Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


19. april 2018

Hvordan holder man fast i sin arkitekt-DNA, når man bliver én blandt mange fagligheder i et stort rådgivningshus? Byens Podcast er i luften med en ny udsendelse, som denne gang sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.

Lyt med her og hør, hvad Lene Espersen, Danske Arkitektvirksomheder, Henrik Garver, Foreningen for Rådgivende Ingeniører, Torben Juul, Zeso Architects og Jesper Ravn, Gottlieb Paludan Arkitekter har at sige om den igangværende tendens. Journalist Andreas Brøns Riise stiller spørgsmålene direkte fra Podcast-studiet i Strandgade - og med os har vi også Kim Haugbølle, seniorforsker fra Aalborg Universitet, der kommenterer på den igangsværende udvikling mod større og større rådgivningsvirksomheder i byggebranchen.

Vi har lagt podcasten ind i vores LinkedIn-gruppe, hvor I er meget velkomne til at komme med kommentarer til udsendelsen. Er du ikke medlem af gruppen, så skynd dig at blive det.

Tidligere i dag udsendte vi indkaldelsen til Byens Netværks Generalforsamling 2018. Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening - vi glæder os til at se jer til en eftermiddag i medlemmernes tegn.

Siden sidst har vi fået følgeskab af Aurora Construction Consultancy. Konsulentfirmaet er et dansk firma med internationale rødder. Aurora stammer fra det britiske selskab Gardiner & Theobald, der yder cost and project management-rådgivning til alle sektorer i det byggede miljø. Welcome to Copenhagen Urban Network.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

To af Danmarks ældste arkitektvirksomheder - KPF Arkitekter og Erik Møller Arkitekter - fusionerede tilbage i 2015. Siden da har virksomheden opkøbt flere tegnestuer og i februar i år kunne virksomheden præsentere deres nye, fælles navn: ERIK arkitekter. Navnet er nyt, men vi er de samme, så du har helt sikkert set os før i Byens bedste Netværk.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2018 og frem.


Byens Klumme

København skal stadig være for alle

Københavns Teknik- og Miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL), er aktuel med et nyt klummeindlæg om nødvendigheden af sikre et mangfoldigt København i en tid, hvor byen vokser, og boligpriserne stiger.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S, er seneste stafetholder. Læs bl.a. om hans ambition om at optimere værdikæden til gavn for alle byggeriets parter - og om at skabe en bydel, der får livet til at blomstre mellem bygningerne.


Kommende arrangementer

Arkitektur og Sakura i Nordvest, 19. april - venteliste
Tag med på forårets arkitektur-tur og se nogle af de fineste eksempler på 20’erne og 40’ernes by- og boligbyggeri, når vi besøger området omkring Bispebjerg.


Sejlende netværksbar - kursen er sat mod Sydhavnen, 2. maj

Byens Netværk stævner ud på en sejlende netværksbar med kurs mod Sydhavnen. Nyd en hyggelig og uformel eftermiddag på vandet sammen med dit netværk - og få indblik i udviklingen af Sydhavnen og områdets mange nye byggeprojekter.


Byens Netværks generalforsamling 2018 og besøg i Nordhavn, 22. maj

Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening! Begefter tager vi på rundtur i Nordhavn, hvor By & Havn guider og fortæller om den seneste udvikling i den spændende bydel. 


Folkemøde 2018 og Hammershus Besøgscenter, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed. Denne gang krydrer vi turen med et stop ved Hammershus Besøgscenter samt fællesspisning i BL's Dome.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - få pladser

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

BLOX Sneak Peek, 12. april
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast på MIPIM: Hvordan håndterer vi urbaniseringen?
Hør syv danske borgmestre og kommunale topfolks bud på, hvordan vi håndterer urbaniseringen og den hefitige vækst i byerne.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Green Building Council afholder forårskonference 16. maj 2018

Green Building Council afholder forårskonference 16. maj 2018 i BLOX under overskriften: ”Danmark skal være bæredygtigere – perspektiver fra EU”.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link