Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


12. november 2020

"Fra hoved - til hjerte - til fod. Sådan skal vi, skridt for skridt, udvikle vores byer i en mere bæredygtig retning". Ordene er fra Anette Krarup, der som direktør i Generous Development er med i panelet i den netop udkomne videostream fra Byens Netværks debat på årets Building Green. Nu kan du se eller gense den streamede debat fra Building Green, hvor Byens Netværk havde inviteret førende forskere og praktikere til paneldebat om den socialt bæredygtige by. Live-streamingen havde knap 200 seere, og nu får du også mulighed for at se med, hvor og hvornår det passer dig. 

Social bæredygtighed er også på dagsordenen i den kommende netværksgruppe: Din, min og vores by Aarhus, der ligesom sin københavnske pendant er henvendt til arkitekter, landskabsarkitekter, byudviklere, developere, byplanlæggere, urbanister, ingeniører, sociologer og antropologer, der dagligt arbejder med projekter og initiativer, der er med til at udvikle byen i en socialt bæredygtig retning. Har du lyst til at være med i gruppen, så kontakt Lisbet og hør nærmere. 

Vi har også ledige pladser i vores nystartede netværksgruppe Byen Kommunikerer, der er for kommunikatører beskæftiget med byggeri og byudvikling, og hvis primære rolle i virksomheden er at varetage centrale kommunikationsopgaver - strategisk såvel som operationelt. Vil du være med her, så kontakt Mathilde og hør nærmere.

Er du generelt nysgerrig på vores netværksgrupper så tag et kig her eller kontakt os, så tager vi gerne en snak omkring, hvilken gruppe, der er det bedste match for dig. 


Venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Byplantegnestuen CFBO har skiftet navn til Grandville. Navnet skal kommunikere det, som tegnestuen beskæftiger sig med, nemlig de store samfundsudfordringer i byerne. rådgiver kommuner, private bygherrer, boligselskaber, fonde og pensionskasser om byudvikling, herunder rådgivning inden for fysisk planlægning, byanalyser og strategier, forundersøgelser, udbuds- og konkurrencerådgivning, kommune- og lokalplaner, proces, involvering og kommunikation.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed er ikke kun arkitektur...

Social bæredygtighed i byggeriets udførelsesfase rummer et stort potentiale, der i mange tilfælde er fuldstændig overset. I Byens Klumme giver Anders Sørensen fra Enemærke & Petersen bolden op for en større social indsats og ansvarlighed i byggebranchen. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Byens Stafet er landet hos Nabil B. Chaykh, Udviklingsdirektør i AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører. Læs bl.a. om, hvordan de arbejder for at påtage sig et ansvar for branchens udvikling i forhold til specialisering og bæredygtighed. Og se også, hvem han sender stafetten videre til. 


Kommende arrangementer

25-års jubilæum / 60-års fødselsdag / bogreception​, 17. november - udsættes
2020 markerer Byens Netværks 25-års jubilæum. Samtidig fylder direktør Henriette Sofie Larsen 60 år. Det fejrer vi med festlig og hyggelig reception i Fæstningens Materialgård.


Byens Saloner: Nye boformer -og fælleskaber​, 25. november 
Vi ser nærmere på en af tidens store trends: Bofælleskaber. Hvad bygges - og hvilke muligheder og barrierer er der, når der skal bygges nyt? Hvordan kan alternative finansieringsmodeller og en ændret lovgivning bidrage til udviklingen?


Ekstra tur: Hemmelige steder i København​, 26. november - venteliste
Pladserne på første tur blev revet væk. Vi gentager derfor byvandringen i København sammen med Marie-Louise Høstbo, for at lede efter de steder, der er værd at kaste et ekstra blik på.


Jul på Slottet, 10. december
Ønsk dit netværk god jul og oplev ægte slotsstemning, når vi besøger Charlottenlund Slot og hører om stedets historie og restaurering frem mod i dag, hvor det bl.a. er et kontorfællesskab og vi besøger en af slottets "beboere"; Søe-Jensen & Co.


Studietur til Færøerne, 20.-24. april 2021 - venteliste
Fantastiske vidder, storslået natur, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks studietur til det forjættede ørige Færøerne...


Afholdte arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Ro- og Kajakklubben på Islands Brygge, 19. oktober
 Fotoreportage


Nyheder fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Video: Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?​
Se eller gense den streamede debat fra Building Green, hvor Byens Netværk inviterede førende forskere og praktikere til paneldebat om den socialt bæredygtige by.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link