Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

8. december 2016


Til januar kan du komme med på byggepladsbesøg i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Züblin viser rundt og fortæller om det nye byggeri midt i byen. For at få så mange af jer som muligt med arrangerer vi to besøg samme dag: Axel Towers hold 1 kl. 16.00 og Axel Towers hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig det hold, som passer dig bedst. Der er 25 pladser på hvert hold.

Netværk, netværk, netværk... Byens netværksgrupper er populære, og snart åbner vi op for flere. Er du til strategisk dialog, tværfaglig udveksling og stærke relationer, så er Byens Strateger lll måske noget for dig? Vi er netop nu ved at samle profiler til en ny netværksgruppe, der - ligesom vores øvrige - skal agere på tværs af fag i hele byggeriets værdikæde. Med fem møder årligt i en fasttømret gruppe på 15 deltagere får du eksklusiv adgang til viden, holdninger og sparring blandt dine kolleger i branchen. Vi holder kick off onsdag den 11. januar. Send en mail til Lisbet, hvis du er interesseret i at høre mere. 

test test 

Netværk er der også masser af på vores nytårskur. Der er kun få pladser tilbage - og vi lover en festlig start på året!
 

Vi er glade for at kunne byde velkommen til hele tre nye medlemmer i denne uge: ELF DevelopmentKunstakademiets Arkitektskole, Institut for Bygningskunst og Kultur og entreprenørfirmaet EkbergNielsen. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.


Måske ses vi i eftermiddag til julenetværksbaren?


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger

Byens Netværk
 

Månedens profil

Tegnestuen Vandkunsten har eksisteret siden 1970 og arbejder indenfor hele arkitektfagets faglige bredde, fra landskabs- og byplanlægning, bebyggelsesplaner, byfornyelse og bygningsrenovering til bolig- og erhvervsbyggeri, samt institutioner med kunstneriske eller sociale formål.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra januar 2017 og frem.


Byens Klumme

Lad os gribe byernes forandring i fællesskab
Anne Skovbro, Filantropidirektør i Realdania, har skrevet et nyt indlæg til Byens Klumme om at gribe byernes forandring i fællesskab. Hvordan kan vi i fællesskab understøtte de danske byers udvikling, så vi skaber byer, der ”hænger godt sammen” på alle parametre? Læs Annes bud på et svar i klummen.

Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Morten Kabell, Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, er aktuel stafetholder. Inger Støjberg, Udlændinge-, integrations- og boligminister, overdrog stafetten til Morten Kabell med spørgsmålet: Hvordan vil Københavns Kommune sikre, at der fremover bliver opført billige almene boliger?

Kommende arrangementer

Julenetværksbar 2016, 8. december
Bemærk, at starttidspunktet er ændret til kl. 16:00.
Byens Netværk gentager den gode tradition og inviterer til julenetværksbar – denne gang hos et af vores medlemmer: LOGIK & CO., som bliver de første til at gribe netværksbar-stafetten.

Nytårskur 2017, 6. januar
Byens Netværk inviterer til nytårskur i The Lab, der emmer af New Yorker-stemning med højt til loftet og udsigt over byen.

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation, 19. januar - venteliste

Kom med på besøg i ENIGMA - Danmarks nye kommunikationsmuseum, og hør om udviklingen af det nye museum i den gamle postbygning på hjørnet af Trianglen på Østerbro.


Axel Towers hold 1 kl. 16-18, 25. januar.
Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Axel Towers hold 2 kl. 17-19, 25. januar

Kom på byggepladsbesøg sammen med Züblin i Axel Towers, der er ved at skyde op på Axeltorv i hjertet af København. Vi har to arrangementer med 25 deltagere på hver: Hold 1 kl. 16.00 og Hold 2 kl. 17.00. Tilmeld dig arrangementet, som passer dig bedst.


Byggepladsbesøg i BLOX II, 26. januar - venteliste
Vi gentager byggepladsbesøget i det spektakulære byggeri, BLOX, som vil vise nye veje for kontor-, udstillings- og boligbyggeri og være med til at styrke området ved Christians Brygge og forbindelsen mellem by og havn.


Kick-off Mipim 2017, 2. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af godt 23.000 deltagere, heraf ca. 600 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2017 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2017, 15. marts 

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe – i år på en ny café.


www.byens-netvaerk.dk
Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat, 17. marts
Tag med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyd et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.
 

Afholdte arrangementer

 

Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur, 23. november
 Fotoreportage

 


 

Byggepladsbesøg på BLOX, 17. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link