Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


4. maj 2017

Nu kan du se filmreportagen fra vores fremtidssalon, hvor vi sammen med et panel af fremtidsforskere og byeksperter har taget et kig ind i krystalkuglen for at tegne et billede af København i 2040. Dagens oplæg og fotoreportage er ligeledes at finde her.





Turen til Elbphilharmonien går ligeledes strygende, og vi har kun en god håndfuld pladser tilbage. Hvis du vil sikre dig en plads på ministudieturen, skal du snart tilmelde dig.

Det er også ved at være sidste udkald, hvis du vil med os på studietur til Helsinki til september sammen med en flok friske netværkskolleger fra alle dele af byggebranchen... Tilmeldingsfristen er 15. maj.

De sidste detaljer skal tilrettelægges for turen til Folkemødet på Bornholm. Skal vi reservere en stor eller lille bus, hvor mange pladser skal vi reservere på Nordbornholms Røgeri, hvor mange færgebilletter får vi brug for...? Med andre ord: Det er nu, du skal beslutte, om du skal med. Du tilmelder dig her.

Sidste nye arrangement på paletten er en tur til Værløse og den almene bebyggelse Toftebo, hvor vi skal se nærmere på, hvordan det er muligt at renovere almene boliger med afsæt i Passivhusstandarden -  og gøre det både nyskabende, værdiforøgende og ikke mindst økonomisk bæredygtigt.

Hele tre nye medlemsvirksomheder er kommet til siden sidst; nemlig Frølund Consult, Rikke Birn Arkitekter og Nyland Kommunikation. Vi glæder os til at byde jer velkomne på vores arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

PensionDanmark er et kundeejet arbejdsmarkedspensionsselskab med 695.000 medlemmer og 222 mia. kr. under forvaltning, som har investeret 13,6 mia. kr. i danske ejendomme. En væsentlig del af ejendomsinvesteringerne er nyopførelser, og alle nybyggerier, der er erhvervet eller opført efter 2012, er bæredygtighedscertificeret.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler i juni og juli 2017.


Byens Klumme

Grænsefladen i Sydhavnen
"Grænsefladen mellem det nye og det gamle Sydhavn skurrer, men der kan opstå sød musik, hvis der bygges ovenpå den stolthed og det fællesskab, der kendetegner det gamle Sydhavnen. Der er ikke behov for at opfinde nyt for at skabe innovation. Man skal blot lade sig inspirere af det, der har fungeret i generationer og tilføre ressourcer, der giver mulighed for skalering." Læs det nye klummeindlæg om udviklingen af Sydhavnen, skrevet af Jesper Koefoed-Melson, partner i GivRum.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Christian Hilligsøe Heinig, Cheføkonom i Realkredit Danmark har modtaget stafetten af Kenneth Horst Hansen, konstitueret planchef og teamleder i Center for Byudvikling, Københavns Kommune med spørgsmålet: "Hvordan tror du, flyttemønstrene på Københavns boligmarked vil udvikle sig inden for de næste 5 år, og hvilken rolle spiller Københavns Kommunes nye byudviklingsområder i den forbindelse?"


Kommende arrangementer

Det nye Experimentarium, 4. maj - få pladser

Kom med indenfor i det nu færdige Experimentarium i Hellerup og oplev den nye arkitektur, der sætter fokus på naturvidenskab og teknik og er en hyldest til nysgerrigheden.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Netværk går undercover​, 10. maj - få pladser

Grib chancen – kom med og lad dig overraske. Byens agenter har igen fundet frem til et særligt sted i byen, som vi nu vil gå på opdagelse i – sammen med dig!

 


Engbakken - ungdomsboliger på Frederiksberg, 16. maj
fsb er ved at færdiggøre 124 nye ungdomsboliger, som står klar til indflytning på i juni. Kom med på rundvisning og hør bl.a. om fsb's First Mover-model, som er med til at skabe rammerne for et solidt socialt liv blandt de kommende beboere. 


Generalforsamling 2017, 31. maj

Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening, og benyt dig samtidig af muligheden for at se nærmere på KU.BE, Frederiksbergs nye kultur- og bevægelseshus, der udforsker grænserne mellem kultur, sundhed og bevægelse.


Energirenovering af Toftebo almene boliger, 8. juni

Tag med til Værløse og se, hvordan det er muligt at renovere almene boliger med afsæt i Passivhusstandarden -  og også gøre det nyskabende, værdiforøgende og ikke mindst økonomisk bæredygtigt.


Folkemøde 2017, 16. juni
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.


Elbphilharmonie, HafenCity, Hamburg, 25.-26 august

Ministudietur til Hamborg, hvor vi ser på nye bydele under udvikling og selvfølgelig også besøger det nye koncerthus, Der Elbphilharmonie.


Studietur til Helsinki, 13.-16. september

Årets studietur går til Helsinki, som byder på spændende byudvikling, nordisk arkitektur og lokal charme. Tag med til byen, som i år fejrer Finlands 100 års selvstændighed fra Rusland.


Afholdte arrangementer

 

Fremtidssalon København 2040, 19. april
 Fotoreportage

 


 

Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 20. april
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Center for Bygningsbevarings kursusrække 2017
Center for Bygningsbevarings kursusrække 2017 tager udgangspunkt i de udfordringer, man som rådgiver står overfor, når man skal registrere et historisk byområde eller restaurere, transformere eller energioptimere et historisk hus.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link