Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

7. juli 2015


Lige om lidt er det vores tur til at tage på sommerferie. Når vi er tilbage i august venter et væld af arrangementer og muligheder for at pleje relationerne i dit netværk. F.eks. håber vi, at mange af jer kigger forbi den 28. august, hvor vi holder netværksbar. Alle er velkomne, hvad enten I allerede er medlemmer eller kommende medlemmer.

Senest har vi tilføjet et besøg på Louisiana med rundvisning i udstillingen AFRIKA, som stiller skarpt på arkitektur, kunst og kultur på det afrikanske kontinent. Udstillingen AFRIKA er tredje og sidste kapitel i Louisianas store fortælling om arkitektur, kultur og identiteter. Efter rundvisningen byder et af vores medlemmer, facadeproducenten Ivarsson, på en let middag i Louisiana Café, hvor der bliver rig mulighed for at netværke.

Husk i øvrigt at du altid er velkommen til at komme med ønsker til arrangementer eller måske ligefrem tilbyde besøg på et af jeres spændende projekter.

Siden sidst byder vi velkommen til endnu et nyt medlem: Konradi - liv i og mellem husene. Vi glæder os til at mødes på vores arrangementer.

PS: Skal du og din virksomhed på Mipim - den årlige ejendomskonference i Cannes til marts? Husk at Byens Netværk kan hjælpe dig med at skaffe logi - men først skal vi lige holde lidt ferie. Skriv til Henriette i august, hvis du skal have hjælp.
 

Rigtig god sommer
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Moser&Moser World Wide Natural Stone Specialist
tilbyder igennem alle faser af byggeprocessen en række ydelser relateret til brugen af natursten. Alt fra rådgivning og vejledning til valg af korrekt naturstens materiale i opstartsfasen, leverancer og udarbejdelse af drift og vedligeholdelsesvejledninger tilpasset den enkelte opgave.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra september 2015 og frem.


Kommende arrangementer

VILLUM Window Collection, 12. august
Kom med på besøg i den nye unikke udstilling og hør om vinduets historie og dets betydning for arkitekturen, byplanlægningen og menneskets livskvalitet.

Standardernes Hus i Portland Towers, 17. august - udsolgt
Vi besøger Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bord Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices.

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august
Drik morgenkaffe i skoven med Byens Netværk, når vi tager en tur i Dyrehaven for at se de nye stalde til havens kapervogne og heste, efterfulgt af en faglig rundvisning i Korsbæk på Bakken.

Byens Netværksbar, 28. august
Kom og hils dit netværk velkommen tilbage fra sommerferien. Byens Netværk inviterer igen til uformel netværksbar uden anden dagsorden end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende.

Udstillingen AFRIKA på Louisiana, 10. september
Tag med på rundvisning i sommerens store udstilling på Louisiana, som stiller skarpt på arkitektur, kunst og kultur på det afrikanske kontinent. Udstillingen kaster lys på mangfoldigheden og kompleksiteten i den del af Afrika, der ligger syd for Saharaørkenen.

Pakhuset på Langelinie, 21. september
Kom med på rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum, 18. juni

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i juni 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. Ud over forsiden og nyheder er det især månedens profil af DTU Campus Service, medlemsoversigten og arrangementsoversigten, der er klikket på i juni. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konferencen 7PHN flytter bæredygtigt byggeri, 20.-21. august
7PHN Sustainable Cities and Buildings - konferencen om bæredygtige byer og bygninger for arkitekter, bygherrer, forskere, ingeniører, entreprenører og producenter. Konferencens tætpakkede program omfatter i alt ca. 80 bidrag i fire parallelle spor.

www.byens-netvaerk.dk Studietur til City Link Festival 2015 i Edinburgh, 24.-27. september
City Link Festival er en platform, for alle, der har interesse i demokratisk fornyelse af by og byrum. Festivalen indebærer symposium, workshops, city wide events, udstillinger mm.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link