Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

14. august 2015

Ferietiden er forbi for de fleste af os, og vi fornemmer, at der er gang i butikken ude hos jer. Hos os er der også gang i den, og vi har ansat endnu en medarbejder pr. 1. september, således at vi kan lave endnu flere aktiviteter for jer. Mere om det snarest.

I denne uge besøgte vi Villum Window Collection til et par timer omkring vinduer og vinduets historie. Nørdet? Ja måske, men meget, meget spændende og med passionerede folk bag. Havde du ikke mulighed for at komme med, så overvej måske at tage derud selv, hvis du er interesseret i vinduer. Vi laver naturligvis også en reportage snarest.

Husker du Jason Roberts - vores guerrilla-urbanist fra Dallas? Jason kommer til København igen, og vi arbejder i disse dage med at planlægge endnu et arrangement med ham. Det bliver en cykeltur rundt i byen, og det bliver den 23. september. Der bliver plads til 25-30 personer, så hold øje med arrangementet, hvis du synes, det lyder spændende.

Vi er også ved at lægge sidste hånd på vores besøg på DTU den 16. september. Mere om det i næste uge.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Byggeriets Pressebureau. Vi glæder os til at hilse på jer på de kommende arrangementer.

Vi glæder os i øvrigt til at se mange af jer på netværksbaren den 28. august. I må meget gerne gerne forhåndstilmelde jer - helt uforpligtende - så vi ved nogenlunde, hvor mange vi skal købe ind til. 

Rigtig god weekend - og det er jo stadig sommer
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Energibesparelse på 35 % - blot ved at gennemgå og optimere tekniske installationer i en bygningsmasse. Sådanne eksempler er der flere af i Grontmijs Technical Infrastructures projektportefølje - og metoden kan bruges i alle bygninger.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Standardernes Hus i Portland Towers, 17. august - udsolgt
Vi besøger Standardernes Hus i Portland Towers Company House i Nordhavn. Her bord Dansk Standard, Danmarks standardiseringsorganisation, som rådgiver og underviser med udgangspunkt i standarder og best practices.

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august
udsolgt
Drik morgenkaffe i skoven med Byens Netværk, når vi tager en tur i Dyrehaven for at se de nye stalde til havens kapervogne og heste, efterfulgt af en faglig rundvisning i Korsbæk på Bakken.

Byens Netværksbar, 28. august
Kom og hils dit netværk velkommen tilbage fra sommerferien. Byens Netværk inviterer igen til uformel netværksbar uden anden dagsorden end at vi skal netværke og lære hinanden endnu bedre at kende.

Udstillingen AFRIKA på Louisiana, 10. september
Tag med på rundvisning i sommerens store udstilling på Louisiana, som stiller skarpt på arkitektur, kunst og kultur på det afrikanske kontinent. Udstillingen kaster lys på mangfoldigheden og kompleksiteten i den del af Afrika, der ligger syd for Saharaørkenen.

Pakhuset på Langelinie, 21. september - udsolgt
Kom med på rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Irma-karréen, 19. juni

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i juli 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. I juli 2015 er det, foruden forsiden og nyheder, især månedens profil af Moser&Moser, medlemsoversigten, arrangementsoversigten og vores kommende besøg i Pakhuset på Langelinie, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Konferencen 7PHN flytter bæredygtigt byggeri, 20.-21. august
7PHN Sustainable Cities and Buildings - konferencen om bæredygtige byer og bygninger for arkitekter, bygherrer, forskere, ingeniører, entreprenører og producenter. Konferencens tætpakkede program omfatter i alt ca. 80 bidrag i fire parallelle spor.

www.byens-netvaerk.dk Studietur til City Link Festival 2015 i Edinburgh, 24.-27. september
City Link Festival er en platform, for alle, der har interesse i demokratisk fornyelse af by og byrum. Festivalen indebærer symposium, workshops, city wide events, udstillinger mm.

www.byens-netvaerk.dk
Sommerskole og talks om smart city, 17.-21. august
Dansk Arkitektur Center inviterer i fællesskab med en række partnere, bl.a. Dansk Design Center og Copenhagen Solutions Lab, til Talent Week – fem dage med hacks, labs og talks om smart cities.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link