Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


30. november 2018

Sidste fredag havde vi den bedste ‘Orange Friday’ man kunne ønske sig! Tak for det store fremmøde ved vores housewarming, tak for de fine indflytningsgaver - og tak fordi I allesammen er BYENS BEDSTE NETVÆRK.
 



Denne fredag kan du drikke din eftermiddagskaffe på kontoret i selskab med Jesper Paghs personlige og meget aktuelle klumme, der sammenligner vor tids byplanlægning med et spil matador. Læs hvad forfatteren mener er vigtige pejlemærker, når der skal skabes en sammenhængende by - i Byens Klumme lige her.

Og så har vi et nyt arrangement klar til jer, nemlig Fasangården i Frederiksberg Have, der er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Bygningen, der oprindeligt blev opført som bolig for den kongelige fasanmester i 1682, gemmer på et hav af historier og vil, når den står færdig, åbne op som traktørsted, så alle får mulighed for at nyde de historiske detaljer og unikke omgivelser.

Du kan også så småt begynde at glæde dig til den første fredag i det nye år. Forestil dig følgende: Du står klar på kajen i feststemt tøj, en kanalbåd med orange flag sejler forbi, du stiger på sammen med de over hundrede skønne mennesker fra dit bedste netværk. I sejler, og mens I sammen skåler nytåret ind, lægges der til kaj. Vi er på Refshaleøen, tonerne af jazz kommer dig i møde, en lækker treretters står klar, der er taler, der skåles, der snakkes, der danses... Kort sagt: Det nye år er skudt igang! Det er tid til at melde dig til næste års brag af en nytårskur, der foregår på Pladeværkstedet den 4. januar!  

Endelig kan vi her inden weekenden byde velkommen til endnu et medlem af Byens Netværk: Arkitektgruppen. Vi glæder os til at se jer til vores kommende arrangementer.


God weekend
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 

Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Triagonal er en rådgivende designvirksomhed med speciale i wayfinding. Triagonal arbejder som rådgivere og samarbejdspartnere på nationale og internationale byggeprojekter, som for eksempel lufthavne, hospitaler og offentlige rum.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra december 2018 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen A/S, er seneste modtager af medlemsstafetten. Klik ind og læs bl.a. hvorfor Hans-Bo mener, at Fingerplanen fra 1947 stadig er relevant for Københavns udvikling og urbanisering den dag i dag.


Kommende arrangementer

Big Art på Charlottenborg, 11. december - venteliste
Kunsthal Charlottenborg slog for nylig dørene op for BIG ART - en udstilling af samtidskunst i stor skala. Kunstværker af nogle af verdens mest anerkendte kunstnere som Ai Weiwei, Douglas Coupland, Jeppe Hein, Julie Edel Hardenberg, Superflex, Victor Ash m.fl kan opleves i 1:1 skala og vil tage de besøgende på en rejse gennem Bjarke Ingels’ arkitektur i hele verden. 


www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Fasangården i Frederiksberg Have, 15. januar

Fasangården er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Når restaureringen er færdig, er det planen at åbne et traktørsted i Fasangården, så alle får mulighed for at nyde de historiske detaljer og unikke omgivelser.


Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Afholdte arrangementer

 

Vilhelm Lauritzen Terminalen i Københavns Lufthavn, 12. november
 Fotoreportage

 


Studietur til Cape Town, 2-10. oktober
 Fotoreportage i høj opløsning
 Fotoreportage i lav opløsning

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Kan man certificere sig til smuk arkitektur?
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, hvor en spændende kreds af aktuelle gæster i studiet debatterer, hvad den nye DGNB Diamant-ordning, som er indført af Green Building Council, kan betyde for dansk byggeri.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Green Building Council afholder vinterkonference i Middelfart om Bæredygtigt byggeri, 12. december

Green Building Council afholder vinterkonference på Middelfart Rådhus under overskriften: "Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål".


www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Rosenmeiers Atelier Open Studio, 2-15. december
I december er der åbent studio hos Byens Netværks medlem Lisa Rosenmeier. Kunstneren Lisa Rosenmeier arbejder for tiden med billeder i lag under titlen ”Dissolves and Hardcuts”.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link