Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


8. marts 2019


Selv om kalenderen er gået over til forår, viser vejret sig fra en grå og våd side. Hvad er så bedre end at drømme sig væk til varmere himmelstrøg? Det er netop, hvad vi gør! Vi starter med at tage til MIPIM i Cannes, hvor temperaturen kan snige sig op mod de 20 grader. Vi håber, at vi også kan varme op under gode debatter og møder med alle jer, der sætter kursen sydpå i næste uge.

Men vi sætter også kursen endnu længere sydpå og åbner nu op for tilmeldinger til årets studietur, som går til Marrakech i Marokko den 9.-13. november. Her danner Atlasbjergene, den labyrintiske medina og byens imponerende bygnings- og havearkitektur ramme om Marrakech. Byen byder på alt det bedste fra den arabiske verdens historie arkitektur, kunst og kultur - men også på et ”nyt” Marrakech, hvor nye bydele udvikler sig og er med til at gøre byen til den mangfoldige metropol, den er i dag.

Som altid er studieturen en anledning til, at vi sammen får nye indtryk af den spændende arkitektur, bygningskunst og byudvikling, som – også – findes udenfor Danmarks grænser. Og at vi får mulighed for at mødes og videndele med kolleger fra fjernere egne – og selvfølgelig med alle dine rejsefæller. Der er 40 pladser, så book allerede nu, så du er sikker på at få en af pladserne.

Siden sidst kan vi byde velkommen til to nye medlemmer: 3D Vizual og Advokat Henrik Hjortsholm. Vi glæder os til at se jer på de kommende arrangementer.

Månedens profil i marts er SKALA Arkitekter, der med 30 års erfaring leverer kompetencer inden for hele arkitektfaget. Bl.a. har tegnestuen stået bag projekter som boliger, skoler og institutioner - altid med et mål om at skabe velfungerende og innovative fysiske rammer for menneskers liv.


God weekend
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

SKALA Arkitekter har fokus på velfungerende, bæredygtige og bygbare rammer om menneskers liv. SKALA Arkitekter er en full-service arkitektvirksomhed med tegnestuer i Horsens, København og Oslo og med mere end 30 års erfaring i bagagen.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra juni 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Birgitte Svarre - Director, Team lead Cities i Gehl - er ny stafetmodtager. Klik ind og læs bl.a. hvad der optager hende for øjeblikket, og få Birgittes svar på spørgsmålet om, hvorvidt vi kan fastholde Københavns særlige kvaliteter samtidig med at vi fortsat udbygger byen.


Kommende arrangementer

Borgmesterstafet - Mipim 2019, 12. marts - venteliste
Under Mipim i Cannes, tager vi et kig på den fremtidige udvikling i hovedstadsområdet og kommunerne i sydvest. Vi lader stafetten gå ud til fem vigtige kommuner og spørger deres borgmestre, hvor udviklingen bevæger sig hen hos dem. 


www.byens-netvaerk.dk

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2019, 13. marts - udsolgt
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 1331 i Cannes.


Byggeri med merværdi - Mipim 2019, 14. marts​ - venteliste
Danske Arkitektvirksomheder og Byens Netværk inviterer til debat om byggeri med merværdi på MIPIM i Cannes 2019. Aktører fra hele byggeriets værdikæde tager pulsen på, hvordan det danske byggeri kan bidrage til samfundsudviklingen ved at skabe merværdi – socialt, miljømæssigt og økonomisk.


Hotel Herman K, 19. marts - venteliste
Bag de sorte lameller på Bremerholm 6 lå engang en transformerstation. Nu er den gamle bygning omdannet til hotel og restaurant. Tag med, når vi besøger Herman K, og hør om transformeringen af den industrihistoriske perle midt i København.


Renovering af Overformynderiet, 21. marts

Snart flytter Beskæftigelsesministeriet og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet ind i det gamle Overformynderi på Holmens Kanal 20, hvor Bygningsstyrelsen for nylig har gennemført en omfattende renovering og restaurering. Kom med ind og se det færdige resultat.


Kunst i byrummet - cykeltur med Thomas Pålsson, 3. april
Tag med på cykeltur rundt i København, hvor vi sammen med Thomas Pålsson kigger nærmere på kunst og udsmykning af byens rum og vægge - både på den formelle udsmykningskunst, gadekunsten og de mange gråzoner, sammenstød og overlap.


Sundholm – Når byen tager socialt ansvar, 11. april

Tag med til Sundholm på Amager, når vi går på opdagelse mellem områdets smukke gamle bygninger og får en snak om social ansvarlighed og lokalt sammenhold med nogle af bydelens forskellige aktører og lokale ildsjæle.


Folkemøde 2019, 14. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi igen i år tager på 1-dagstur til Bornholm for at besøge den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Udover fællesspisning i BL's Dome, kan du i år glæde dig til når Byens Netværk for første gang er medarrangører af en Folkemøde-debat. 


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

 

Copenhill - Skibakken på toppen af Amager Ressourcecenter, 21. februar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk

Persondatapolitik
Hvis du vil vide mere om hvilke data vi indsamler om dig, hvilke formål, vi bruger dem til og hvad dine rettigheder er i forhold til dine data, kan du læse mere om det i vores persondatapolitik.
Byens Netværk er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi nævner det blot i dette nyhedsbrev for at fortælle dig, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data. Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@byensnetvaerk.dk


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link