Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


26. marts 2020
 

Vi er med forlængelsen af landets nedlukning i sandhed landet i en ny hverdag. En hverdag, hvor begivenheder, vi havde glædet os til, bliver aflyst, og hvor vi skal vænne os til mere hjemmetid, nye arbejdsrutiner og større digitalt nærvær. Hvordan det vil påvirke os på sigt, ved vi ikke, men vi mærker heldigvis en stor vilje hos mange om at stå sammen og hjælpes ad med at holde samfundet, "normaliteten" og hjulene i gang. 

I går modtog vi en pressemeddelelse om, at Mipim i juni nu også er aflyst grundet coronasituationen "and now transforms into a Paris-based gathering of real estate and technology leaders in September and a new online experience, MIPIM Connect, available year-round". Det meddeles ligeledes, at det næste ordinære Mipim i Cannes først vil finde sted i 2021. Vi afventer nærmere information om den kommende 2-dages event i Paris og skriver selvfølgelig mere om det, når vi kender de nærmere detaljer.

Når intet er som det plejer, må vi også fra vores side bryde lidt med 'plejer'. Derfor har vi ulig vanlig procedure tilladt os at 'springe over i køen' og overdrage Byens Stafet til flere af jer medlemmer på én gang for at høre, hvordan I forholder jer til en ny dagligdag og arbejdsgang under coronakrisen. Første stafet kommer fra rådgiversiden - her fortæller Henriette Cajar fra SINUZ, hvordan deres arbejdsdag konkret har ændret sig, og hvad de gør for at holde hjulene i gang og modet oppe. Læs mere i Byens Stafet som fortsætter i en sprint-version de kommende uger. Vil du "løbe" med, så udfyld dette korte spørgeskema (downloades til din computer) og send det til Katja på kbe@byensnetvaerk.dk.  

Du kan også høre meget mere om, hvordan coronakrisen påvirker byggebranchen i vores to aktuelle podcasts, Corona i byggebranchen #1 og Corona i byggebranchen #2, hvor vi tager en rundspørge blandt byggeriets parter om, hvordan man holder samarbejdet og projekterne i gang, Og glæd dig til, at vi følger op med yderligere to nye podcasts i næste uge.       


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Anette Krarup Ejendomsudvikling er etableret i 2019 af Anette Krarup, der har 30 års erfaring med udvikling af ejendomme. Vi er et erfarent team i nye rammer med fokus på den gode og innovative proces. Vi arbejder med hjertet og ønsker at skabe bæredygtigt byggeri, der står på et fundament af ordentlighed og glæde. Læs mere her.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed gennem arkitektur

Læs Byens Klumme af Kirsten Anker Sørensen, Koncernschef i Link arkitektur, der peger på nødvendigheden af at tænke mangfoldighed, tryghed og menneskemøder ind i arkitekturen, når vi bygger og renoverer boligområder.


Byens Stafet

Hvem har Stafetten?
Vi kører i øjeblikket en særudgave af Byens Stafet, hvor vi spørger jer medlemmer, hvordan I forholder jer til corona-situationen og en ændret arbejdsgang. Første svar kommer fra rådgiversiden og Henriette Dybdal Cajar, adm. direktør og partner i SINUZ ApS.     


Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Kommende arrangementer

BOOK1 Design Hostel i Aarhus​, 2. april - AFLYST
Det tidligere hovedbibliotek i hjertet af Aarhus åbner i foråret som hostel under navnet BOOK1 Design Hostel. Tag med når vi ser og hører om transformeringen fra ikonisk bibliotek til enestående design hostel.


Københavns Museum​, 14. april - venteliste
Københavns Museum er flyttet ind i nyrenoverede lokaler i en fredet bygning. Vi tager på museumsbesøg med arkitekterne bag restaureringen og udstillingsarkitekturen og hører om arbejdet med at tilbageføre bygningen til sin oprindelige arkitektur og samtidig skabe et moderne udstillingsmiljø.


Carlsberg Byen - det nye bykvarter, 22. april
Hvordan udvikler man en ny bydel midt i byen med plads til både grønne områder og høje tårne, fredede bygninger og moderne arkitektur, boliger og erhverv? Vi tager på besøg til Carlsberg Byen og hører om udviklingen, der stadig er i fuld gang. 


Renovering af Frederiksberg Rådhustårn, 23. april
Det 60 meter høje tårn på Frederiksberg Rådhus er under renovering. Vi tager til tops i rådhustårnet for at se og høre om det store håndværksarbejde med udskiftning af tagets kobberbelægning.


Hotel Villa Copenhagen, 27. april - AFLYST
I april åbner hotel Villa Copenhagen i smukke omgivelser af den tidligere Centralpostbygning, der nu er forvandlet til et moderne førsteklasseshotel. Vi får en rundvisning på det nyåbnede hotel ved arkitekterne bag transformationen. 


Velkommen i Byens Netværk - Intromøde​​, 1. maj
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre nye netværkskolleger i branchen.


Byens Netværk går undercover​, NY DATO: 19. maj
Tør du tage med agenterne på hemmelig mission? Du ved ikke hvor du skal hen, og hvad du skal se. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 3. juni - AFLYST
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Folkemødet 2020, 12. juni 
Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.   


Samtalesalon i Aarhus: Hvordan skaber vi social sammenhængskraft i byerne?, NY DATO: 19. AUGUST
Kom med til samtalesalon på Building Green i Aarhus om social bæredygtighed og sammenhængskraft - med særligt fokus på Sydhavnskvarteret, der undergår en kolossal udvikling.  


Afholdte arrangementer

Det nye Københavns Museum, 4. marts
 Fotoreportage


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen​ #1
I denne episode tager vi en rundspørge blandt blandt byggeriets parter: Hvordan holder vi samarbejdet om projekterne i gang, når vores muligheder for fysisk tilstedeværelse er begrænsede? Få gode råd til, hvordan vi kan tilpasse os til den nye virkelighed.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Corona i byggebranchen #2
I denne episode taler vi med de udførende på landets byggepladser og de rådgivende arkitekter og ingeniører, hvoraf mange arbejder hjemmefra. Hvordan tackles coronakrisen i de forskellige led, og hvordan hjælper vi bedst muligt hinanden igennem?


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


Netværksmøde: Fremtidens bo- og boligformer​, 14. maj
Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger inviterer til netværksmøde med fokus på bofællesskaber. Med udgangspunkt i tre temaer og en række inspirationsoplæg bringes dine og andres erfaringer og spørgsmål i spil.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link