Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

7. august 2015


Så er ferien forbi for vores vedkommende. Vi har ladet batterierne op, og vi glæder os til at se jer igen. Det bliver der også rig lejlighed til på de mange kommende arrangementer. I næste uge går det løs med et besøg på Villum Window Collection.
Derefter kommer arrangementerne som perler på en snor. Nogle har ledige pladser, og nogle kan du komme på venteliste på. Og bare rolig der kommer flere tilbud løbende.

Måske er det igen tid til at pleje dit netværk her efter ferien. Den 28. august arrangerer vi en netværksbar hos os selv på Christianshavn med udsigt over havnen. Kom og boost dine netværksrelationer og se samtidig, hvordan vi bor. Det vil glæde os at se rigtigt mange af jer. Af hensyn til vores indkøb, må I meget gerne tilmelde jer på forhånd. Alle er velkomne, hvad enten I allerede er medlemmer eller kommende medlemmer. 

Siden sidst byder vi velkommen til to nye medlemmer: Albæk Kommunikation og Koncept Marketing. Vi glæder os til at mødes på vores arrangementer.

PS: Skal du og din virksomhed på Mipim - den årlige ejendomskonference i Cannes til marts? Husk at Byens Netværk kan hjælpe dig med at skaffe logi - Skriv til Henriette i august, hvis du skal have hjælp.
 

Fortsat god sommer
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Energibesparelse på 35 % - blot ved at gennemgå og optimere tekniske installationer i en bygningsmasse. Sådanne eksempler er der flere af i Grontmijs Technical Infrastructures projektportefølje - og metoden kan bruges i alle bygninger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

VILLUM Window Collection, 12. august
Kom med på besøg i den nye unikke udstilling og hør om vinduets historie og dets betydning for arkitekturen, byplanlægningen og menneskets livskvalitet.

Standardernes Hus i Portland Towers, 17. august - udsolgt
Vi besøger Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bord Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices.

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august
få pladser
Drik morgenkaffe i skoven med Byens Netværk, når vi tager en tur i Dyrehaven for at se de nye stalde til havens kapervogne og heste, efterfulgt af en faglig rundvisning i Korsbæk på Bakken.

Byens Netværksbar, 28. august
Kom og hils dit netværk velkommen tilbage fra sommerferien. Byens Netværk inviterer igen til uformel netværksbar uden anden dagsorden end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende.

Udstillingen AFRIKA på Louisiana, 10. september
Tag med på rundvisning i sommerens store udstilling på Louisiana, som stiller skarpt på arkitektur, kunst og kultur på det afrikanske kontinent. Udstillingen kaster lys på mangfoldigheden og kompleksiteten i den del af Afrika, der ligger syd for Saharaørkenen.

Pakhuset på Langelinie, 21. september - udsolgt
Kom med på rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum, 18. juni

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i juli 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. I juli 2015 er det, foruden forsiden og nyheder, især månedens profil af Moser&Moser, medlemsoversigten, arrangementsoversigten og vores kommende besøg i Pakhuset på Langelinie, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konferencen 7PHN flytter bæredygtigt byggeri, 20.-21. august
7PHN Sustainable Cities and Buildings - konferencen om bæredygtige byer og bygninger for arkitekter, bygherrer, forskere, ingeniører, entreprenører og producenter. Konferencens tætpakkede program omfatter i alt ca. 80 bidrag i fire parallelle spor.

www.byens-netvaerk.dk Studietur til City Link Festival 2015 i Edinburgh, 24.-27. september
City Link Festival er en platform, for alle, der har interesse i demokratisk fornyelse af by og byrum. Festivalen indebærer symposium, workshops, city wide events, udstillinger mm.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link