Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


21. december

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul & et godt nytår

Mens 2022 rinder ud, kommer her årets sidste nyhedsbrev.

Mange af jer har vi set på et (eller flere) af de mere 50 arrangementer, vi har holdt i løbet af året. Andre er med i vores netværksgrupper. Nogle var med på studietur. Og andre igen følger måske "bare" med fra sidelinjen. Lige meget hvordan, så skal I have et stort tak for jeres engagement i Byens Netværk. 

I løbet af december har vi i Byens Adventskalender ladet tre medlemmer give deres syn på nogle af de dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. Har du ikke fået læst de tre bidrag, så kan du finde dem herunder. 4. Advent er hermed vores juleønske om, at vi - sammen - fortsætter den vigtige samtale om udviklingen af byen og byggeriet i 2023.

I kalenderen kan du allerede nu se lidt af, hvad der er på programmet næste år.

Du kan f.eks. komme med på byggepladsbesøg, når vi bliver klogere på, hvordan samtlige af FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling omsættes til konkrete løsninger i ét samlet byggeprojekt, nemlig UN17 Village. Når byggeriet står færdig i 2023/2024 er det et nyt vartegn for Ørestad med tårnhøje ambitioner og visioner inden for miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. 

Og skal du med på Mipim, så holder vi Mipim Kickoff sammen med Byggesocietetet, hvor du kan møde andre deltagende branchekolleger og få et indblik i de arrangementer, som vi afholder i Cannes i marts. 

Glæd dig også til konferencen Byggebranchen ser grønt, vores mange Mipim events, kommende aktiviteter i forbindelse med Arkitekturhovedstad 2023, en studietur til Oslo i sensommeren og meget, meget mere. 

Vi glæder os til at se jer alle igen i 2023!

De bedste julehilsner 
fra alle os i Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Den mest beboervenlige og bæredygtige løsning inden for renovering af faldstammer. Greenpipe er eksperter i renovering og genbruger afløbssystemer. Vi hedder Greenpipe, fordi genbrug af afløbssystemer er en ”grøn” og klimavenlig renoveringsmetode, og vi er et stærkt og spændende alternativ til traditionel udskiftning og reparation af afløbsrør. Læs mere i Månedens profil.


Byens Adventskalender

1. Advent: Søren Houen Schmidt, partner og rådgiver i Grandville, om det at være fælles om byen: "Vi skal bidrage til løsninger i fællesskab, når vi udvikler vores byer. Vi skal gøre det sammen på kryds og tværs". Læs mere her.


2. Advent: Søren Smidt-Jensen, associeret partner i Smith Innovation, om behovet for en blågrøn byudvikling: "Vand kommer til at fylde meget for byplanlægningen fremover. Lad os se vandpresset som en innovationsudfordring". Læs mere her.


3. Advent: Natalie Mossin, President of Congress, the UIA World Congress of Architects 2023 in Copenhagen, om indsatsen for at skabe en bæredygtig og inkluderende fremtid: "Alle projekter har et potentiale for at gøre noget for nogen". Læs mere her.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Nytårskur i København​, 6. januar 2023 - venteliste
Kom til årets festligste begivenhed, når vi holder Nytårskur i Byens bedste Netværk. Denne gang i rammerne af det nye 25hours Hotel, hvor vi inviterer til en aften med middag, nytårtaler og overraskelser. Og selvfølgelig masser af netværk.


Danske Bank bag facaden - historiske bygninger og økonomisk vejrudsigt​, 24. januar - venteliste
I 150 år har Danske Bank haft hovedsæde på Holmens Kanal. Kom med bag facaden på det historiske og fredede Erichsens Palæ - og få samtidig en aktuel status og forecast på dansk økonomi ved cheføkonom Las Olsen. 


UN17 Village, 25. januar
Hvordan bliver FNs verdensmålene integreret og formidlet i byggeriet? Vi tager på byggepladsbesøg til UN17 Village, der sætter fremtidige standarder for bæredygtigt byggeri ved at adressere og integrere samtlige 17 verdensmål i én helhedsorienteret løsning.  


Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?​, 27. januar
Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Marie-Louise Pind, advokat og mediator, gør dig klogere på, hvordan du med enkle værktøjer kan håndtere - eller endda helt undgå - konflikter gennem øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.


Mipim Kickoff, 2. februar
Sammen med Byggesocietetet holder vi et kickoff for dig, der skal med til Mipim 2023 og gerne vil blive klogere på, hvad du kan få ud af din deltagelse. Du får også en sneak peek på, hvad det danske program byder på.  


Copenhagen Light Festival 2023 - lysvandring i byen​, 8. februar
Tag med på en lysvandring gennem Indre By, når vi ser og hører om nogle af de mange værker på årets festival, der lyser byens rum og bygninger op på nye spændende måder.

 


Intromøde i Byens Netværk, 23. marts
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde i København, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre netværkskolleger i branchen.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til to dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.


Studietur til Oslo, 20.- 23. september 2023
Stå på toget i København og indstil dig på masser af netværk, faglig viden og ny inspiration, når vi sætter kursen mod Oslo. En storby, der er i rivende udvikling med storstilede byudviklingsprojekter og spændende ny arkitektur. Tilmelding åbner i marts.


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Et boligmarked under pres
Den aktuelle krise på boligmarkedet har forstærket behovet for at gentænke rammerne for byernes fremtid. Men hvordan skaber vi et boligmarked i balance?

Lyt til tre podcasts med Curt Liliegreen, direktør i Boligøkonomisk Videncenter, Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger og Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania i dialog med finansjournalist Pernille Enggaard på en debat afholdt af Byens Netværk på Estate Medias Business Arena Copenhagen.

Podcast 1: Et boligmarked under pres af demografien. I denne podcast ser vi nærmere på, hvordan demografien, økonomien og kommercielle boligmarked påvirker udviklingen.

Podcast 2: Et boligmarked under pres af klima-ambitionerne. Kan byggeriet på ti år skære næsten 90 % af CO2-udslippet? Og hvad betyder det for finansiering og forsikring, at vi kommer til at se nye produkter på markedet?

Podcast 3: Hvad venter byggebranchen i 2023? Hvilken ønskeliste kan den kommende boligminister vente fra byggebranchen? Og hvilke store udfordringer venter der i 2023?

Find alle tre podcasts her.


Nyheder fra Byens Netværk

Arkitekturåret indgår stærkt samarbejde med Byens Netværk
Når København stiller skarpt på arkitektur og byudvikling i 2023 bliver Byens Netværk en engageret samarbejdspartner.
Læs mere her.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link