Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


6. december 2018

Snart går vi alle sammen på juleferie, men inden da vil vi gerne vide, om du skal med os til fest i det nye år. Med andre ord: Det er tid til at tilmelde jer næste års brag af en nytårskur i Byens festligste Netværk!Senere i januar kan du komme med op på taget af Vilhelm Lauritzens smukke Radiohus på Frederiksberg, som i dag huser Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og se det omfattende projekt med at udskifte kobbertag og tagkonstruktion på taget af koncertsalen.

Byens Podcast er klar med en udsendelse, der dykker ned i den aktuelle debat om Lynetteholmen. Debatten fandt sted i Byens Saloner den 19. november på Lynetten - og bølgerne gik højt! Hør nogle af de skarpe indlæg her og bliv klogere på, hvad debatten om Københavns fremtidige byudvidelse drejer sig om. Mens du lytter, kan du læne dig tilbage og bladre i fotoreportagen her

Månedens profil i december er Lintex, som er leverandør af visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Klik ind og læs om den familiejede virksomhed, som blev grundlagt i Sverige i 1983, og som i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter i dag er en af de største aktører på det nordiske marked. Skal din virksomhed være månedens profil i det nye år? Læs mere her eller kontakt Mathilde på mvs@byensnetvaerk.dk.

For et par uger siden havde vi morgenkaffearrangement om metoden MINDStrain, der kan forebygge stress. Securitas, som også udbyder stressforbyggende kurser i MindStrain, tilbyder nu medlemmer af Byens Netværk op til kr. 5.000 i rabat på kurserne i din virksomhed. Læs mere om den nye medlemsfordel nederst på siden her.

Byens Stafet er netop landet hos Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage, som bl.a. fortæller, hvad han interesserer sig for i byen her og nu, og hvorfor han mener, at man kunne omdøbe social bæredygtighed til væredygtighed.

Sidst men ikke mindst kan vi denne gang byde velkommen til to nye medlemmer af Byens Netværk: VGL - Vibeke Grupe Larsen og boligorganisationen Bo-Vita. Vi glæder os til at se jer til vores kommende arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 

Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Lintex er i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Virksomheden er familieejet og blev grundlagt i Sverige i 1983, hvor produktionen stadig finder sted den dag i dag. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage, er seneste modtager af medlemsstafetten. Læs bl.a. om hans ønske om at få mere bæredygtighed ind i byggeriet, og om hvorfor han mener, at man kunne omdøbe sociale bæredygtighed til væredygtighed.


Kommende arrangementer

Big Art på Charlottenborg, 11. december - venteliste
Kunsthal Charlottenborg slog for nylig dørene op for BIG ART - en udstilling med værker af kunstnere som Ai Weiwei, Douglas Coupland, Jeppe Hein, Julie Edel Hardenberg, Superflex, Victor Ash m.fl, som kan opleves i 1:1 skala og tager de besøgende på en rejse gennem Bjarke Ingels’ arkitektur i hele verden. 


www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Nyt kobbertag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, 10. januar

Kom med op på taget af Vilhelm Lauritzens smukke Radiohus på Frederiksberg, og se det omfattende projekt med at udskifte kobbertag og tagkonstruktion på taget af koncertsalen. Det fredede Radiohus huser i dag Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Fasangården i Frederiksberg Have, 15. januar

Fasangården er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Når restaureringen er færdig, er det planen at åbne et traktørsted i Fasangården, så alle får mulighed for at nyde de historiske detaljer og unikke omgivelser.


Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Afholdte arrangementer

Housewarming i Byens Netværk, 23. november
 Fotoreportage


 

Byens Saloner: Er Lynetteholmen et Kinderæg for Købehavns byudvikling? 19. november 2018
 Fotoreportage

 


 

No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Er Lynetteholmen et Kinderæg for Københavns byudvikling?

Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, der tager fat i den aktuelle debat om Lynetteholmen, som for nylig blev afholdt med 130 deltagere i Byens Saloner.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Green Building Council afholder vinterkonference i Middelfart om Bæredygtigt byggeri, 12. december

Green Building Council afholder vinterkonference på Middelfart Rådhus under overskriften: "Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål".


www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Rosenmeiers Atelier Open Studio, 2-15. december
I december er der åbent studio hos Byens Netværks medlem Lisa Rosenmeier. Kunstneren Lisa Rosenmeier arbejder for tiden med billeder i lag under titlen ”Dissolves and Hardcuts”.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link