Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


20. februar 2020

Vores arrangementer er meget populære, og derfor går ordet 'venteliste' ofte igen. Det gør vi vores bedste for at imødekomme med planlægningen af stadigt flere arrangementer - og ved at gentage nogle af de mest efterspurgte. Derfor lægger vi inden længe et nyt besøg til Københavns Museum i kalenderen, så hold øje inde på websitet.

I næste uge kan du komme med på Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvor vi sætter fokus på arkitekturen og hører om planerne for fremtiden. Det er ingen tvivl om, at affredningen af Vikingeskibshallen har skabt debat om, hvorvidt man kan forene hensynet til kultur- og bygningsarven og det at fremtidssikre museet. Vi besøger museet og får som noget helt særligt en omvisning af museumsdirektør Tinna Damgård-Sørensen. Så grib denne unikke chance og tag evt. en kollega under armen og nyd et par timer i selskab med fagfolk og arkitekturen i centrum.

Vi har været vidt omkring i verden på vores studieture. Vi har været i næsten alle verdensdele og senest i Nordafrika - næste gang bliver vi i Skandinavien. Årets studietur går nemlig til Stockholm og Oslo til september. Transporten vil foregå til lands og vands, idet vi skal køre i tog til Stockholm og Oslo og sejle hjem. Det giver os rig mulighed for at udnytte rejsetiden til endnu mere netværk, matchmaking, faglige indspark og til at nyde udsynet til alt det, vi passerer undervejs. 

Planlægningen af turen er kun lige startet, og emner som spændende ny nordisk arkitektur, innovativt træbyggeri, storstilet infrastruktur og ambitiøs byudvikling er bl.a. på paletten. Du er som altid velkommen til at komme med gode input til steder, vi ikke må gå glip af. Hold øje med nyhedsbrevet, når vi inden længe åbner for tilmelding.

Både Månedens Profil og Byens Stafet har skiftet hænder. Byens Stafet er landet hos Mia Manghezi, der er projektudviklingsdirektør i PensionDanmark. Mia svarer bl.a. på, hvad hun ser som den største barriere for at vælge miljømæssig bæredygtighed i byggeriet. Læs mere om dét - og om, hvad der optager Mia og PensionDanmark, når det gælder den cirkulære omstilling og bæredygtighed i byggeriet i Byens Stafet her.   

Månedens Profil er denne gang Nybolig Trolle & Hartmann, der er mæglere med tre forretninger i Nordsjælland. Læs mere om dem og om to af deres aktuelle projektboliger i Månedens Profil her


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

Månedens profil

Hos Nybolig Trolle & Hartmann – Holte, Hillerød og Hørsholm får du ikke kun klassisk godt erfarent mæglerarbejde, men også vores ærlige mening. Vores mission er, at vi sammen med vores kunder får lagt præcis den plan, der skal til for at få løst opgaven til perfektion. Læs mere i Månedens profil her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Mia Manghezi, Projektudviklingsdirektør i PensionDanmark. Læs bl.a. hvad hun ser som de største barrierer for at vælge miljømæssig bæredygtighed i byggeriet, og hvordan PensionDanmark som bygherre arbejder for at skubbe til branchen. Og se også hvem hun sender stafetten videre til.  


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

Fasangården, 24. februar - venteliste
Fasangården i Frederiksberg Have er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Bygningerne rummer et hav af gemte historier i både vægge og gulve, og når restaureringen er færdig, er det planen at åbne Fasangården for offentligheden.


Vikingeskibsmuseet, 27. februar
Affredningen af Vikingeskibshallen i Roskilde har skabt debat om dens betydning for vores kulturarv. Vi tager på museumsbesøg og får en særomvisning med museumsdirektøren med fokus på museets arkitektur og planerne for et nyt museum.


Det nye Københavns Museum, 4. marts - venteliste
Københavns Museum flytter til en ny lokation i byen i og får et nyt udstillingshus for byens historie. Tag med, når vi tager på museumsbesøg og får en omvisning med fokus på museets bygningshistorie og udstillingsopbygning.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts - få pladser
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Vridsløselille Fængsel, 17. marts - venteliste
Kom med ind bag murene, når vi besøger og ser det indre af Vridsløselille Fængsel, der er sat til salg og sammen med den store grund skal udvikles til et nyt attraktivt område i Albertslund.  


Byens Netværk går undercover​, 18. marts - venteliste
Tør du tage med agenterne på hemmelig mission? Du ved ikke hvor du skal hen, og hvad du skal se. 


Samtalesalon i Aarhus: Hvordan skaber vi social sammenhængskraft i byerne?, 25. marts
Kom med til samtalesalon på Building Green i Aarhus om social bæredygtighed og sammenhængskraft - med særligt fokus på Sydhavnskvarteret, der undergår en kolossal udvikling.  


Danske Banks nye domicil i Aarhus, 25. oktober
Som del af programmet for Building Green i Aarhus arrangerer vi et besøg til den nye Danske Bank-bygning med et oplæg om, hvordan man knytter an til den kommende vitale bydel i Aarhus' Sydhavn. 


BOOK1 Design Hostel i Aarhus​, 2. april
Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i foråret som hostel under navnet BOOK1 Design Hostel. Tag med når vi ser og hører om transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel.


Velkommen i Byens Netværk - Intromøde​​, 1. maj
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre nye netværkskolleger i branchen.


Folkemødet 2020, 12. juni 
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.   


Afholdte arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Smykkeskrinet i Aarhus, 4. februar
 Fotoreportage


Postbyen - Københavns nye bykvarter​, 22. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens nytårspodcast: Byggeriets tendenser i 2020
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik - og nye tendenser for 2020. Optaget direkte ved Byens Netværks nytårskur den 10. januar 2020.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


www.byens-netvaerk.dk

Kursus: Byggekommunikation for arkitekter, 16.-17. marts
Lær at bruge en enkel og proaktiv kommunikationsmodel, der forebygger problemer og skaber gode brugersamarbejder omkring byggeprojektet. Kursus udbudt af Arkitektforeningen. Læs mere her.


www.byens-netvaerk.dk

Building Green Aarhus​, 25. & 26. marts 2020
Oplev 80 talere på 3 scener og 70 udstillere af bæredygtige produkter og løsninger til byggeriet. Du får inspiration og konkret viden til typiske valg og dilemmaer, så du nemmere kan tage de bæredygtige valg.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link