Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


22. juni

Tre af de ældste fabriksbygninger i Nordhavn er under omdannelse fra industri til blandet erhverv. Tag med, når vi bliver klogere på transformeringen af Den Røde By og hører om projektet, der både skal forny og bevare stedets identitet. Og hvor der samtidig arbejdes med afprøvning af nye materialer. Formålet med transformeringen er at skabe et generøst og udadvendt byliv, som byder velkommen til Århusgadekvarteret og bygger bro til resten af København i takt med, at projektet står færdigt og værksteder, restauranter og erhverv flytter ind og bliver del af bydelslivet.

Et andet sted i byen, hvor der også summer af nyt og spirende byliv, er Papirøen, hvor et nyt Vandkulturhus er undervejs tegnet af de japanske stjernearkitekter Kengo Kuma and Associates. Hør dem fortælle om idéer, visioner og kreative processer for det spektakulære byggeri og nye oplevelsesdestination i en online talk om Vandkulturhuset, hvor også Petersen Tegl vil fortælle om den særlige sten, der vil tegne huset karakteristiske udformning og udtryk. Bemærk, at datoen er flyttet til september. 

Vi er også i fuld gang med at lægge sidste hånd på et spændende og intensivt program for studieturen til Oslo til september med nedslag i projekter og med aktører, der er med til at udvikle, transformere og tegne byens nye og fremtidige konturer. På programmet er bl.a. byudvikling, boliger, kulturbyggeri, bæredygtighed og transformation - og selvfølgelig masser af tværfaglig dialog og videndeling. Vi er pt. knap 25 deltagere med plads til flere.    

Endelig skal vi byde velkommen til endnu et nyt medlem, nemlig Cristine Lenore Consulting. Vi glæder os til at mødes på vores kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk 

 

Månedens profil

Brovang Skilte & Design er specialister i at skabe og skræddersy skilteløsninger til alt lige fra byggeprojekter, offentlige institutioner, begivenheder, organisationer m.fl. Vi arbejder på tværs af mange forskellige brancher, fra små til store virksomheder og er vant til at håndtere alle størrelser opgaver. Vores løsninger omfatter en bred vifte af produkter såsom udendørs skiltning, indendørs skiltning, facadeskiltning, folieskiltning, boligskilte m.m. Læs mere i Månedens profil.


Byens Klumme

Velkommen til verden!
10.000 arkitekturinteresserede samlet i København.

I starten af juli slår vi dørene op for UIA World Congress of Architects. Temaet er ’Sustainable Futures – Leave no one behind’ og handler om at bruge arkitektur og byggeri som redskab til at opnå en bæredygtig, inkluderende fremtid. For alle. Det er et meget ambitiøst mål, der kun lykkes, hvis byggeriets aktører diskuterer, deler og udvikler nye strategier og løsninger sammen. Det er UIA World Congress of Architects platform for. Og vi skal udnytte den unikke chance for at dele og for at tage imod. Læs Byens Klumme af Natalie Mossin og Ingeborg Hau.  


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Niels Fribo, Udviklingsdirektør i Danica Pension, Ejendomme, har fået overdraget Byens Stafet fra Freja Ejendomme med et spørgsmål omkring indfrielsen af de bæredygtigheds- og klimamål, Danica Ejendomme har sat for bl.a. biodiversitet og emissionsfrie byggepladser. Læs svaret i Byens Stafet - og se også til hvem og med hvilket nyt spørgsmål, medlemsstafetten er sendt videre.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Restaurering af Børsen - nyt kobbertag, 26. juni - få pladser
En restaurering af Børsens tag og facade skal føre bygningen tilbage til sit originale udtryk. Vi får en introduktion til det omfattende restaureringsprojekt og kommer med op på byggepladsen på taget og ser, hvordan kobberet skifter farve fra grønt til gyldent.


BoligVækstedet – sunde boliger for mennesker og planet, 16. august
Hvordan kan man bygge boliger med superlavt CO2-aftryk og indeklima i topklasse? Vi besøger BoligVærkstedet for at se og høre om en ny tilgang til at bygge boliger, der er sunde for både mennesker og planeten.


Transformering af Den Røde By i Nordhavn​, 29. august
Tre af de ældste fabriksbygninger i Nordhavn er under transformering fra industri til blandet erhverv. Vi besøger Den Røde By og hører om projektet, der både skal forny og bevare stedets identitet. Og hvor der samtidig arbejdes med afprøvning af nye materialer.


NY DATO Vandkulturhuset på Papirøen med Kengo Kuma and Associates og Petersen Tegl – online talk, 11. september
I nær fremtid kan vi bade i stjerne-arkitektur i Københavns Havn, når Vandkulturhuset står færdigt på Papirøen. Hør Kengo Kuma and Associates og Petersens Tegl i en online talk om visionerne for det spektakulære byggeri. 


Studietur til Oslo, 20.- 23. september 2023
Stå på toget i København og indstil dig på masser af netværk, faglig viden og ny inspiration, når vi sætter kursen mod Oslo. En storby, der er i rivende udvikling med storstilede byudviklingsprojekter og spændende ny arkitektur.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link