Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

16. december 2015


I forbindelse med vores første debatarrangement i Byens Saloner den 2. december, hvor vi diskuterede by med vokseværk, fik vi optaget denne lille film. Vi synes, I skal se den.
Vi glæder os til kommende debatsaloner, og I er meget velkomne til at sende os gode idéer til temaer, I mener bør debatteres.

Byggeri+Arkitektur har i øvrigt skrevet en fin artikel om arrangementet, den kan ses her.





Nåede du ikke med på besøget i Pakhuset på Langelinie i september? Der var stor interesse og mange på venteliste, men nu får du muligheden den 21. januar, hvor vi gentager besøget.


Microsoft nye domicil i Lyngby har længe været på vores ønskeliste over besøg. Nu er byggeriet færdigt, og medarbejderne er flyttet ind. Microsoft inviterer indenfor og fortæller bl.a. om, hvordan man har valgt at blande faggrupper fysisk på.

Deltagerlisten til nytårskuren er opdateret med nye deltagere. Allersidste chance for tilmelding er den 28. december kl. 12.00.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Koncept Marketing er specialister i at bygge og styrke brands indenfor byggebranchen. Vi øger kendskabsgraden og styrker markedspositionen gennem strategisk markedsføring, storytelling og PR – leveret på abonnement.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Nytårskur, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

3D-Print. Kan man printe en elefant?, 11. januar
Der er eksplosiv udvikling i 3D-print, og teknologien kommer til at ændre måden, vi arbejder på – også i byggebranchen. Byens Netværk og Best-AV inviterer til et par spændende timer, hvor en ekspert fortæller om udviklingen og viser, hvad fremtiden vil bringe.

Pakhuset på Langelinie, 21. januar

Kom med når vi gentager successen med en rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.


Microsofts nye domicil, 4. februar
Byens Netværk besøger Microsofts nye domicil – Vi hører om byggeriet, får en rundvisning og lærer mere om virksomheden samt den måde, Microsoft har valgt at blande faggrupper fysisk på.

Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturkursus, 10. marts
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Afholdte arrangementer

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november

 Fotoreportage

Det nye Rigshospital, 17. november

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Nordic Built Citites Challenge, 17. december
Snart udløber fristen for indsendelse af løsningsforslag til Nordic Built Citites Challenge. Konkurrencen handler om at finde innovative og bæredygtige løsninger på seks urbane udfordringer i Norden. Deadline for indsendelse af løsningsforslag er den 17. december, og der er både pengepræmier og international opmærksomhed på højkant.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link