Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


19. november 2020
 I tirsdags fik vi fejret rund fødselsdag for vores direktør Henriette Sofie Larsen i en lille sluttet kreds på kontoret - med deltagelse af bestyrelse og arrangementsudvalg på Teams. Tak for alle de smukke buketter, sange og søde hilsner - også på video, der strømmede ind i løbet af dagen!

Fødselsdagen var sammen med Byens Netværks 25-års jubilæum oprindeligt planlagt som en større begivenhed, men den fornøjelse udskyder vi til foråret eller sommeren, hvor vi glæder os til forhåbentlig at kunne feste med jer alle igen. Tirsdagen bød dog på en stor og meget glædelig overraskelse, da en hel palle fuld af orange bøger landede ved sekretariatets hoveddør. Mere om det senere...men: der er noget godt på vej!

I næste uge holder vi debat i Byens Saloner - denne gang om tidens nye boformer og fællesskaber. Vi fastholder det fysiske møde, som er opsat på afstandssikker vis i Rambølls auditorium, så kom med, hvis du gerne vil opleve en spændende debat om et boligmarked under forvandling. På talerlisten er blandt andre Peter Mygind, Curt Liliegreen, Line Barfod, Lars Lundbye, Mia Manghezi, Svend Randers, Silje Erøy Sollien og Ofri Earon, og vi er er utroligt glade for, at det er lykkedes at samle både forskere, praktikere, politikere, bankfolk og advokater i ét panel. Du kan læse og downloade programmet her.  

For at give endnu flere muligheden for at se med, har vi valgt at supplere arrangementet med en live-stream. Du kan tilmelde dig gratis via dette link - og se med fra alle dele af landet, når vi live-streamer fra scenen den 25. november kl. 08:30. Har du selv input til debatten, vil der være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholdere og paneldeltagere via chatten. Del gerne begivenheden med dine kolleger og fagfæller, så alle, der har lyst, får chancen for at deltage. 

Sidst men ikke mindst kan du også se eller gense vores debat om social bæredygtighed, der fandt sted i forrige uge på Building Green. Programmet finder du her og link til den streamede udgave her.


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Byplantegnestuen CFBO har skiftet navn til Grandville. Navnet skal kommunikere det, som tegnestuen beskæftiger sig med, nemlig de store samfundsudfordringer i byerne. rådgiver kommuner, private bygherrer, boligselskaber, fonde og pensionskasser om byudvikling, herunder rådgivning inden for fysisk planlægning, byanalyser og strategier, forundersøgelser, udbuds- og konkurrencerådgivning, kommune- og lokalplaner, proces, involvering og kommunikation.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed er ikke kun arkitektur...

Social bæredygtighed i byggeriets udførelsesfase rummer et stort potentiale, der i mange tilfælde er fuldstændig overset. I Byens Klumme giver Anders Sørensen fra Enemærke & Petersen bolden op for en større social indsats og ansvarlighed i byggebranchen. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Byens Stafet er landet hos Nabil B. Chaykh, Udviklingsdirektør i AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører. Læs bl.a. om, hvordan de arbejder for at påtage sig et ansvar for branchens udvikling i forhold til specialisering og bæredygtighed. Og se også, hvem han sender stafetten videre til. 


Kommende arrangementer

Byens Saloner: Nye boformer -og fælleskaber​, 25. november 
Vi ser nærmere på en af tidens store trends: Bofælleskaber. Hvad bygges - og hvilke muligheder og barrierer er der, når der skal bygges nyt? Hvordan kan alternative finansieringsmodeller og en ændret lovgivning bidrage til udviklingen?


Ekstra tur: Hemmelige steder i København​, 26. november - venteliste
Pladserne på første tur blev revet væk. Vi gentager derfor byvandringen i København sammen med Marie-Louise Høstbo, for at lede efter de steder, der er værd at kaste et ekstra blik på.


Jul på Slottet, 10. december - venteliste
Ønsk dit netværk god jul og oplev ægte slotsstemning, når vi besøger Charlottenlund Slot og hører om stedets historie og restaurering frem mod i dag, hvor det bl.a. er et kontorfællesskab og vi besøger en af slottets "beboere"; Søe-Jensen & Co.


Studietur til Færøerne, 20.-24. april 2021 - venteliste
Fantastiske vidder, storslået natur, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks studietur til det forjættede ørige Færøerne...


Nyheder fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Video: Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?​
Se eller gense den streamede debat fra Building Green, hvor Byens Netværk inviterede førende forskere og praktikere til paneldebat om den socialt bæredygtige by.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link