print logo

Nytårskur Aarhus 2022


Vær med, når vi for første gang blænder op for den aarhusianske version af Byens Netværks nytårskur, hvor vi samler branchen til en sjov og festlig aften på Restaurant MALT midt i den historiske Ceres By.

Luk fuld beskrivelse

For første gang inviterer vi til nytårskur i Aarhus. Vi glæder os til at byde jer indenfor i Restaurant MALT's stemningsfyldte lokaler i det gamle Ceres Bryggeri til en aften fuld af netværk, fællesskab og fest under bygningens smukke stenhvælvinge. 

Vi begynder aftenen med velkomstdrinks og nytårstaler. Derefter sætter vi os til bords og nyder de udvalgte servinger fra Restaurant Malt. Senere byder aftenen også på musik, og baren er selvfølgelig åben aftenen igennem. 

Som en særlig gæst har vi også inviteret en af byens fremtrædende musikalske netværkere, nemlig sangskriver og stifter af musikselskabet Uncover, Kris Herman, der helt eksklusivt vil tage os med ind i sit akustiske univers med sangen Du er Aarhus (og flere andre..). Med sig bringer han også en anden musikalsk overraskelse, så join in 😊

DU ER AARHUS – sneak peek

 

Kom med! Hvis du endnu ikke har fået meldt dig og dine kolleger til, så gør det endelig. Vi glæder os usigeligt til at starte en ny stærk tradition op sammen med alle vores jyske medlemmer. 

NB: Husk at alle medarbejdere i medlemsvirksomhederne kan deltage - og skulle I ikke være medlem endnu, kan I også tilmelde jer til ikke-medlemspris. 


Pris:
Medlemmer: Kr. 1.295,00 ekskl. moms
Ikke-medlemmer: Kr. 2.295,00 ekskl. moms

Prisen inkluderer velkomstdrinks, en 8-retters menu inkl. vin, vand og øl under middagen samt kaffe og te. Derefter vil der være betalingsbar med øl, vin og drinks.

Dresscode: Dit højeste humør og festligste match til de flotte omgivelser.


Tilmeldingsfrist: 7. december 2021 kl. 12.00 - og meget gerne før!
Bemærk at tilmelding er bindende. Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du give pladsen til en kollega. 
 

Forbehold
Vi tager forbehold for restriktioner/forsamlingsforbud udmeldt af myndighederne, der kan betyde, at vi ikke kan gennemføre arrangementet i den planlagte form. I det tilfælde vil Byens Netværk - og dermed også jer deltagere - kunne få pengene retur 😊
 

Mere om Malt
Ceres fungerende i mere end 152 år som Aarhus' stolte, lokale bryggeri, men i 2008 lukkede det. Bryggeriet og fabrikkens tidligere arealer har siden juni 2012 været under under byudvikling med arealer til boliger, erhverv, uddannelsesinstitutioner og et stort nyt parkområde, alt sammen i dag kendt som Ceres Byen. Malt Restaurant & Lounge har renoveret  nænsomt renoveret de over 160 år gamle, og for bryggeriarbejderne ukendte, lokaler, som stadig oser af historie med alle de originale detaljer og rekvisitter fra det gamle bryggeri. De smukke kældre er således igen blevet fyldt med øl, og Aarhus har nu endelig fået sig en “rigtig” øl-restaurant, hvor man kan hygge sig, holde selskaber, drikke og spise godt. Kilde: Pressemeddelelse


Tilmeld dig arrangementet

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Ugyldig e-mail adresse
Skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Persondatapolitik skal accepteres

Tilmelding

Vælg venligst en mulighed fra listen

Vælg venligst en mulighed fra listen


Program

  • 17:45 Ankomst
  • 18:15 Nytårstale v/ Henriette Sofie Larsen
  • 18:45 Middag med 8 serveringer, vand, vin og øl
  • 21:30 Musikken starter - Baren åbner
  • 01:00 Festlighederne slutter

Praktisk information

Dato og tid

14/01 2022 17:45 - 15/01 2022 01:00

Adresse

Ceresbyen 68 C
8000 Aarhus C

Deltagerantal

80

Mødested

MALT Restaurant & Lounge

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger - mobil 2234 6629

Praktisk information

Dato og tid

14/01 2022 17:45 - 15/01 2022 01:00

Adresse

Ceresbyen 68 C
8000 Aarhus C

Deltagerantal

80

Mødested

MALT Restaurant & Lounge

Kontakt

lfi@byensnetvaerk.dk
Lisbet Fibiger - mobil 2234 6629

footer image byens netværk