Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev17. december 2014

Da dette formentlig bliver sidste nyhedsbrev inden jul, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske dig og dine kolleger glædelig jul.

Det har igen i år været et travlt og indholdsrigt år med godt 45 faglige og meget velbesøgte arrangementer af vidt forskellig karakter. Alt er blevet til sammen med jer på baggrund af jeres gode idéer, engagement og deltagelse.
Vi har mange planer for 2015. En af dem bliver en udvikling af vores website, så det bliver endnu mere levende og netværksorienteret med fokus på jeres virksomheder og jeres faglige viden. Derudover glæder vi os til at fylde kalenderen for 2015 med endnu flere spændende faglige netværksarrangementer. Husk at jeres virksomhed altid er velkommen til at byde ind med idéer.

Et af de arrangementerne i det nye år, som du nu kan tilmelde dig, bliver om Bryghusprojektet. Bryghusprojektet opføres af Realdania for at skabe nyt liv på havnefronten mellem Den Sorte Diamant og Langebro og styrke forbindelsen mellem indre by og Københavns havn. Vi besøger projektet for at høre mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven.

Byggepladsbesøget på Axeltorv 2 i morgen tidlig har tre ekstra pladser. Vil du med så send Mathilde mvs@dac.dk en mail.

Nytårskuren er endnu en gang blevet et tilløbsstykke. Vil du også med, så tilmeld dig gerne senest 5. januar.

Velkommen til HumanizeR, som er seneste nye medlem. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.


Vi ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Byens Ejendom er Danmarks største formidler af viden om byudvikling og byggeri i Danmark. Byens Ejendom afholder årligt over 70 konferencer og seminarer rundt om i hele Danmark, og hver måned læser over 30.000 modtagere Byens Ejendoms daglige nyheds- og baggrundsartikler om byudvikling og aktuelle projekter fra hele bygge- og ejendomsbranchen. 

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Axeltorv 2 (Scala-grunden), 18. december - udsolgt
Kom med på byggepladsbesøg på Axeltorv 2 (den gamle Scala-grund) sammen med Henrik Rossen. Se byggepladsen og hør om planerne for den velkendte adresse midt i byen, hvor der er ved at blive skabt et spændende byggeri.

Nytårskur 2015, 9. januar
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang mellem stjernerne på ”Zentropia.” Igen i år har vi været på opdagelse for at finde nogle helt unikke rum ude i landskabet til begivenheden. Glæd dig derfor til en festlig aften i de kreative og mangfoldige rammer hos Zentropa.

Byens gadekunst - byvandring med STREETHEART, 13. januar
Bliv klogere på street art og kom med, når vi tager på byvandring sammen med STREETHEART for at se nærmere på den mangfoldige gadekunst på Islands Brygge og Vesterbro.

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst, 28. januar
Kom med på byggepladsbesøg på Banedanmarks nye Trafik Control Center, der skal styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark, når Banedanmarks signalprogram er færdigudrullet i 2021.

Bryghusprojektet, 3. februar
Bryghusprojektet opføres netop nu af Realdania for at skabe nyt liv på havnefronten Den Sorte Diamant og Langebro og styrke forbindelsen mellem indre by og Københavns havn. Kom med og høre mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven.

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Afholdte arrangementer

Velkommen i Byens Netværk - intromøde, 4. december

 Fotoreportage

Julenetværksbar, 4. december

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I november har der i alt været 11778 besøg på vores website. Ud over nyheder og forsiden er det især vores afholdte arrangementer, månedens profil af Danakon, nytårskuren 2015, kommende arrangementer og julenetværksbaren, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 3900 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk "Forstadsudstillinger: 'Forstaden - elsket og udskældt' og 'Ishøj Stories'
2,5 mio. danskeres boligkvarterer kommer nu på museum på Arbejdermuseet og Kroppedal Museum. Halvdelen af alle danskere bor i forstaden, men hvad er forstaden egentlig for et sted? Hvad er dens historie? Hvorfor er der mange, der elsker at hade den? Og hvorfor er forstaden samtidig så populær?

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til møde i DOLL netværksgruppe for Lys og Smart City Teknologier som Social Løftestang i Boligområder, 27. januar 
Tryghed er på dagsordenen i mange kommuner og boligselskaber som et led i arbejdet med udvikling af belastede bebyggelser. Belysning er centralt fysisk virkemiddel i at skabe tryghed og derfor deltager DOLL som nationalt Green Lab for belysning i flere projekter.

www.byens-netvaerk.dk Invitation til konference: Udvikling af Islands Brygge for 4 milliarder , 22. januar
Kom med til Byens Ejendoms konference og hør om udviklingen af området og få et unikt indblik i en række af de vækstplaner, byggerierne er med til at skabe. Hvor er der investeringsmuligheder, og hvilke elementer skal du være særligt opmærksom på?


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link