print logo
Byens netværk

Kommende

Alle medlemmer kan deltage i netværkets arrangementer.
Vi prioriterer dog, at så mange medlemsvirksomheder som muligt kan deltage i arrangementerne, hvorfor der i mange tilfælde højst kan deltage 3 personer fra hver virksomhed. Vi håndhæver reglen, hvis arrangementet er udsolgt.
 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye arrangementer.

Ideer til arrangementer?
Du er altid velkommen til at komme med gode idéer til arrangementer - og evt. være med til at arrangere et enkelt eller flere arrangementer. Skriv til sekretariatet på info@byensnetvaerk.dk.

 

Nyt byhus i Ny Østergade

Nyt byhus i Ny Østergade30. november 2021

Ny Østergade har fået et nyt byhus, der på samme tid er både moderne og klassisk, og som binder et tidligere tomt hul i gaderummet sammen og skaber ny værdi i kvarteret.

læs mere Kommende arrangement
Byens Saloner: En branche i balance

Byens Saloner: En branche i balance02. december 2021

Byens Saloner samler byggebranchen til en snak om ligestilling og behovet for en større kønsmæssig diversitet, der skal styrke vores samarbejde, trivsel, innovation og konkurrenceevne.

læs mere Kommende arrangement
Erichsens Palæ - Danske Bank hovedsæde (II)

Erichsens Palæ - Danske Bank hovedsæde (II)07. december 2021

Ud mod Kgs. Nytorv ligger det smukke og fredede Erichsens Palæ, der huser Danske Banks hovedkvarter. Kom med bag facaden og oplev et fornemt udsnit af dansk bygningskunst.

læs mere Kommende arrangement
Nytårskur København 2022

Nytårskur København 202207. januar 2022

Så holder vi igen vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag i rammerne af det historiske Ørkenfort, der nu er Københavns nye luksushotel.

læs mere Kommende arrangement
Nytårskur Aarhus 2022

Nytårskur Aarhus 202214. januar 2022

Tag med til Byens Netværks første nytårskur i den jyske hovedstad, hvor vi glæder os til at samle branchen til en sjov og festlig aften på Restaurant MALT midt i den historiske Ceres By.

læs mere Kommende arrangement
Studietur til Færøerne

Studietur til Færøerne26. april 2022

Fantastiske vidder, rå natur, lakseindustri, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks kommende studietur til Færøerne.

læs mere Kommende studietur

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et tværfagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

MMAKE november 2021

Tilmelding til nyhedsbrev

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K
footer image byens netværk