Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev7. januar 2015

Først og fremmest ønsker vi jer alle et rigtigt glædeligt nyt år. Det er altid spændende at tage fat på et helt nyt år og i Byens Netværk har vi mange spændende planer for 2015. Blandt andet fylder vi 20 år til foråret.

Året sluttede med, at vi rundede de 300 virksomhedsmedlemmer. Det forpligter, og vi lover jer, at der skal komme masser af gode netværksmuligheder til jer alle sammen. Husk at fortælle jeres kolleger, at alle i virksomheden kan benytte sig af vores tilbud. I er naturligvis også velkomne til at fortælle branchekolleger om Byens Netværk. 

Vi lægger ud med den legendariske nytårskur på fredag den 9. januar, som i år afholdes i Filmbyen med ca. 175 deltagere. Vi har lukket for tilmelding, men hvis du har lyst til at deltage her på falderebet, kan du kontakte os for at høre om mulighederne.

Der er en stribe arrangementer på vores website, du allerede nu kan tilmelde dig, og der kommer løbende nye til. 
Den 20. januar gentager vi succesen og besøger igen metrobyggeriets store byggeplads ved Nørrebroparken. Fik du ikke en plads sidste gang, har du derfor nu igen mulighed for at komme med bag kulissen på metrobyggeriet - det største anlægsprojekt i København siden Christian 4.s tid.

Siden sidst kan vi byde velkommen til CRM-Byggefakta, KHR arkitekter, Dansk Bygningsanalyse og MOLE arkitekter. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.

HUSK: Det bliver så godt som vi allesammen gør det til.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Pålsson Arkitekter arbejder med byen – med BYENS HUSE og BYENS RUM – med byens bevaring og byens FORNYELSE. Gennem 30 år har tegnestuen udviklet løsninger og gennemført projekter, der skaber bedre rammer for LIVET I BYEN.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Nytårskur 2015, 9. januar - lukket for tilmelding
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang mellem stjernerne på ”Zentropia.” Igen i år har vi været på opdagelse for at finde nogle helt unikke rum ude i landskabet til begivenheden. Glæd dig derfor til en festlig aften i de kreative og mangfoldige rammer hos Zentropa.

Byens gadekunst - byvandring med STREETHEART, 13. januar
Bliv klogere på street art og kom med, når vi tager på byvandring sammen med STREETHEART for at se nærmere på den mangfoldige gadekunst på Islands Brygge og Vesterbro.

Byggepladsbesøg II på metrobyggeriet, 20. januar
Vi gentager succesen og besøger igen det største anlægsprojekt i København siden Christian 4.s tid er i fuld gang i hele byen. Metroselskabet er i gang med at bygge Cityringen, der vil få 17 nye stationer. Kom med bag kulissen på metrobyggeriets store byggeplads ved Nørrebroparken.

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst, 28. januar
Kom med på byggepladsbesøg på Banedanmarks nye Trafik Control Center, der skal styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark, når Banedanmarks signalprogram er færdigudrullet i 2021.

Bryghusprojektet, 3. februar
Bryghusprojektet opføres netop nu af Realdania for at skabe nyt liv på havnefronten Den Sorte Diamant og Langebro og styrke forbindelsen mellem indre by og Københavns havn. Kom med og høre mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven.

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Afholdte arrangementer

Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 4. december

 Fotoreportage

Julenetværksbar, 4. december

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I december 2014 har der i alt været 10331 besøg på vores website. Ud over forsiden er det i sær nyheder, vores afholdte arrangementer, nytårskuren 2015 og månedens profil af Byens Ejendom, der er klikket på.
Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til Housewarming hos BIM Equity, 23. januar
BIM Equity har fået nye lokaler og fejrer dette med en housewarming-reception på Strandlodsvej 6B, 3. sal 2300 København K.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til møde i DOLL netværksgruppe for Lys og Smart City Teknologier som Social Løftestang i Boligområder,
27. januar 
Tryghed er på dagsordenen i mange kommuner og boligselskaber som et led i arbejdet med udvikling af belastede bebyggelser. Belysning er centralt fysisk virkemiddel i at skabe tryghed og derfor deltager DOLL som nationalt Green Lab for belysning i flere projekter.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link