse!

læs mere Byens Netværk
Arbejde til byens unge

Arbejde til byens unge 03. juni 2020

FRAK er ligesom mange andre i landet hårdt ramt af Corona krisen. Helt konkret har de med aflysning af landets festivaler og store/små events mistet over 3.000 arbejdstimer som skulle have kommet en masse unge til glæde så de kom godt ind i voksenlivet. De tror på arbejdet er nøglen til et godt voksenliv og erfarer at særligt håndens arbejde er en god løftestang for vores unge.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast: Leverer klimapartnerskabet varen?

Byens Podcast: Leverer klimapartnerskabet varen?15. maj 2020

Hvis byggeriet skal nå klimamålet om en 70 procents reduktion af CO2 i 2030, skal der radikale metoder til. Byens Podcast dykker i denne udgave ned i klimapartnerskabets anbefalinger og har talt med Andreas Weidinger fra Dansk Byggeri, Morten Birkved fra Syddansk Universitet, Signe Sand fra Den Grønne Studenterbevægelse og Morten Homann fra Boligkontoret Århus.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Fra coronakrise til grøn genstart #2

Byens Podcast: Fra coronakrise til grøn genstart #205. maj 2020

Hvordan booster vi økonomien og beskæftigelsen i byggeriet uden at skylle de grønne ambitioner ud med badevandet? Det undersøger Byens Podcast i miniserien ”Fra Coronakrise til grøn genstart”. I denne udgave kan du høre interviews med boligminister Kaare Dybvad Bek, Anders Lendager, direktør i Lendager Group, Mette Qvist, direktør i Green Building Council og Martha Kathrine Sørensen, sektionsleder på Teknologisk Institut.

læs mere Byens Netværk
Wa(l)king Copenhagen

Wa(l)king Copenhagen30. april 2020

Metropolis har inviteret 100 kunstnere til at skabe 100 vandringer gennem København i løbet af 100 dage – som en dagbog fra en storby, hvor corona-krisen sætter dagsordenen og har ændret vores dagligdag radikalt. Hver kunstner går i 12 timer og starter hjemmefra. Hver hele time giver de livstegn via live-stream.

læs mere Medlemmer
Byens Podcast: Fra coronakrise til grøn genstart #1

Byens Podcast: Fra coronakrise til grøn genstart #127. april 2020

Skal byggebranchen gå fra sort til grøn er det afgørende, at kommunerne går forrest og stiller skrappere grønne krav. Det siger Københavns overborgmester Frank Jensen i et aktuelt interview til Byens Podcast. Du kan desuden høre bud på konkrete grønne visioner fra direktør i Realdania Jesper Nygård, programleder Anna Esbjørn fra Concito og Rune Kilden fra udviklingsselskabet Kilden & Hindby.

læs mere Byens Netværk
Københavns Vinduer - en podwalk

Københavns Vinduer - en podwalk23. april 2020

I samarbejde med restaureringsarkitekt Søren Vadstrup har VILLUM Window Collection produceret en podwalk i tre dele, der dykker ned i fortællingerne bag vinduets design og dets betydning for bygningskulturen.

læs mere Medlemmer
Byens Podcast: Corona i byggebranchen #4

Byens Podcast: Corona i byggebranchen #403. april 2020

Fremgang og solide ordrebøger i den danske byggebranche er på kort tid blevet afløst af en grundlæggende usikkerhed om, hvad fremtiden bringer, og hvor økonomien går hen. Byens Podcast taget på rundtur i en presset men også forhåbningsfuld branche, der også kommer med små forsigtige bud på en nytænkning af såvel arkitektur som ventilationsteknik i en tid post corona.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Corona i byggebranchen #3

Byens Podcast: Corona i byggebranchen #331. marts 2020

I Byens Podcast: Corona i Byggebranchen #3 undersøger vi, hvordan offentlige investeringer kan være med til at holde liv i byggebranchen under coronakrisen. Vi taler med flere af branchens parter og spørger bl.a., hvor hurtigt det vil virke at frigive nye midler – og hvilke andre håndtag man kan skrue på under coronakrisen?

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Byens Klumme er aktuel med et indlæg af billedkunstner Thomas Pålsson, der mener, at byggeriets aktører i højere grad bør inddrage kunst i projekterne for dermed at skabe større identitet og ejerskab. Byens Klumme udkommer cirka fire gange om året - og kender du én med noget særligt på hjerte, er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

FM Bygningsdrift juli 2020

footer image byens netværk