Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


9. april 2019

Indkaldelse til generalforsamling 2019

Det er blevet tid til den årlige generalforsamling i Byens bedste Netværk, som i år finder sted den 20. maj kl. 15:00-18:30 i vores nye rammer i Fæstningens Materialgård. Vi inviterer til en hyggelig eftermiddag, hvor vi fejrer foreningen Byens Netværks 24 års fødselsdag

Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening - og benyt dig samtidig af muligheden for at møde de andre medlemmer af Byens Netværk, når vi efterfølgende holder netværksbar i rammerne af Fæstningens Materialgård og vores hyggelige, grønne gårdmiljø.

I løbet af eftermiddagen får vi selskab af Annette Blegvad fra Akademisk Arkitektforening og Natalie Mossin fra KADK (Akitektskolen), som kommer og fortæller lidt om den internationale arkitektforening UIA’s verdenskongres, som afholdes i København i 2023.

Vi håber, at mange af jer har lyst til at deltage. Dagsorden, årsregnskab, program samt præsentationer af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg kan du se nederst i invitationen her.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden eller sekretariatet skriftligt i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Generalforsamlingen kan kun træffe beslutning om forslag, der er rettidigt fremsendt.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

Månedens profil

3D-Vizual er specialiseret i 3D-visualiseringer til brug i byggeriet samt inden for indretning af hoteller, restauranter og butikker. Virksomheden udfører fotorealistiske billeder og animationer til bl.a projektsalg og andre projekter, hvor man ønsker billeder så virkelighedstro som muligt.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra juni 2019 og frem.


Byens Klumme

Væggene kan tale!

Kunst kan virke fremmed for de fleste. Men det behøver den ikke at være. Der ligger en oplagt samarbejdsmulighed lige for, som kan være til stor gavn for både kunsten og byggeriet. Læs Byens klumme, der denne gang er i hænderne på billedkunstner Thomas Pålsson.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Marie Louise Madsen, direktør for Teknik, miljø og byudvikling i Ishøj Kommune. Læs hvad der optager hende for øjeblikket og få blandt andet svar på, hvad der er de største udfordringer og potentialer for Ishøj nu og i de kommende år.


Kommende arrangementer

Sundholm – Når byen tager socialt ansvar, 11. april

Tag med til Sundholm på Amager, når vi går på opdagelse mellem områdets smukke gamle bygninger og får en snak om social ansvarlighed og lokalt sammenhold med nogle af bydelens forskellige aktører og lokale ildsjæle.


Intromøde i Byens Netværk, 30. april formiddag

Er du nyt medlem i Byens Netværk, eller overvejer du at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde dine kolleger i branchen.


Oslo Plads / Østerport II, 30. april eftermiddag
Ved Østerport Station på Oslo Plads 2 er et nyt byggeri ved at blive opført. Projektet hedder Østerport II og er et moderne kontor- og flerbrugerhus. Tag med på besøg på projektet, som allerede nu deler vandene, og hør arkitektens fortælling om byggeriet.


Byvandring om fredning, 9. maj
Tag med arkitekturhistoriker Jannie Rosenberg Bendsen på byvandring i indre København, hvor vi ser og hører om frednings- og bygningshistorie gennem 100 år – og får et bud på, hvordan man kan frede i fremtiden.


www.byens-netvaerk.dk

Generalforsamling 2019 og netværksbar, 20. maj
Det er tid til årets generalforsamling i Byens Netværk. Kom og gør din stemme gældende i byens bedste forening - og benyt dig samtidig af muligheden for at møde de andre medlemmer i Byens Netværk, når vi efterfølgende holder hyggelig netværksbar.


Hotel Villa Copenhagen, 27. maj - få pladser
Ombygningen af den tidligere Postgrund ved Hovedbanegården er i fuld gang – kom med ind og se forvandlingen fra Centralpostbygning til moderne førsteklasseshotel og en af Københavns nye attraktioner.


Folkemødet 2019, 14. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi igen i år tager på 1-dagstur til Bornholm for at besøge den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Udover fællesspisning i BL's Dome, kan du i år glæde dig til når Byens Netværk for første gang er medarrangører af en Folkemøde-debat. 


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

Renovering af Overformynderiet
 Fotoreportage

 


Mipim 2019 - Borgmesterstafet / Debat: Byggeri med merværdi / Kaffe-Rendez-Vous
 Reportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Besøg Danmarks nye, ældste og mest unikke byggeplads, 10. april

Kom og se hvordan Sagnlandet Lejre bygger to bygninger fra Vikingetiden og afslut aftenen på ægte vikingemanér med et Vikingegæstebud.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til VEKSØ seminar: Sikkerhed i byrummet, 11. april
Hør hvordan Københavns Kommune, Schønherr, Beredskabet og SLA Norge arbejder med sikkerhed og hør den antropologiske vinkel på, hvordan byens borgere oplever terrortrussel og sikkerhed. Seminaret er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


DK-GBC konference: Den tidlige designfase – hvor bæredygtighed tabes eller vindes, 20. maj

Green Building Council Denmark holder forårskonference med fokus på den tidlige designfase i byggeriet. Hør blandt andre Københavns Kommunes nye stadsarkitekt Camilla van Deurs tale om bæredygtighed i den fortættede by.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link