Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

7. december 2017


I går holdt vi planlægningsmøde i VEGA for at sætte form på de sidste detaljer til Byens Netværks NYTÅRSKUR, som finder sted fredag den 5. januar 2018. Kom med og skyd det nye år ind sammen med os i byens legendariske festsal, VEGA, der i 1956 blev tegnet til fineste detalje af Vilhelm Lauritzen som et daværende Folkets Hus. Denne aften bliver det for byggeriets folk! Vi byder velkommen til nytårsmiddag med live musik og højt til loftet, hvor du kan mærke suset fra historien og pulsen fra et helt nyt år, mens du netværker med nye og kendte kolleger fra branchen.


NRE Denmark A/S er månedens profil i december. NRE har igennem de seneste 25 år opført mere end 1.000.000 kvadratmeter butiksareal til store retailkæder samt en lang række større boligprojekter i både Danmark, Sverige og Norge. NRE Denmark var for eksempel en del af det hold, som virkeliggjorde visionen om The Silo i Nordhavn.

Byens Stafet er denne gang givet videre til Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB, der deler sit blik på byggebranchens udvikling. Læs bl.a hvordan han ser, at de almene boligaktører kan være med til at understøtte udviklingen af nye samarbejdsformer i byggeriet.

Endnu et nyt medlem har sluttet sig til os. Denne gang byder vi velkommen til Thisted Huse ApS. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

Glæd dig til næste uges nyhedsbrev, hvor vi har nyt fra Byens Saloner og andre spændende arrangementer i det nye år.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

NRE Denmark er del af NRE Group – en familieejet virksomhed med solide rødder i byggebranchen. Det ledende projektteam har igennem de seneste 25 år opført mere end 1.000.000 kvadratmeter butiksareal til store retailkæder samt en lang række større boligprojekter i både Danmark, Sverige og Norge.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB, er seneste stafetholder. Læs Rolfs bidrag og få hans tanker omkring, hvor udviklingen i byggebranchen er på vej hen, og hvordan KAB kan være med til at understøtte udviklingen af samarbejdsformer, som sikrer en robust og langsigtet ramme, der fører til bedre kvalitet i byggeriet.”


Kommende arrangementer

Nytårskur 2018, 5. januar

Traditionen tro indleder vi det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

Byens Netværksdag 2017: Branchen under ombygning, 16. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Byens Netværk i luften med aktuel podcast
Byens Podcast: Byens Netværk er i luften med aktuel podcast om byggebranchen -  lavet i samarbejde mellem Byggeriets Pressebureau. Her vil vi løbende vende tilbage med nye vinkler på diskussioner i byggeriet.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link