Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


24. april 2017


Programmet for sommerens smuttur til Hamborg er nu faldet på plads. Tag med på ministudieturen Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, der selvfølgelig rummer et besøg til det nyeste skud på stammen af kulturfyrtårne i Europa - Der Elbphilharmonie. Ud over det nye arkitektoniske vartegn skal vi blandt andet besøge de to transformerede bydele, HafenCity og Wilhelmsburg. Om aftenen skal vi opleve det nye koncerthus in action, da vi har booket 30 billetter til fredagens koncert med den canadiske singer-songwriter Rufus Wainwright på plakaten.

 

Byens Undercover-agenter slår til igen - allerede den 10. maj. Sæt et par timer af i selskab med dit bedste netværk og tag med på en smuk, usædvanlig og sansemættet oplevelse til et af byens helt unikke rum. Hvor mon turen går hen denne gang..?
 

Hver måned sætter vi særligt fokus på et af Byens Netværks medlemmer i "Månedens Profil". Maj måneds profil er endnu ikke afsat. Er I friske, kan I få maj måneds profil til en meget favorabel pris, eller I kan reservere en anden måned, der passer jer bedre. Kontakt Mathilde på 23450221 eller mvs@byensnetvaerk.dk
 

Siden sidst kan vi byde velkommen til endnu to nye medlemmer: Martin & Co. og MLC Byggekonsulent. Vi glæder os til at tage godt imod jer på de kommende arrangementer.



Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

C.F. Møller er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. Erfaring, innovation og nordiske værdier er kendetegnende for alle tegnestuens projekter til stor værdi for C.F. Møllers kunder og brugere.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj til juli 2017.


Byens Klumme

Grænsefladen i Sydhavnen
"Grænsefladen mellem det nye og det gamle Sydhavn skurrer, men der kan opstå sød musik, hvis der bygges ovenpå den stolthed og det fællesskab, der kendetegner det gamle Sydhavnen. Der er ikke behov for at opfinde nyt for at skabe innovation. Man skal blot lade sig inspirere af det, der har fungeret i generationer og tilføre ressourcer, der giver mulighed for skalering." Læs det nye klummeindlæg om udviklingen af Sydhavnen, skrevet af Jesper Koefoed-Melson, partner i GivRum.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Kenneth Horst Hansen, konstitueret planchef og teamleder i Center for Byudvikling, Københavns Kommune har modtaget stafetten af Hans Halvorsen, udviklings- og planchef, ved Københavns Universitet med spørgsmålet: "Hvad tror du vil kendetegne initiativer de næste 5 år, som skal fremme et godt hverdagsliv for beboere i de nye store byområder, fx 2150?"


Kommende arrangementer

Sydhavnen, 26. april - venteliste

Tag med til Sydhavnen og hør bl.a. Boligselskabet AKB, GivRum og Sydhavn Teaters bud på, hvordan butiksliv og sociale arrangementer kan være med til at skabe en positiv udvikling og samle ”det nye” og ”det gamle” Sydhavnen.


Det nye Experimentarium, 4. maj - venteliste

Kom med indenfor i det nu færdige Experimentarium i Hellerup og oplev den nye arkitektur, der sætter fokus på naturvidenskab og teknik og er en hyldest til nysgerrigheden.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Netværk går undercover​, 10. maj

Grib chancen – kom med og lad dig overraske. Byens agenter har igen fundet frem til et særligt sted i byen, som vi nu vil gå på opdagelse i – sammen med dig!

 


Engbakken - ungdomsboliger på Frederiksberg, 16. maj
fsb er ved at færdiggøre 124 nye ungdomsboliger, som står klar til indflytning på i juni. Kom med på rundvisning og hør bl.a. om fsb's First Mover-model, som er med til at skabe rammerne for et solidt socialt liv blandt de kommende beboere. 


Folkemøde 2017, 16. juni
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26 august

Ministudietur til Hamborg, hvor vi ser på nye bydele under udvikling og selvfølgelig også besøger det nye koncerthus Der Elbphilharmonie.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Samuels Kirke - fra kirke til ungdomsboliger​, 23. marts
 Fotoreportage

 


 

By, bus og bæredygtighed, 5. april
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link