Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


28. november 2019

2019 blev året, hvor Byens Netværk gjorde sin entré i Aarhus. Siden i sommer har vi afholdt to velbesøgte arrangementer i byen med nedslag i hhv. Gellerup og Aarhus K, og vi har budt velkommen til en række nye Aarhus-baserede medlemmer. Det er dejligt at mærke den interesse og engagement, vi møder på tværs af landet. Lige nu kan vi byde velkommen til Arkitektskolen Aarhus som nyt medlem - vi glæder os til at samarbejde med jer og se jer på vores kommende arrangementer. 

Er du i øvrigt nysgerrig på, hvad der sker i Aarhus, så læs eller genlæs Byens klumme skrevet af Stephen Willacy, Stadsarkitekt Aarhus. Du kan også se, hvordan Rambøll - der er månedens profil - har skabt et nyt byrum på toppen af det aarhusianske stormagasin Salling. 

Næste år fortsætter vi med fire nye arrangementer i Aarhus, ligesom vi kommer til at have aktiviteter i samarbejde med Building Green, der afholdes i Aarhus i marts 2020. Så hold øje med arrangementskalenderen og hjælp os med (fortsat) at sprede det glade budskab om vores aktiviteter i Aarhus til jeres lokale afdelinger, samarbejdspartnere og øvrige netværk, så vi kan fortsætte med at knytte bånd - ikke bare på tværs af fag, men også på tværs af landsdele og byer.

Målt på den lidt større geografiske bane har vi netop afholdt studietur til Marrakech, som emmede af 1001 Nats Eventyr tilsat moderne byudvikling og en mangfoldig og farverig kulturhistorie. Glæd dig til at se reportagen snart og til at følge med i, hvor turen går hen næste år, når vi kan fejre 25 års jubilæum i Byens Netværk.


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

 

 

Månedens profil

Som arkitekter i Rambøll designer vi byer og bygninger med nerve. Vi er båret af begejstring og trækker på fagligheder og ekspertiser blandt vores mange kolleger. Vi skaber rum for mennesker og innovative projekter af høj kvalitet. Det gør vi med lokal forankring – og globalt udsyn. Læs mere og se eksempler på vores projekter her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Aarhus har vokseværk – men hvordan bevarer vi byens kvaliteter, når byen vokser?

Aarhus er en by i rivende udvikling. Der bygges – og tænkes – både højt og stort, og mange af byens oprindelige bygninger og bykvarterer omdannes og bringes i disse år til nye funktioner. Læs Byens klumme af Stephen Willacy, Stadsarkitekt Aarhus.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Rasmus Brandt Lassen, direktør i Bygningsstyrelsen. Læs blandt andet hans svar på, hvordan styrelsen er med til at sikre, at statens bygninger bliver førende med hensyn til energieffektivisering, og hvad den selv gør for at være et inspirende eksempel.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Det nye Frihedsmuseum​​, 28. november - AFLYST
Arrangementet er udskudt til ny dato.


Christianshavns Skole, 5. december
På Christianshavns Skole er bygninger og byrum transformeret til et urbant og oplevelsesrigt læringsmiljø med afsæt i stedets historiske arv.


Nytårskur 2020, 10. januar 
Intet nyt år uden vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag på det historiske Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek.


Afholdte arrangementer

Carlsberg - før og nu, 7. november 
 Fotoreportage


Kalvebod Fælled Skole, 5. november
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Søger du tværfaglig sparring og inspiration? 

Netværksgrupperne Byens Talenter styrker dine tværfaglige relationer og giver sparring på dine og branchens fælles udfordringer. Vil du være med?


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Building Awards 2019
Se vinderne af Building Awards 2019, som sætter fokus på byggeriets værdiskabelse og det ansvar, der følger med, når vi sammen skal løse de store udfordringer. Dejligt at se flere af vores medlemmer blandt vinderne - stort tillykke til jer alle.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link