Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


8. marts 2018

I næste uge løber Mipim af stablen i Cannes. Byens Netværk har været repræsenteret på Mipim i 15 år, og år efter år udvider vi vores engagement på den store netværksbegivenhed for byggebranchen. Vi hjælper mange af jer med logi, vi har et lille netværkshotel, og i år har vi hele tre åbne arrangementer.

Aldrig før har vi fået så mange forhåndstilmeldinger som i år. Vi afholder vores traditionsrige kaffe-rendez-vous med mere end fuldt hus, og som noget helt nyt samler vi topfolk fra en række danske kommuner og sætter byernes udvikling til debat på tværs af landet i "Byernes Stafet". I den anledning får vi lavet en udgave af vores Byens Podcast, hvor vi følger op med uddybende interviews og debat. Glæd dig til at høre den.


Når vi er hjemme igen, har vi et nyt skud på "arrangementsstammen". Vi skal en tur til Nordvest og opleve nogle af 20’ernes og 40’ernes største arkitekturskatte: Grundvigskirken, der knejser over Bispebjerg, og de omkringliggende boligområder, Bispeparken og På Bjerget, der rummer nogle af de fineste eksempler på boligbyggeri i Danmark. Med arkitekt Paul Børling som guide får vi historien om arkitekturen i den første halvdel af det 20. århundrede - og vi har eksklusivt fået lov at kigge indenfor i et par af de eftertragtede lejligheder. Besøget rundes af til en duft af kaffe og kirsebærblomster, mens vi sammen spadserer gennem Bispebjerg Kirkegård og møder forårets 'Sakura'.

Vores medlemsliste vokser uge for uge, og siden sidst kan vi byde velkommen til Advokatfirmet DELACOUR. Vi glæder os til at hilse på jer på vores arrangementer.

Med venlig hilsen,
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

ZESO Architects er aktuelle med en større renovering af Baron Boltens Gård. Desuden har tegnestuen for nyligt etableret ZESO ALLIANCE - en nytænkende forretningsstruktur med markedsførende og specialiserede virksomheder knyttet sammen i et forpligtende samarbejde.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra maj 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Per Engsø Larsen, Direktør i ZÜBLIN, Byggeri Danmark, er seneste stafetholder. Læs Pers bidrag, hør hvad der optager ham for øjeblikket og få hans bud på, hvordan bygherre bedst sikrer, at også udenlandske leverandører finder det attraktivt, at byde på danske opgaver.


Kommende arrangementer

Mipim - Byernes Stafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger en række af de danske borgmestre og kommunaldirektører: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


www.byens-netvaerk.dk

Danmark, mit fædreland – i teatret med Byens Netværk, 14. marts - venteliste
Hvem er vi egentlig på Nørrebro, i Svendborg og Hjørring? Tag med Byens Netværk i teatret og oplev Teatergrads forestilling ”Danmark, mit fædreland” på Biblioteket på Rentemestervej.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Forpremiere på det nye AB-system, 3. april

Byggeriets Aftalevilkår (AB-systemet) er til revision, og der er lagt op til markante fornyelser. Vil du være på forkant med de nye regler, inden de træder i kraft, så tag med til vores ”forpremiere” i Cinemateket, hvor to af branchens dygtige advokater viser vej gennem nyskabelser og mulige konsekvenser ved det nye AB.


Byggepladsbesøg i Falkoner Centret, 4. april
Lige nu er der gang i en omfattende renovering. Når byggeriet er færdigt i 2019, er det planen, at hotellet skal rumme 334 værelser, restaurant, cafe, konference samt entertainment og være en langt mere integreret del af det Frederiksbergske bybillede end tidligere.


BLOX Sneak Peek, 12. april - venteliste
Kom med bag facaden og se det færdige BLOX på den københavnske havnefront i et eksklusivt sneak peek, inden bygningen åbner til maj. 


Roskilde Festival Højskole, 17. april

I Roskilde-bydelen Musicon opføres for første gang i 48 år en ny almen højskole i Danmark fra grunden – en højskole hvis værdier bygger på idealerne bag Roskilde Festival. Tag med på besøg og hør om det spændende projekt.


Arkitektur og Sakura i Nordvest, 19. april 
Tag med på forårets arkitektur-tur og se nogle af de fineste eksempler på 20’erne og 40’ernes by- og boligbyggeri, når vi besøger området omkring Bispebjerg.


Folkemøde 2018, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Denne gang krydrer vi turen med fællesspisning i BL's Dome.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

No stress i byggebranchen - morgenkaffemøde om MINDStrain, 7. februar
 Fotoreportage

 


Den Grønne Fatning, 27. februar
 Fotoreportage


 

Copenhagen Light Festival, 21. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Har arkitektkonkurrencen en fremtid?
Hør seneste udsendelse, der fortsætter diskussionen fra Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? Hør blandt andre Uffe Bay-Smidt, Kant Arkitekter, Jan Christiansen, Freja Ejendomme, Mette Mogensen, Domea.dk, Rasmus Jessing, Bygningsstyrelsen og Preben Dahl, Danske Arkitektvirksomheder.  


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast til nytårskur: Året der gik i byggebranchen
Byens Podcast var på pletten ved årets nytårskur i VEGA, hvor aktuelle gæster fra byggeriets værdikæde lod sig interviewe om det seneste års udvikling - med opsving, nye samarbejdsformer, grønne dagsordener, og hvad der ellers tegner branchen i disse år.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Seminar om Træ i fremtidens byggeri, 22. marts
Gennem de seneste år er interessen for træ som et arkitektonisk byggemateriale steget betydeligt, og samtidig har den industrielle udvikling været stor. Foreningen Bæredygtige Byer og Bygninger inviterer til seminar om Træ i fremtidens byggeri torsdag den 22. marts 2018.


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til konference: Fremtidens arbejdskraft - det begynder med et fritidsjob, 10. april
Fritidsjob virker – det er en effektiv måde at bryde den negative sociale arv på. Derfor inviterer Den A.P. Møllerske Støttefond og Fritidsakademiet aktører på området til at bidrage til at styrke indsatsen for at få flere unge i fritidsjob.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link