Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


13. april 2018

Siden årsskiftet har vi fået ca. 30 nye virksomheder med i Byens Netværk. Det er meget motiverende, at der er så mange, der gerne vil være med i vores forening. Og der kommer løbende flere til. Kom bare, vi knokler løs på at skabe endnu flere faglige arrangementer til jer allesammen.

Nu vi er ved arrangementer, så er der allerede 70 personer, som vil med på sejlende netværksbar til Sydhavnen - vil du også med? Vi skal også snart have jeres tilmeldinger til Folkemødet på Bornholm den 15. juni. Har du forresten set, at vi har krydret besøget med et fagligt besøg på Hammershus Besøgscenter?

I næste uge indkalder vi til generalforsamling, som vi holder i Nordhavn hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter inklusive en rundtur i den nye bydel sammen med By & Havn. Derudover er der en perlerække af arrangementer på trapperne, fx et arrangement om Virtuel Design Construction på DTU, husbåde i Københavns Havn, crowd funding i byggeriet, ny kirke i Trekroner, Amager Skibakke osv. osv.

Vores arrangementer er voldsomt populære, og derfor bliver mange af dem ofte overtegnede. For at undgå at pladserne går til spilde, har vi indført muligheden for at sende et no-show-fee på 400,- kr. ifm. udeblivelse, som kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os. Vi håber dog ikke, at det bliver nødvendigt at gøre brug af denne mulighed :-).

Siden sidste uge har vi fået to nye medlemmer: Rådgivnings- og revisionsvirksomheden Redmark og AFLOAT, som udvikler projekter med flydende bygninger – boliger og erhverv.


Rigtig god weekend
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

To af Danmarks ældste arkitektvirksomheder - KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter - fusionerede tilbage i 2015. Siden da har virksomheden opkøbt flere tegnestuer og i februar i år kunne virksomheden præsentere deres nye, fælles navn: ERIK arkitekter. Navnet er nyt, men vi er de samme, så du har helt sikkert set os før i Byens bedste Netværk.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2018 og frem.


Byens Klumme

København skal stadig være for alle

Københavns Teknik- og Miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL), er aktuel med et nyt klummeindlæg om nødvendigheden af sikre et mangfoldigt København i en tid, hvor byen vokser, og boligpriserne stiger.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S, er seneste stafetholder. Læs bl.a. om hans ambition om at optimere værdikæden til gavn for alle byggeriets parter - og om at skabe en bydel, der får livet til at blomstre mellem bygningerne.


Kommende arrangementer

Roskilde Festival Højskole, 17. april

I Roskilde-bydelen Musicon opføres for første gang i 48 år en ny almen højskole i Danmark fra grunden – en højskole hvis værdier bygger på idealerne bag Roskilde Festival. Tag med på besøg og hør om det spændende projekt.


Arkitektur og Sakura i Nordvest, 19. april - venteliste
Tag med på forårets arkitektur-tur og se nogle af de fineste eksempler på 20’erne og 40’ernes by- og boligbyggeri, når vi besøger området omkring Bispebjerg.


Sejlende netværksbar - kursen er sat mod Sydhavnen, 2. maj

Byens Netværk stævner ud på en sejlende netværksbar med kurs mod Sydhavnen. Nyd en hyggelig og uformel eftermiddag på vandet sammen med dit netværk - og få indblik i udviklingen af Sydhavnen og områdets mange nye byggeprojekter.


Folkemøde 2018 og Hammershus Besøgscenter, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed. Denne gang krydrer vi turen med et stop ved Hammershus Besøgscenter samt fællesspisning i BL's Dome.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - få pladser

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Forpremiere på det nye AB-system, 3. april
 Fotoreportage

 


Byggepladsbesøg i Falkoner Centret, 4. april
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast på MIPIM: Hvordan håndterer vi urbaniseringen?
Byens Podcast var med på forreste række ved årets MIPIM i Cannes, da Byernes Stafet ved et debatarrangement satte fokus på byernes udvikling rundt om i landet. Syv borgmestre og kommunale topfolk lod sig interviewe om urbaniseringen - og hvordan vi lige nu håndterer den hefitige vækst i byerne? 


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Har arkitektkonkurrencen en fremtid?
Hør seneste udsendelse, der fortsætter diskussionen fra Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? Hør blandt andre Uffe Bay-Smidt, Kant Arkitekter, Jan Christiansen, Freja Ejendomme, Mette Mogensen, Domea.dk, Rasmus Jessing, Bygningsstyrelsen og Preben Dahl, Danske Arkitektvirksomheder.  


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Green Building Council afholder forårskonference 16. maj 2018

Green Building Council afholder forårskonference 16. maj 2018 i BLOX under overskriften: ”Danmark skal være bæredygtigere – perspektiver fra EU”.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link