Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


3. december 2020

I denne uge sendte vi vores bog "Byens Netværk - 25 år spejlet i et netværk" ud i den store verden - ud til hver enkelt medlemsvirksomhed. Vi håber, I tager godt imod den, og at I vil give jer tid til at læse den, se billederne og glædes over at være del af en så farverig forening og fortælling. Hvis du gerne vil have dit eget eksemplar, så er du velkommen til at komme forbi i sekretariatet efter aftale og hente et - så længe lager haves. 

Byens Stafet er denne gang videregivet til Anne-Mette Manelius, Arkitekt PhD og kommunikationsansvarlig i Tegnestuen Vandkunsten fra Nabil B. Chaykh, udviklingsdirektør i AB Clausen - Rådgivende Ingeniører, der har spurgt tegnestuen, hvordan man bedst sikrer, at et byggeprojekt afspejler og fostrer diversiteten i det samfund, det tjener. Læs det - og de øvrige - svar i Byens Stafet. Se også hvem stafetten sendes videre til.

Du kan også blive klogere på nogle af dine nye netværkskolleger i Byens Netværk, nemlig Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører, der er denne Månedens Profil. Holmsgaard har drevet rådgivende ingeniørvirksomhed siden 1996 og tæller i dag 32 specialiserede medarbejdere, der tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor ingeniørrådgivning til renovering og nybyggeri. Læs mere i Månedens Profil her

I denne uge er der sket store forandringer her i sekretariatet, idet vi har sagt farvel til vores kollega Shuki Foighel, som fremover skal være politisk rådgiver på Christiansborg. Vi kommer til at savne Shuki, og ønsker ham god vind på Borgen.

Samtidig siger vi goddag til vores nye kollega, Bastian Junker, som skal hjælpe os med at styre alle vores mange aktiviteter. Bastian kommer fra en baggrund som ingeniør og fotograf og har tidligere været medlem af Byens Netværk som ansat i AgroTech. Velkommen om bord på holdet, Bastian.Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Holmsgaard a/s Rådgivende Ingeniører er ingeniør og totalrådgiver indenfor både mindre og store renoveringsprojekter og nybyggeri. Vi har fokus på bæredygtigt byggeri med fremtidssikre løsninger. Som rådgivende ingeniørvirksomhed er vi en løsningsorienteret og kompetent samarbejdspartner. Læs mere her


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os


Byens Klumme

Social bæredygtighed er ikke kun arkitektur...

Social bæredygtighed i byggeriets udførelsesfase rummer et stort potentiale, der i mange tilfælde er fuldstændig overset. I Byens Klumme giver Anders Sørensen fra Enemærke & Petersen bolden op for en større social indsats og ansvarlighed i byggebranchen. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Byens Stafet er landet hos Anne-Mette Manelius, Arkitekt PhD og kommunikationsansvarlig i Tegnestuen Vandkunsten. Læs bl.a. hendes svar på, hvordan man sikrer, at et byggeprojekt afspejler og fostrer diversitet i samfundet. Og se, hvem stafetten sendes videre til. 


Kommende arrangementer

Jul på Slottet, 10. december - venteliste
Ønsk dit netværk god jul og oplev ægte slotsstemning, når vi besøger Charlottenlund Slot og hører om stedets historie og restaurering frem mod i dag, hvor det bl.a. er et kontorfællesskab og vi besøger en af slottets "beboere"; Søe-Jensen & Co.


Arkitekturens Værksteder på Louisiana: Anupama Kundoo​, 12. januar 
Tag med til Louisiana og få en introduktion til den indiske arkitekt Anupama Kundoo ved museumsinspektør Kjeld Kjeldsen og se udstillingen om hendes værker og tilgang. 


Det Kgl. Bibliotek i Aarhus - Danmarks bedste renovering, 19. januar
Se vinderen af RENOVER prisen 2020, når vi besøger Det Kgl. Bibliotek i Aarhus, som er transformeret fra klassisk bibliotek til et moderne, socialt samlingspunkt. 


Teater: Vi de 1%, 21. januar - venteliste
De bor i ghettoer. De er ofte kun sammen med andre, som deler samme kultur og værdier. De placerer deres børn i særlige skoler og ønsker ikke at bidrage til fællesskabet. Tag med i teateret og se en forestilling om de rige 1%, og hvordan de lever.


Studietur til Færøerne, 20.-24. april 2021 - venteliste
Fantastiske vidder, storslået natur, levende byudvikling, stjernearkitektur, indretningsdesign og avanceret ingeniørkunst. Tag med på Byens Netværks studietur til det forjættede ørige Færøerne...


Afholdte arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

BIG BIO Nordhavn, 10. november
 Fotoreportage


Nyheder fra Byens Netværk

https://streams.eventcdn.net/byensnetvaerk/20201125

Video: Byens Saloner: Nye boformer og -fællesskaber​
Se streamingen fra debatten i Byens Saloner om nye boformer og fællesskaber, hvor en lang række oplægsholdere diskuterer forskellige nye bud på kollektive boformer. Debatten blev afholdt den 25. november. 


www.byens-netvaerk.dk

Video: Hvordan skaber vi den socialt bæredygtige by?​
Se eller gense den streamede debat fra Building Green, hvor Byens Netværk inviterede førende forskere og praktikere til paneldebat om den socialt bæredygtige by.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link