Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

08. september 2016


MIPIM 2017 synes langt væk, men vi er allerede i fuld gang at planlægge - vi skal både afholde vores klassiske kick-off i København, den populære morgenkaffe i Cannes, og denne gang barsler vi også med en netværkspicnic på Ile Saint Honorat - den fredelige munkeø 15 min. sejlads fra Cannes. Det bliver fredag formiddag, så vent med at flyve hjem til fredag aften. Mere om det, når vi nærmer os.  

Vidste du i øvrigt, at vi i Byens Netværk kan hjælpe jeres virksomhed med at finde logi i en by, der ellers er svær at finde ophold i i lige præcis den uge, hvor MIPIM går løs? Vi kan formidle kontakt til lejligheder, og har du ikke boet på vores meget populære lille netværkshotel, så har vi ét værelse tilbage. Kontakt Henriette for mere information.

Herhjemme er nyeste arrangement i kalenderen et besøg i Amaliegaarden i København. Her skal vi sammen med Arkitema Architects se nærmere på den store renovering af de smukke gamle palæer med tilhørende rokokohave i Amaliegade.

Ingen kommer uden om at skulle klimasikre – om det er enfamiliehuse, ejendomme eller hele byer. Hør hvordan GHB Landskab og tegnestuen Adept sammen med Middelfart Spildevand og Middelfart Kommune er i gang med at udrulle Danmarks Smukkeste Klimatilpasning, der skal sikre byen mod fremtidens voldsomme mængder regn. Se mere om arrangementet her.

Den 27. september har vi fået den unikke mulighed at få Frederiksborg Slot for os selv. Så er du til restaurering og fantastisk håndværk, så tag med os til Hillerød og se den smukke Audienssal.

Vores arrangementer er (heldigvis) populære, og ofte når de at blive udsolgt. Vi oplever dog en del afbud i sidste øjeblik, og det vil vi meget gerne undgå. Fortsæt endelig med at melde jer til - men tjek kalenderen inden, og bliver et afbud nødvendigt, så giv os besked i så god tid som muligt, så vi har en chance for at formidle pladsen videre. 

At være Månedens Profil er en god måde at synliggøre jer overfor de ca. 300 andre medlemsvirksomheder i Byens Netværk samt de mere 3000 modtagere af vores nyhedsbrev. Har din virksomhed lyst til at blive Månedens Profil i Byens Netværk? Her i september er Dall & Lindhardtsen Månedens Profil, men vi har en ledig profil i oktober samt fra december og frem. Læs mere her.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Triagonal. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.
 

 

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Dall & Lindhardtsen A/S arbejder i den arkitektfaglige skala fra design til planlægning. Vi varetager rådgivning i alle faser fra idé til færdigt byggeri. Vi løser traditionelle og utraditionelle, store og små projekter. Gennem en kreativ proces skaber vi god arkitektur og løser faglige udfordringer, der tilfredsstiller bygherrens krav til funktionalitet, kvalitet, økonomi og tid. Samtidigt er det vores ambition, at projekterne gives en unik og bæredygtig løsning. 

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra oktober 2016 og frem.


Byens Klumme

Hvorfor socialøkonomi?
Line Barfod, Advokat i Foldschack & Forchhammer, sætter i Byens Klumme fokus på, hvorfor vi skal beskæftige os med socialøkonomi og socialøkonomiske virksomheder. Er grænserne mellem mennesker i byen måske en af de grænseflader, vi som branche bør give større opmærksomhed?


 
 

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Jakob Axel Nielsen, Direktør i Calum A/S, er aktuel stafetholder. Carsten Rasmussen, Udviklingsdirektør i  Freja Ejendomme, overdrog stafetten til Jakob med spørgsmålet: Jeg vil gerne have at vide, hvorledes - eller om hvorvidt - man som ejendomsselskab i Aalborg oplever et særlig bymæssigt/regionalt sammenhold i branchen omkring områdets fortsatte udvikling? Jeg vil gerne høre, hvorvidt rådgivere, udviklere, investorer, erhvervsliv og ikke mindst myndigheder har en særlig sammenhængskraft omkring det lokale og regionale? Og hvorledes adskiller det sig fra deres arbejde i København?

Kommende arrangementer

En landsby på højkant – plads til alle?, 15. september - Venteliste

Vi har fokus på grå 70'er beton og spørgsmålet om, hvem der egentlig skal være plads til i København, når vi besøger Amagers første højhus og ser forestillingen "En landsby på højkant".


Carlsberg Byen og Carlsberg Station, 20. september - Venteliste
Kom med Byens Netværk når vi besøger Carlsberg Byen – området i København med en farverig og vigtig kulturhistorie bag sig og en spændende og omdebatteret fremtid foran sig.

www.byens-netvaerk.dk
Mange bække små, 22. september
Mange af landets kommuner er lige nu i gang med at finde løsninger, der kan sikre byerne mod tidens klimaforandringer. Et godt eksempel er KlimaByen i Middelfart, hvor klimasikring, innovation og byplanlægning går op i en højere enhed.
 

Audiens på Frederiksborg slot, 27. september
Byens Netværk besøger Audienssalen på Frederiksborg slot, hvor man nu efter en gennemgribende restaurering igen kan opleve, hvordan arkitektur, dekorationer og kunst smelter sammen i en højere helhed i et af de bedst bevarede repræsentationsrum fra den danske enevælde.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. - Venteliste
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Amaliegaarden - Restaurering af historiske københavnerpalæer, 25. oktober
Byens Netværk besøger Amaliegade i Frederiksstaden, hvor 3 palæer netop nu restaureres efter alle kunstens regler og omdannes til liebhaverlejligheder med privat rokokohave.

Afholdte arrangementer

Netværksbaren stævner ud, 19. august

 Fotoreportage

Byens Saloner - Pop up debat om byens udbud,  18. august

 Fotoreportage

Byens Saloner - Plads til alle? 28. juni

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Konference - hvordan kan deleøkonomi bidrage til at skabe bedre byer? 13. september
Dansk Arkitektur Center og Politiken Live inviterer til konference om deleøkonomien, der lige nu indtager Danmark med storm! Mød politikere, eksperter, deleøkonomiske projekter og international inspiration fra Amsterdam Sharing City.

www.byens-netvaerk.dk
Konference om 3D printet byggeri, 29. september 
Bureauet Nyborg, Nyborg Kommune og IT Branchen byder velkommen til konference om 3D print, muligheder og begrænsninger.

www.byens-netvaerk.dk
Bogreception - Humane Byer, 29. september
Hvordan kan byer fornyes, så der bliver indrettet bedre byrum? Det spørgsmål tager arkitekt Karsten Pålsson under behandling i en ny bog. I bogen kan man bl.a. finde danske og udenlandske eksempler på gode sammenhængende byrum med rigt socialt liv. Forlaget Bogværket og Karsten Pålsson inviterer til bogreception

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at gøre København CO₂-neutral i 2025 
Nu bliver der sat fokus på at spare energi i private bolig- og erhvervsejendomme i Københavns Kommune. 22 bygningsejere, udlejere, andelsboligforeninger, ejendomsadministratorer og interesseorganisationer har sagt ja til at være med i kommunens partnerskab, Energispring, og spare på energiforbruget i deres bygninger. Vil du også være med?

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link