Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


8. november 2018
 

Hvordan kan vi anvende droner i byggebranchen i fremtiden? Digitalisering og brug af ny teknologi indenfor IoT (Internet of Things) og kunstig intelligens tvinger os til at gentænke, hvordan fremtidens byggeri skal udvikles. Droneteknologien åbner for nogle muligheder, vi ikke havde fantasi til at forestille os for blot få år siden.

​Brug en eftermiddag på at blive klogere på digitalisering i byggeriet, når vi sammen med Teknologisk Institut og Ingeniørhøjskolen i Århus inviterer på en eftermiddagstur om mulighederne for droneteknologien i byggebranchen. Undervejs på turen skal vi bl.a. se en droneflyvning over metrobyggeriet på Kongens Nytorv. Senere på Teknologisk Institut skal vi høre om brugen af IoT og kunstig intelligens, når specialister på området fortæller om nye måder at anvende droner på. Her skal vi også en tur i laboratoriet for at se på den nyeste teknologi indenfor 3d print i beton.

Byens Stafet er en stafet for medlemmer af Byens Netværk. Her kan du blive klogere på, hvem der er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Lige nu er stafetten landet hos Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen A/S, som bl.a. svarer på, hvordan hans arbejde har betydning for byens udvikling, og hvorfor han mener, at den aktuelle udbygning af Hovedstadsregionen bør ske omkring områder med offentlig transport og med fokus på at sikre grønne områder - lig hovedtanken i Fingerplanen, som Hans Bo mener stadig er aktuel den dag i dag. Læs mere her.Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Triagonal er en rådgivende designvirksomhed med speciale i wayfinding. Triagonal arbejder som rådgivere og samarbejdspartnere på nationale og internationale byggeprojekter, som for eksempel lufthavne, hospitaler og offentlige rum.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra december 2018 og frem.


Byens Klumme

Alt er forbundet

Steen Hildebrandt, Ph.d., professor m.m. er aktuel med et nyt klummeindlæg om hvordan den danske byggebranche kan omstille sig, tage handling og udvise globalt lederskab i forhold til FN's Verdensmål. Læs klummen her


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen A/S, er seneste modtager af medlemsstafetten. Klik ind og læs bl.a. hvorfor Hans-Bo mener, at Fingerplanen fra 1947 stadig er relevant for Københavns udvikling og urbanisering den dag i dag.


Kommende arrangementer

Vilhelm Lauritzen Terminalen, 12. november​ - venteliste
Kom med indenfor i Vilhelm Lauritzens gamle terminal i Københavns Lufthavn, når vi besøger den ikoniske bygning, der blev opført i 1939 og var lufthavnens første terminal. Hør også om de seneste udvidelser af lufthavnen samt om videre udvikling.


No stress i byggebranchen II - morgenkaffemøde om MINDStrain, 16. november - OBS nyt mødested!

Vi gentager succeen og inviterer endnu engang til no stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Byens Saloner: Lynetteholmen - et Kinderæg for Københavns byudvikling? 19. november 
Kom med og bliv klogere på visionerne for Lynetteholmen, når Byens Saloner sætter fokus på det storstilede projekt i selskab med et panel af kompetente byeksperter.


Housewarming, 23. november 2018

Byens Netværk flytter til BLOXHUB i Fæstningens Materialgård - og dét skal fejres! Kom med til vores festlige Housewarming den 23. november, hvor vi fylder gårdhaven med musik, drinks, orange paraplyer og alle jer skønne mennesker i netværket.


Droner og digitalisering i byggebranchen, 28. november

Hvordan skal vi anvende droner i byggebranchen i fremtiden? Brug en eftermiddag på at blive klogere på digitalisering i byggeriet, når vi sammen med Teknologisk Institut og Ingeniørhøjskolen i Århus inviterer på en eftermiddagstur om mulighederne for droneteknologien i byggebranchen.


Big Art på Charlottenborg, 11. december
Kunsthal Charlottenborg slog for nylig dørene op for BIG ART - en udstilling af samtidskunst i stor skala. Kunstværker af nogle af verdens mest anerkendte kunstnere som Ai Weiwei, Douglas Coupland, Jeppe Hein, Julie Edel Hardenberg, Superflex, Victor Ash m.fl kan opleves i 1:1 skala og vil tage de besøgende på en rejse gennem Bjarke Ingels’ arkitektur i hele verden. 


www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Afholdte arrangementer

 

Transformation af Efterslægten, 24. oktober
 Fotoreportage

 


 

Drømmeskibet – familiearrangement på M/S Museet for Søfart, 28. oktober
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Kan man certificere sig til smuk arkitektur?
Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, hvor en spændende kreds af aktuelle gæster i studiet debatterer, hvad den nye DGNB Diamant-ordning, som er indført af Green Building Council, kan betyde for dansk byggeri.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

»Udvandrerne« - invitation til teater i det nye Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus, 15.-20. november

Oplev rørende teater i Tingbjergs nye Bibliotek\Kulturhus. Som medlem af Byens Netværk kan du købe billetter til danskdansks nye forestilling »Udvandrerne« med rabat. 


www.byens-netvaerk.dk

Invitation til foredrag på Louisiana, 21. november

Kom med til en aften om tegnestuen Elemental og historien om Chiles nationalstadion. Museumsinspektør og kurator, Kjeld Kjeldsen, fortæller om samarbejdet med den chilenske tegnestue Elemental og udstillingens tilblivelse.


Green Building Council afholder vinterkonference i Middelfart om Bæredygtigt byggeri, 12. december

Green Building Council afholder vinterkonference på Middelfart Rådhus under overskriften: "Bæredygtigt byggeri i et kommunalt perspektiv: Den cirkulære vej til FN’s Verdensmål".


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link