Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


8. juni

Et af Københavns ikoniske vartegn, Børsen, står overfor en omfattende restaurering af blandt andet sit smukke, men udtjente kobbertag. Tag med, når vi får en introduktion til restaureringen af Børsen og de tiltag, der skal føre bygningen tilbage til sit orginale udtryk og rette op på tidligere tiders uhensigtsmæssige renovering. Og glæd dig ikke mindst til, at vi kommer op på byggepladsen på taget og ser, hvordan kobberet lige nu skifter farve fra grønt til gyldent ved brug af gamle traditioner og håndværksmetoder.

Du kan også deltage i en online talk om Vandkulturhuset på Papirøen. I nær fremtid kan vi nemlig bade i stjerne-arkitektur i Københavns Havn, når det nye Vandkulturhus, tegnet af de verdensberømte japanske arkitekter Kengo Kuma and Associates, står færdigt. Vi hører arkitekterne fortælle om visionerne for det spektakulære byggeri og skal også høre Petersen Tegl fortælle om den særlige sten, der vil tegne dets karakteristiske udtryk.

I Byens Klumme byder Natalie Mossin, President of Congress, og Ingeborg Hau, Chief Advisor, velkommen til de op mod 10.000 arkitekturinteresserede fra hele verden, der samles i København i forbindelse med UIA World Congress of Architects. Temaet er ’Sustainable Futures – Leave no one behind’ og handler om at bruge arkitektur og byggeri som redskab til at opnå en bæredygtig, inkluderende fremtid for alle. Det er et ambitiøst mål, der kun lykkes, hvis branchens aktører diskuterer, deler og udvikler nye strategier og løsninger sammen. Dét er UIA World Congress of Architects platform for. Og vi skal udnytte den unikke chance for at dele og tage imod, skriver klummeskribenterne her

Du kan også møde Byens Netværk, når verdenskongressen løber af stablen i Bella Center, hvor vi fra den 3.-6. juli vil være at finde i The Rebuilding Pavilion og tage imod keynote speakers, workshopdeltagere og besøgende, der vil engagere sig i dialogen om, hvordan vi sikrer en bæredygtig genopbygning af de samfund, der står over for udfordringer. Så deltager du i UIA World Congress of Architects, så læg vejen forbi. 

Sidst men ikke mindst kan vi byde velkommen til Homann Advokater som nyt medlem i foreningen. Vi glæder os til at møde jer på vores kommende arrangementer. 

Med venlig hilsen
Byens Netværk 

 

Månedens profil

Brovang Skilte & Design er specialister i at skabe og skræddersy skilteløsninger til alt lige fra byggeprojekter, offentlige institutioner, begivenheder, organisationer m.fl. Vi arbejder på tværs af mange forskellige brancher, fra små til store virksomheder og er vant til at håndtere alle størrelser opgaver. Vores løsninger omfatter en bred vifte af produkter såsom udendørs skiltning, indendørs skiltning, facadeskiltning, folieskiltning, boligskilte m.m. Læs mere i Månedens profil.


Byens Klumme

Velkommen til verden!
10.000 arkitekturinteresserede samlet i København.

Om mindre end en måned slår vi dørene op for UIA World Congress of Architects. Temaet er ’Sustainable Futures – Leave no one behind’ og handler om at bruge arkitektur og byggeri som redskab til at opnå en bæredygtig, inkluderende fremtid. For alle. Det er et meget ambitiøst mål, der kun lykkes, hvis byggeriets aktører diskuterer, deler og udvikler nye strategier og løsninger sammen. Det er UIA World Congress of Architects platform for. Og vi skal udnytte den unikke chance for at dele og for at tage imod. Læs Byens Klumme af Natalie Mossin og Ingeborg Hau.  


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Christina Jørgensen, CEO i Freja Ejendomme A/S, har fået overdraget Byens Stafet med et spørgsmål fra Nordstern omkring arbejdet med den eksisterende boligmasse ift. bæredygtighed. Læs Freja Ejendommes svar på det og stafettens andre spørgsmål i Byens Stafet - og se også til hvem og med hvilket nyt spørgsmål, medlemsstafetten er sendt videre.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Next generation - nye boformer og nye materialer, 9. juni
Hvordan kan vi tænke fremtidens boligbyggeri, så vi ikke bruger flere ressourcer, end kloden kan bære? Og hvordan kan fremtidige krav til boformer og materialer åbne for nye boligkvaliteter? Tre pavilloner og vinderteams viser vejen frem.


Folkemødet: Byggeriets dilemmaer med Sara Bro, 16. juni
Mød os til en både faglig og humørfyldt debat på Folkemødet i Allinge, når vi sammen med Sara Bro og et byggefagligt panel tager livtag med nogle af de mest påtrængende dilemmaer inden for byggeriet og byudviklingen. 


1-dagstur til Folkemødet 2023, 16. juni - udsolgt
Oplev Folkemødet med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm og oplever nogle af Folkemødets mange debatter. Vi lægger også vejen forbi Green Solution House, der er et hotel opført med fokus på bæredygtighed.


Fremtidens gårdhave - Tomsgårdsvej, 19. juni
I Københavns Kommune omdannes gamle gårdmiljøer til frodige gårdhaver, hvor formålet er at udvikle nye løsninger, der kan kombinere rekreative gårdrum med innovativ lokal regnvandshåndtering. Vi besøger projektet på Tomgårdsvej. 


Byen vågner: Vandkulturhuset på Papirøen med Kengo Kuma and Associates og Petersen Tegl – online talk, 26. juni
I nær fremtid kan vi bade i stjerne-arkitektur i Københavns Havn, når Vandkulturhuset står færdigt på Papirøen. Hør Kengo Kuma and Associates og Petersens Tegl i en online talk om visionerne for det spektakulære byggeri. 


Restaurering af Børsen - nyt kobbertag, 26. juni
En restaurering af Børsens tag og facade skal føre bygningen tilbage til sit originale udtryk. Vi får en introduktion til det omfattende restaureringsprojekt og kommer med op på byggepladsen på taget og ser, hvordan kobberet skifter farve fra grønt til gyldent.


Studietur til Oslo, 20.- 23. september 2023
Stå på toget i København og indstil dig på masser af netværk, faglig viden og ny inspiration, når vi sætter kursen mod Oslo. En storby, der er i rivende udvikling med storstilede byudviklingsprojekter og spændende ny arkitektur.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link