Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


31. maj

Tag på bylivs-opdagelse med BRIQ og bliv klogere på, hvordan vi skaber gode bylivsoplevelser og historiefortællinger i lokalområder og byudviklingsprojekter. Sammen med BRIQ ser vi særudstillingen ”The Living City” - der kan ses i Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen under festivalen 3daysofdesign - og får en introduktion til byudvikling i krydsfeltet mellem arkitektur, spatial design og visuel kommunikation og til den aktuelle transformation af Carlsberg Byen. Efterfølgende går vi med BRIQ på byvandring i bydelen og dykker ned i byplanlægningens forunderlige og usete landskab.

I Månedens Profil kan du blive klogere på dine nye netværkskolleger fra Brovang Skilte & Design, der er specialister i at skabe og skræddersy skilteløsninger til alt lige fra byggeprojekter, offentlige institutioner, begivenheder, organisationer m.fl. ud fra troen på, at det gode design ultimativt giver den bedste visuelle effekt. 

Vi kan også byde velkommen til endnu et nyt medlem, nemlig CWN ApS der er rådgivende ingeniører med bred ekspertise inden for el-området. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.  

Overvejer du at tage med på vores Studietur til Oslo til september, så åbner vi denne gang op for, at mere end tre fra samme virksomhed kan deltage på turen. Så er I en lille virksomhed eller afdeling, der gerne vil afsted, så grib muligheden for at få nogle faglige dage sammen med både hinanden og andre branchekolleger. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk 

 

Månedens profil

Brovang Skilte & Design er specialister i at skabe og skræddersy skilteløsninger til alt lige fra byggeprojekter, offentlige institutioner, begivenheder, organisationer m.fl. Vi arbejder på tværs af mange forskellige brancher, fra små til store virksomheder og er vant til at håndtere alle størrelser opgaver. Vores løsninger omfatter en bred vifte af produkter såsom udendørs skiltning, indendørs skiltning, facadeskiltning, folieskiltning, boligskilte m.m. Læs mere i Månedens profil.


Byens Klumme

Design, Decimaler og Dogmer – skal vi have alle med?

Vi har travlt med at nå i mål med at nedbringe CO2 emissionerne, især i vores sektor, hvor der typisk går år fra første tanke og streg til det færdige resultat. Spørgsmålet er om vi har brug for både design, decimaler og dogmer for at indfri byggeriets kæmpe potentiale for at nedbringe CO2 emissioner? Læs Byens Klumme af Lone Feifer, Direktør for bæredygtigt byggeri, VELUX Gruppen.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Christina Jørgensen, CEO i Freja Ejendomme A/S, har fået overdraget Byens Stafet med et spørgsmål fra Nordstern omkring arbejdet med den eksisterende boligmasse ift. bæredygtighed. Læs Freja Ejendommes svar på det og stafettens andre spørgsmål i Byens Stafet - og se også til hvem og med hvilket nyt spørgsmål, medlemsstafetten er sendt videre.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til to dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.


På bylivs-opdagelse med BRIQ under 3daysofdesign​, 7. juni
Hvordan skabes gode bylivsoplevelser og historiefortællinger i byudviklingsprojekter? Få en introduktion til udstillingen ”The Living City” og de spektakulære rum omkring den i Mineralvandsfabrikken og tag med på byvandring i Carlsberg Byens "usete landskab". 


Den bæredygtige livsform leves i storbyen - ikke på landet, 7. juni
Hør Peter Aalbæk og Simon Kjær Hansen i en samtale om, hvor og hvordan de oplever, at fremtidens bæredygtige livsform leves, gødes og trives. På landet eller i byen?


Borgerne med på udviklingen af Frederiksberg Hospital, 8. juni
Borgerne har været en vigtig del af udviklingen af Frederiksberg Hospital, når hospitalsområdet skal udvikles til et nyt bykvarter. Bliv klogere på processen for borgerinddragelse og inddragelsesmetoder, når vi mødes med Frederiksberg Kommune og rådgiverne fra Grandville.  

 


Next generation - nye boformer og nye materialer, 9. juni
Hvordan kan vi tænke fremtidens boligbyggeri, så vi ikke bruger flere ressourcer, end kloden kan bære? Og hvordan kan fremtidige krav til boformer og materialer åbne for nye boligkvaliteter? Tre pavilloner og vinderteams viser vejen frem.


Folkemødet: Byggeriets dilemmaer med Sara Bro, 16. juni
Mød os til en både faglig og humørfyldt debat på Folkemødet i Allinge, når vi sammen med Sara Bro og et byggefagligt panel tager livtag med nogle af de mest påtrængende dilemmaer inden for byggeriet og byudviklingen. 


1-dagstur til Folkemødet 2023, 16. juni - udsolgt
Oplev Folkemødet med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm og oplever nogle af Folkemødets mange debatter. Vi lægger også vejen forbi Green Solution House, der er et hotel opført med fokus på bæredygtighed.


Fremtidens gårdhave - Tomsgårdsvej, 19. juni
I Københavns Kommune omdannes gamle gårdmiljøer til frodige gårdhaver, hvor formålet er at udvikle nye løsninger, der kan kombinere rekreative gårdrum med innovativ lokal regnvandshåndtering. Vi besøger projektet på Tomgårdsvej. 


Studietur til Oslo, 20.- 23. september 2023
Stå på toget i København og indstil dig på masser af netværk, faglig viden og ny inspiration, når vi sætter kursen mod Oslo. En storby, der er i rivende udvikling med storstilede byudviklingsprojekter og spændende ny arkitektur.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link