Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


15. december

Vintermørket er for alvor over os, men i februar kaster Copenhagen Light Festival traditionen tro lys på byen med midlertidige lysinstallationer og lysoplevelser. Tag med på Lysvandring i byen, når vi sammen med Jesper Ravn, arkitekt og lysdesigner, ser og hører om nogle af de mange lysværker, der iscenesætter, fremhæver og fortolker byens forskellige rum, pladser, bygninger, broer og skjulte steder på en ny og spændende måde.

Og så er Mipim-planlægningen i fuld gang! Skal du med på Mipim til marts, kan du med fordel deltage på vores Mipim Kickoff i København den 2. februar, hvor du kan møde andre danske deltagere og blive klogere på, hvordan du får mest ud af Mipim-dagene. Tilmelding åbner i næste uge.

Og så liner vi selvfølgelig op med flere arrangementer i Cannes: Vi glæder os f.eks. til at byde medlemmer og branchen velkommen til strandbar på Croisetten og til morgenkaffe og netværk på vores traditionelle Kaffe-Rendez-Vous. Og ikke mindst til den internationale debat: Global Danish Solutions samt en debat om grøn omstilling og merværdi, som vi åbner for tilmelding til senere. Du kan læse mere om vores Mipim-arrangementer og samarbejder her.

I Byens Adventskalender er vi kommet til 3. Advent, som er et bidrag fra Natalie Mossin, President of Congress, the UIA World Congress of Architects 2023 in Copenhagen. På spørgsmålet om, hvordan vi kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid – og en fremtid som inkluderer og ikke lader nogen i stikken, svarer hun bl.a. "Hver gang vi sidder med et projekt, kan vi tænke over, hvem der er mest sårbare i denne kontekst. Hvem er i risiko for at blive efterladt? Alle projekter har et potentiale for at gøre noget for nogen, noget der ikke bliver gjort i dag". Læs hele bidraget i Byens Adventskalender her.

Endelig skal vi byde hjerteligt velkommen til to nye medlemmer: Designvirksomheden 55° North samt Foreningen af Rådgivende Ingeniører, FRI. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Den mest beboervenlige og bæredygtige løsning inden for renovering af faldstammer. Greenpipe er eksperter i renovering og genbruger afløbssystemer. Vi hedder Greenpipe, fordi genbrug af afløbssystemer er en ”grøn” og klimavenlig renoveringsmetode, og vi er et stærkt og spændende alternativ til traditionel udskiftning og reparation af afløbsrør. Læs mere i Månedens profil.


Byens Adventskalender

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af vores netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. Og som vi glæder os til at videndele med jer alle om på vores arrangementer i 2023.   


3. Advent
Tredje bidrag kommer fra Natalie Mossin, President of Congress, the UIA World Congress of Architects 2023 in Copenhagen, der bl.a. svarer på, hvordan vi kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig og inkluderende fremtid. "Hver gang vi sidder med et projekt, kan vi tænke over, hvem der er mest sårbare i denne kontekst. Hvem er i risiko for at blive efterladt? Alle projekter har et potentiale for at gøre noget for nogen, noget der ikke bliver gjort i dag". Læs med i Byens Adventskalender her.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Nytårskur i København​, 6. januar 2023 - venteliste
Kom til årets festligste begivenhed, når vi holder Nytårskur i Byens bedste Netværk. Denne gang i rammerne af det nye 25hours Hotel, hvor vi inviterer til en aften med middag, nytårtaler og overraskelser. Og selvfølgelig masser af netværk.


Danske Bank bag facaden - historiske bygninger og økonomisk vejrudsigt​, 24. januar
I 150 år har Danske Bank haft hovedsæde på Holmens Kanal. Kom med bag facaden på det historiske og fredede Erichsens Palæ - og få samtidig en aktuel status og forecast på dansk økonomi ved cheføkonom Las Olsen. 


Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?​, 27. januar
Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Marie-Louise Pind, advokat og mediator, gør dig klogere på, hvordan du med enkle værktøjer kan håndtere - eller endda helt undgå - konflikter gennem øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.


Mipim Kickoff, 2. februar
Sammen med Byggesocietetet holder vi et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2023 og gerne vil blive klogere på, hvad du kan få ud af din deltagelse. Du får også en sneak peek på, hvad det danske program byder på.  


Copenhagen Light Festival 2023 - lysvandring i byen​, 8. februar
Tag med på en lysvandring gennem Indre By, når vi ser og hører om nogle af de mange værker på årets festival, der lyser byens rum og bygninger op på nye spændende måder.

 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 15. marts
Intet Mipim uden Byens Netværks legendariske Kaffe-Rendez-Vous, hvor vi inviterer nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe- og netværksarrangement på Restaurant Yuniku i Cannes.

 


Intromøde i Byens Netværk, 23. marts
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde i København, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre netværkskolleger i branchen.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til to dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Et boligmarked under pres
Den aktuelle krise på boligmarkedet har forstærket behovet for at gentænke rammerne for byernes fremtid. Men hvordan skaber vi et boligmarked i balance?

Lyt til tre podcasts med Curt Liliegreen, direktør i Boligøkonomisk Videncenter, Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger og Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania i dialog med finansjournalist Pernille Enggaard på en debat afholdt af Byens Netværk på Estate Medias Business Arena Copenhagen.

Podcast 1: Et boligmarked under pres af demografien. I denne podcast ser vi nærmere på, hvordan demografien, økonomien og kommercielle boligmarked påvirker udviklingen.

Podcast 2: Et boligmarked under pres af klima-ambitionerne. Kan byggeriet på ti år skære næsten 90 % af CO2-udslippet? Og hvad betyder det for finansiering og forsikring, at vi kommer til at se nye produkter på markedet?

Podcast 3: Hvad venter byggebranchen i 2023? Hvilken ønskeliste kan den kommende boligminister vente fra byggebranchen? Og hvilke store udfordringer venter der i 2023?

Find alle tre podcasts her.


Nyheder fra Byens Netværk

Arkitekturåret indgår stærkt samarbejde med Byens Netværk
Når København stiller skarpt på arkitektur og byudvikling i 2023 bliver Byens Netværk en engageret samarbejdspartner.
Læs mere her.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link