Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev30. januar 2015

Papirøen et helle i byen, hvor kreative kræfter får mulighed for at afprøve funktioner, formidle og skabe et nyt sted i byen. Vi besøger området for at høre om udviklingen på dette helt særlige sted i byen og møde nogle af øens kreative aktører.

Flere af vores arrangementer er overtegnede lige nu. Husk at I altid er velkomne til at komme på venteliste. OG vi knokler på med at færdiggøre en stribe af nye arrangementer.

Fik du ikke nyhedsbrevet i sidste uge? Så skyldes det måske, at vi har fået nyt domæne og derfor nu sender fra en ny mailadresse: info@byensnetværk.dk. I den forbindelse har vi haft lidt udfordringer, som nu skulle være løst. Du kan se tidligere nyhedsbreve her.

Husk at vi i sekretariatet også har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk


God weekend
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Pålsson Arkitekter arbejder med byen – med BYENS HUSE og BYENS RUM – med byens bevaring og byens FORNYELSE. Gennem 30 år har tegnestuen udviklet løsninger og gennemført projekter, der skaber bedre rammer for LIVET I BYEN.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Bryghusprojektet, 3. februar - udsolgt
Bryghusprojektet opføres netop nu af Realdania for at skabe nyt liv på havnefronten Den Sorte Diamant og Langebro og styrke forbindelsen mellem indre by og Københavns havn. Kom med og høre mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven.

Kick off Mipim 2015, 18. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af knap 20.000 deltagere, heraf ca. 500 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2015 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Papirøen, 5. marts
Frem til 2018 er Papirøen et helle i byen, hvor kreative kræfter får mulighed for at afprøve funktioner, formidle og skabe et nyt sted i byen. Kom med på rundvisning og mød nogle af øens kreative aktører.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 11. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café. MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes d. 10.- 13. marts 2015.

Afholdte arrangementer

Byens gadekunst - byvandring med STREETHEART, 13. januar

 Fotoreportage

Nytårskur 2015, 9. januar

 Fotoreportage, nytårstale mm.

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
MIPIM 2015
Skal du og din virksomhed på MIPIM i år? MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes 10.-13. marts 2015. Vi har to arrangementer ifm MIPIM: Et kick-off arrangement før og et morgenkaffearrangement under selve Mipim. Se under kommende arrangementer oven for. Har du brug for hjælp til at skaffe en lejlighed under Mipim - så har vi de gode kontakter. Skriv til Henriette hsl@byensnetvaerk.dk for mere info.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I december 2014 har der i alt været 10331 besøg på vores website. Ud over forsiden er det i sær nyheder, vores afholdte arrangementer, nytårskuren 2015 og månedens profil af Byens Ejendom, der er klikket på.
Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Nohr-Con OG BIM Equity samarbejder om nye BIM-uddannelser
For at imødekomme behovet for BIM-kyndige medarbejdere indgår Nohr-Con og BIM Equity nyt samarbejde og tilbyder BIM-kurser og -uddannelser. Kurserne kommer hele vejen rundt om BIM, og underviserne er erfarne fagfolk med indgående teoretisk og praktisk kendskab til BIM.

www.byens-netvaerk.dk
Novo Nordisk får Den Danske Lyspris 
Den Danske Lyspris 2014 går til Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd. Projektet er tegnet af Henning Larsen Architects, der i samarbejde med Grontmijs Lighting team har stået for lysdesignet.

www.byens-netvaerk.dk Invitation: Symposium: The resilient and sustainable city, 6. februar
Kom til internationalt symposium om resiliente og bæredygtige byer. Hvordan kan man tilpasse og forebygge byen og samfundet overfor fremtidens økonomiske, sociale, miljø-, ressource- og klimamæssige udfordringer?

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana LIVE med Dan Stubbergaard fra COBE, 17. februar
At bygge er at leve - en aften med arkitekt Dan Stubbergaard. Mød en mand, som tror på, at rammer skaber liv, at arkitektur og velfærd hænger sammen, og som er på vej til at erobre udlandet.

Kursus: ”DGNB for Dummies”, 24. februar
Kurset henvender sig til bygherre, bygherrerådgivere og andre, der ønsker kendskab til DGNB bæredygtighedscertificering som værktøj, men som ikke nødvendigvis er interesseret i alle detaljerne i de enkelte kriterier.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link