print logo
Byens netværk

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har stafetten?

Navn
Henriette Dybdal Cajar

Virksomhed
SINUZ ApS

Titel
Adm. direktør og partner


Hvad optager dig for øjeblikket?
Det, der optager mig mest for tiden, er selvfølgelig at komme godt igennem denne coronavirus-periode samtidig med, at vi ikke går på kompromis med vores værdier, som er ”Fokus på kunder, kvalitet og arbejdsglæde”. Men derudover har vi gang i en masse spændende projekter i SINUZ, internt og eksternt.

Internt har vi igangsat en proces med at få vores arbejde med FN’s 17 verdensmål ned på papir, både når det handler om vores forretning internt i virksomheden og om vores ydelser og projekter. Eksternt arbejder vi pt. på en masse spændende projekter. Et lille udpluk kan være: bygherrerådgivning på projekter for KU og på en skole i Gladsaxe kommune, totalrådgivning for en del installations-udskiftninger i almene og private boliger, indeklimaanalyser for ATP Ejendomme og som underrådgiver på nybyggerier med blandet bolig og erhverv og mange flere spændende projekter, som kan ses på vores hjemmeside.

Hvordan har dit arbejde har betydning for branchens eller byens udvikling?
Jeg er af den overbevisning, at SINUZ kan bidrage på mange fronter på byens og branchens udvikling. Ikke nødvendigvis på de store linjer, men forhåbentlig på mange små fronter. Vores tilgang til hvordan vi tilgår projekterne og samarbejdet deri bidrager forhåbentlig til, at vi kan gennemføre projekter med tilfredse kunder og brugere og beboere – uden konflikter. Og vores store fokus på bæredygtighed og eget fodaftryk på klimaet, kan forhåbentlig gøre en forskel i og for SINUZ og smitte af på en masse af vores samarbejdspartnere.

Hvilket sted holder du mest af i din by?
Der er rigtig mange skønne steder i min by Frederiksberg, men skal jeg nævne et sted, må det være Landbohøjskolens have og hele det område. Det indeholder mange historiske og smukke bygninger, en formidabel have, der altid står smukt, og så emmer der af liv med de mange unge studerende.

Hvilken by gik din seneste rejse til? og hvad gjorde særligt indtryk på dig?
Jeg var i Rom i efterårsferien – elsker den by. Det gjorde stort indtryk på mig, at byen næsten ikke havde forandret sig, siden jeg var dernede for første gang i 1996.

 

bonusrunden

... I CORONATIDER

Ulig vanlig procedure er det denne gang Byens Netværk, der har sendt stafetten til dig med spørgsmålet:

"Hvordan oplever du den situation, vi pt. står i grundet coronavirus, og hvad gør I som virksomhed for at forholde jer til den ændrede dagligdag/arbejdsgang?"

Jeg vil starte med at slå fast, at SINUZ tager situationen med coronavirus meget alvorlig og selvfølgelig følger regeringens anbefalinger. Det betyder derfor også en anden måde at arbejde på – en anden hverdag for os alle.

I SINUZ er vi i den heldige situation, at vi alle er vant til, i et eller andet omfang, at arbejde hjemmefra. Så efter Mette Frederiksen onsdag aften meldte ud, at Danmark lukkede ned i en periode, fik vi hurtigt mobiliseret os med en hjemmearbejdsplads hver især. Vi mødtes på kontoret torsdag morgen, fik sat rammer og retningslinjer op og fik hentet det IT-udstyr (skærm, tastatur og mus til den bærbare), som giver en god hjemmearbejdsplads.

Vi fortsætter fællesmøder med medarbejderne, holder lidt tættere virtuel kontakt via telefon og chat, holder lidt flere partnermøder end normal, alt via Microsoft Teams. Vores møder med kunderne, projekteringsmøder, bygherremøder, styregruppemøder m.v. fastholdes så meget som muligt og afholdes også virtuelt. Så selvom man godt må mødes i små grupper op til 10 personer (med de anbefalede forholdsregler overholdt), så forsøger vi at undgå det mest muligt. Danmark ender med at blive meget digital-mobile.

Besigtigelser og registreringer i private boliger er udelukket, men i ”forladte” kontorer, kældre, varmecentraler og lign., hvor man kan mødes i små grupper, bliver de gennemført. Vi skal holde forretningen kørende og arbejde det vi kan, så vi kan hjælpe os alle godt gennem denne periode. Vi er så heldige i SINUZ, at vi pt. har en del projekter, der er i projekteringsfasen, som stort set alle kører videre. Vi har tæt kontakt med vores kunder, så vi sammen kan navigere os godt igennem projekterne.

Jeg håber selvfølgelig, at dette ikke varer meget længere, end hvad der i skrivende stund er udmeldt, dvs. til efter påske. At vi derefter så småt kan begynde at komme tilbage til en normal hverdag. SINUZ skal nok klare os igennem, men der er selvfølgelig mange faktorer, vi er afhængige af – mest af alt at vores kunder fortsætter gennemførelsen af de igangværende projekter, og at de sætter nye projekter i gang nu og løbende.

Jeg er stolt af vores medarbejdere, deres tilgang til at vi skal arbejde videre og komme igennem dette sammen. Jeg er stolt af vores fællesskab og den vilje, der er til at hjælpe hinanden – både i vores branche og i hele Danmark.


Følg også med, når vi i næste uge sender samme spørgsmål til totalentreprenør og bygherrerådgiver ARPE & KJELDSHOLM.

 

Læs indlæg fra tidligere stafetholdere (den seneste er øverst):

Mia Manghezi, Projektudviklingsdirektør, PensionDanmark her
Lone Zeeberg Nielsen, Bygge- og udviklingschef, fsb her
Kim Thinggaard, Partnerskabsdirektør i TRUST og &os Byggepartnerskabet her
Rasmus Brandt Lassen, Direktør, Bygningsstyrelsen her
Carsten Falk Hansen, Direktør, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen her
Camilla van Deurs, Stadsarkitekt København, Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune her
Jan Hyttel, Formand for organisationsbestyrelsen, Boligselskabet Bo-Vita her
Torben Dahl, Forretningschef | Renovering & Nybyg, MOE A/S her
Lars Levin, Partner/direktør, Arkitekt MAA, AK83 Arkitekter A/S her
Marie Louise Madsen, Direktør for Teknik, miljø og byudvikling i Ishøj Kommune her
Birgitte Svarre, Director, Team lead Cities i Gehl her
Nicolai Irminger Axholm, Chef for Salg og Udlejning i By & Havn her
Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage her
Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen A/S her
Christian Høgsbro, adm. direktør i Boligforeningen AAB her
Rikke Sønder Larsen, Partner og stifter af EcoVillage her
Anders Bo Bach, direktør i Bach Gruppen København A/S her
Poul Schülein, Seniorpartner i Arkitema Architects her
Jens Nyhus, administrerende direktør i Carlsberg Byen P/S her
Per Engsø Larsen, Direktør i Byggeri Danmark, ZÜBLIN A/S her
Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB her
Henriette Dybdal Cajar, Indehaver af CAJAR Rådgivning her
Søren Tegen Pedersen, Plandirektør i Økonomiforvaltning, Københavns Kommune her
Karen Mosbech, administrerende direktør i Freja ejendomme her
Gitte Andersen, direktør i SIGNAL her
Christian Hilligsøe Heinig, Cheføkonom i Realkredit Danmark her
Kenneth Horst Hansen, konstitueret planchef og teamleder i Center for Byudvikling, Københavns Kommune her
Hans Halvorsen, udviklings- og planchef, ved Københavns Universitet her
Katja Viltoft, partner og kreativ direktør hos JJW Arkitekter her
Jørgen Glenthøj, Borgmester i Frederiksberg Kommune her
Morten Kabell, Teknik- og Miljøborgmester i Københavns Kommune her
Inger Støjberg, Udlændinge-, Integrations- og Boligminister her
Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S her
Carsten Rasmussen, Udviklingsdirektør i Freja Ejendomme her
Rita Justesen, Chef for Planlægning & Arkitektur i By & Havn her
Pia Nielsen, direktør i Boligselskabet fsb,her
Tina Saaby, Stadsarkitekt i Københavns Kommune her
Stig Mikkelsen, direktør i Mikkelsen Arkitekter her

 

Derfor er vi medlem

"Som del af arkitekt- og byggebranchen i Danmark er Byens Netværk ikke til at komme udenom. Det er et inspirerende forum med mulighed for videndeling og netværk med en række vigtige aktører i branchen." SKALA Arkitekter

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk