Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev23. januar 2015

Nogle af jer modtog ikke nyhedsbrevet i sidste uge. Det skyldes bl.a., at vi sender fra en ny mailadresse, da vi har skiftet til @byensnetværk.dk og i den forbindelse har haft udfordringer med domænet, som nu er løst.
Vi sender derfor dele af sidste uges nyhedsbrev en gang til, da I selvfølgelig ikke skal snydes.
Bemærk at vi i Byens Netværk har fået nye mailadresser. Fremover skal du benytte Henriette: hsl@byensnetvaerk.dk, Mathilde: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk. De gamle mailadresser virker selvfølgelig en rum tid endnu.

Mipim: Skal du og din virksomhed på den internationale ejendomskonference Mipim i Cannes, så afholder vi traditionen tro et Mipim Kick-Off arrangement. Hvad enten du er garvet deltager, nybegynder eller bare nysgerrig efter at vide, hvad I kan bruge Mipim til - er du velkommen. På selve Mipim kan du desuden også deltage i vores morgenarrangement på Le Grand Café, hvor vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder på morgenkaffe. Har du brug for hjælp til at skaffe en lejlighed under Mipim - så har vi de gode kontakter. Skriv til Henriette, hvis du vil høre mere.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Realdania. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

Mange af vores arrangementer er overtegnede lige pt. I er altid velkomne til at komme på venteliste. OG vi knokler på med at færdiggøre en stribe af nye arrangementer.

Har du lyst til at læse/se billeder fra New Orleans-studieturen, er reportagen nu tilgængelig på websitet.

God weekend
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Pålsson Arkitekter arbejder med byen – med BYENS HUSE og BYENS RUM – med byens bevaring og byens FORNYELSE. Gennem 30 år har tegnestuen udviklet løsninger og gennemført projekter, der skaber bedre rammer for LIVET I BYEN.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra marts 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst, 28. januar
udsolgt
Kom med på byggepladsbesøg på Banedanmarks nye Trafik Control Center, der skal styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark, når Banedanmarks signalprogram er færdigudrullet i 2021.

Bryghusprojektet, 3. februar - udsolgt
Bryghusprojektet opføres netop nu af Realdania for at skabe nyt liv på havnefronten Den Sorte Diamant og Langebro og styrke forbindelsen mellem indre by og Københavns havn. Kom med og høre mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven.

Kick off Mipim 2015, 18. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af knap 20.000 deltagere, heraf ca. 500 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2015 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 11. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café. MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes d. 10.- 13. marts 2015.

Afholdte arrangementer

Studietur til New Orleans, 8.-16. november

 Fotoreportage, præsentationer, deltagerreportager mm.

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I december 2014 har der i alt været 10331 besøg på vores website. Ud over forsiden er det i sær nyheder, vores afholdte arrangementer, nytårskuren 2015 og månedens profil af Byens Ejendom, der er klikket på.
Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Nohr-Con OG BIM Equity samarbejder om nye BIM-uddannelser
For at imødekomme behovet for BIM-kyndige medarbejdere indgår Nohr-Con og BIM Equity nyt samarbejde og tilbyder BIM-kurser og -uddannelser. Kurserne kommer hele vejen rundt om BIM, og underviserne er erfarne fagfolk med indgående teoretisk og praktisk kendskab til BIM.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til møde i DOLL netværksgruppe for Lys og Smart City Teknologier som Social Løftestang i Boligområder,
27. januar 
Tryghed er på dagsordenen i mange kommuner og boligselskaber som et led i arbejdet med udvikling af belastede bebyggelser. Belysning er centralt fysisk virkemiddel i at skabe tryghed og derfor deltager DOLL som nationalt Green Lab for belysning i flere projekter.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link