Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev29. maj 2015

Rabalderstræde og Irma-hønen, hvad har de med hinanden at gøre?
Ikke rigtigt noget, men de indgår i to af vores kommende arrangementer her i juni.

Du kan komme med på byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum, som snart står færdigt på Rabalderstræde i Musicon i Roskilde. Danmarks Rockmuseum bliver et anderledes og nytænkende museum, som formidler den betydning, rock- og popmusikken har haft for de sidste 60 års skiftende ungdomsgenerationer.
NB: Du skal selv medbringe sikkerhedsudstyr (sko og hjelm). Vi har veste til alle deltagere.

Dagen efter arrangerer vi en tur rundt i Irma-karréen ved søerne på indre Nørrebro, hvor Årstiderne Arkitekter vil fortælle om den nylige renovering og revitalisering af området. Glæd dig til at høre om karréens historie og fornyelse. Dele af den gamle karré stammer helt tilbage fra 1871 og det var herfra, at Irma startede op med lagerhaller og hovedkontor. Da arrangementet er fredag eftermiddag, slutter vi af med netværk over et glas vin.

Måske har du allerede besøgt vores nye website, som er en opdateret og moderniseret udgave af vores gamle site. Det nye site byder på en masse nye muligheder. Vidste du f.eks., at du nu kan få vores arrangementer i din kalender ved at klikke på "Gem i din kalender" knappen under hvert arrangement eller i kvitteringen, når du har tilmeldt dig?

Det bliver også muligt at få et logo tilknyttet firmanavn på medlemslisten. Mange af jer har været rigtigt flittige med at sende os logoer - bliv endelig ved med det (jpeg eller png-fil i min. størrelse 120x120 pixels til info@byensnetvaerk.dk).

 
God weekend
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Skybrud - et fænomen beboere i Danmark de senere år har haft tæt inde på kroppen. Men hvordan undgår vi i fremtiden, at store vandmasser ødelægger infrastrukturen og koster milliarder af kroner? Det har de svar på hos rådgiverne Hartvig Consult, hvor de bl.a. er specialiserede i at projektere og rådgive kunder inden for kloakering, så fremtidige skybrud ikke oversvømmer kloaksystemet og skader beboerne.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juli 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum, 18. juni
Vi inviterer på byggepladsbesøg på Danmarks Rockmuseum som snart står færdigt på Rabalderstræde i Musicon i Roskilde.

Irma-karréen, 19. juni
Kom med på rundvisning i Irma-karréen ved søerne på indre Nørrebro og få indblik i den nylige renovering og revitalisering af karréen, som Årstiderne Arkitekter står bag.

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II, 29. juni
Vi besøger igen Banedanmarks nye Trafik Control Center, som snart står færdigt. Herfra skal Banedanmark for fremtiden styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark. Kom med på byggepladsbesøg for at se det nu næsten færdige resultat.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Generalforsamling 2015 og 20 års fødselsdag, 5. maj

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I april 2015 har der i alt været 11305 besøg på vores website. Ud over forsiden, nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af emcon, kommende arrangementer, vores generalforsamling, studieturen til Istanbul og netværksturen til Viborg, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til informationsmøder om ny DGNB standard
Green Building Council Denmark inviterer personer med interesse for bæredygtig renovering af kontorbygninger til informationsmøder om ny DGNB standard

Invitation til gå-hjem møde om øko-innovation og ’radar-effekt’ i byggeriet, 10. juni
Innovationsradar.dk inviterer til gå-hjem møde om øko-innovation på Friland og om, hvordan man kommer fra idé til kapital i udviklingsprojekter inden for det byggede miljø.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo, 3.-5. september
Den internationalt berømmede tegnestue Snøhetta, bosiddende i Oslo, udstiller i Dansk Arkitektur Center henover sommeren. Tag med Dansk Arkitektur Center på Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link