Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

24. september 2015


I næste uge går studieturen til Istanbul. Vi har fået et afbud. Vil du med her i 11. time, så ring til mig nu. Deadline er i morgen kl. 12, hvis en af jer vil overtage pladsen. Se mere om turen her.

I går var vi på en dejlig cykeltur rundt på Nørrebro med internationalt besøg både fra USA og Istanbul. Turen sluttede af på toppen af Danmarks største tagfarm. Hvis du gerne vil opleve ØsterGRO, har vi et særskilt arrangement den 8. oktober, og der er stadig ledige pladser. 

Sammen med Innobyg har vi fået mulighed for at besøge "Det Åndbare Hus" hos Egen Vinding & Datter i Ringsted. Huset bliver bygget med diffussionsåbne konstruktioner og af miljøvenlige og bæredygtige materialer. Vi har 10 pladser, så hvis du vil med, så tilmeld dig nu. 

Husker du al balladen om Krøyers Plads? Du har nu mulighed for at komme med os på besøg i det eksklusive boligbyggeri på Krøyers Plads, der som de første lejligheder i Danmark er blevet svanemærkede. Det har krævet nye arbejdsmetoder, der skubber til udviklingen i hele byggebranchen. NCC viser rundt og vi får en unik mulighed for at besøge en af de indflyttede boliger hos et af medlemmerne i Byens Netværk.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Hørsholm Kommune og Bird & Bird Advokatpartnerselskab. Vi glæder os meget til at hilse på jer på de mange kommende arrangementer.



Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk


Månedens profil

ESTATE MEDIA er hele branchens videns- og mediehus. ESTATE MEDIA arrangerer konferencer, seminarer, udgiver branchens førende uafhængige magasin og leverer daglige nyheder på www.estatemedia.dk

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Metropolis Complete – kom med Byens Netværk til en særlig filmaften, 6. oktober
Byens Netværk har fået en unik mulighed for at invitere til fremvisning af klassikeren ”Metropolis”, som med sit futuristiske storbyunivers er et filmisk mesterværk om arkitektur, samfund og mennesker.

ØsterGRO - Danmarks første tagfarm og klimakvarteret Skt. Kjelds, 8. oktober
Tag med til Danmarks første klimakvarter og hør mere om det at klimatilpasse Skt. Kjelds Kvarter via alternative løsninger. Vi indleder med et besøg hos tagfarmen ØsterGRO.

Det Åndbare Hus, 21. oktober
Kom med på besøg i Det Åndbare Hus, der er bygget af miljøvenlige og bæredygtige materialer og med ingen eller meget lav afgasning af skadelige kemiske stoffer. Målet er at sikre et godt indeklima og en lav belastning af miljø og ressourcer.

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober - venteliste
Byens Netværk besøger opførelsen at det nye byhospice på Frederiksberg. Diakonissestiftelsen har udviklet næste generation af hospice, som opføres i den tætte by og er Danmarks første nye hospice i to etager.

Krøyers Plads, 28. oktober
Vi besøger Danmarks første svanemærkede lejligheder på Krøyers Plads. NCC viser rundt og vi får en unik mulighed for at besøge en af de færdige og indflyttede lejligheder.

Afholdte arrangementer

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august

 Fotoreportage

Byens Netværksbar, 28. august

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i august 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. I august 2015 er det, foruden forsiden og nyheder, især månedens profil af Grontmij Technical Infrastructure, medlemsoversigten og vores netværksbar, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Invitation til Debatmøde om Kommuneplan 15 på Københavns Rådhus
Kom og debatér fremtidens København på debatmødet om Kommuneplan 2015. På mødet vil du kunne drøfte visionerne med overborgmester Frank Jensen og Københavns Kommunes plandirektør og planchef.

www.byens-netvaerk.dk 8-TALLET – Om at dele en fælled. Arrangement på arkitekturens dag
8-tallets beboere inviterer arkitekter, planlæggere og ildsjæle fra ejerforeninger, andelsforeninger og almene boligbebyggelser til en event, som sætter lup på fællesskab og deleøkonomi.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til seminarrække målrettet dig, der arbejder med udvikling af bæredygtige løsninger til byggeriet
Støtteordningen TEST inviterer til et gratis seminar målrettet byggeriets bæredygtige producenter og igangsættere.

www.byens-netvaerk.dk
Konsulentuddannelse i DGNB for byområder
Interesserer du dig for bæredygtigt byudvikling og byplanlægning? Så har Green Building Council Denmark et tilbud skræddersyet til dig.

Priskonkurrence inden for byudvikling inviterer til nordisk matchmaking-event
Find sammen i teams på tværs af fag- og landegrænser om bæredygtige løsninger på seks nordiske projekter i ny konkurrence.

www.byens-netvaerk.dk
Skybrud og klimaforandring: Tag med på temaekskursion med ArkiTours og FAOD, 7. oktober
Oplev en park i Gladsaxe, der sikrer området mod oversvømmelser, et helt klimatilpasset kvarter under opførelse på Østerbro og en ny type vejbelægning der skal forhindre kloakvand i kældrene.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link