Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


8. december

Sidste år holdt vi med stor succes konferencen Byggebranchen ser grønt, hvor vi sammen med Byggesocietetet samlede branchen til et par dage med fokus på byggeriet og den grønne omstilling. Til sommer er vi klar igen og dykker ned i de udfordringer og potentialer, der møder os, på vejen mod en mere bæredygtig udvikling. Det inspirerende lineup af talere og indhold kan du se i programmet - og tilmelder du dig nu, er der 'early bird' rabat.

Læs mere om og tilmeld dig Byggebranchen ser grønt 2023.

Du kan også komme med Danske Bank bag facaden, når vi får en guidet omvisning i to af de historiske og fredede pragtpalæer, der i 150 år har huset bankens hovedsæde på Holmens Kanal. Blandt andet det ikoniske Erichsens Palæ ud mod Kgs. Nytorv, hvor vi skal opleve arkitekturen og det enestående interiør. Og så kan du indledningsvis høre Danske Banks cheføkonom Las Olsen give en "økonomisk vejrudsigt" med en aktuel status og forecast på dansk økonomi. 

I Byens Adventskalender er vi kommet til 2. Advent, som er et bidrag fra Søren Smidt-Jensen, associeret partner i Smith Innovation, der bl.a. giver sit syn på behovet for en blågrøn byudvikling. "Vi skal blive endnu bedre til at arbejde med et integreret udviklingsperspektiv for vores byer, hvor håndtering af vand, klimasikring, naturværdier, rekreative værdier, byvækst, byomdannelse og byfortætning tænkes sammen". Læs hele Sørens bidrag i Byens Adventskalender her.

Endelig skal vi byde velkommen til to nye medlemmer: arkitektvirksomhederne 3XN samt Arkitekt Louise Bjerregaard. Vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

Bemærk også, at vi holder Intromøde til Byens Netværk i foråret, hvor nye - og måske kommende - medlemmer kan blive klogere på de muligheder, som et medlemskab af foreningen giver dig og din virksomhed. Alle er velkomne.   

Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Den mest beboervenlige og bæredygtige løsning inden for renovering af faldstammer. Greenpipe er eksperter i renovering og genbruger afløbssystemer. Vi hedder Greenpipe, fordi genbrug af afløbssystemer er en ”grøn” og klimavenlig renoveringsmetode, og vi er et stærkt og spændende alternativ til traditionel udskiftning og reparation af afløbsrør. Læs mere i Månedens profil.


Byens Adventskalender

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af vores netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. Og som vi glæder os til at videndele med jer alle om på vores arrangementer i 2023.   


2. Advent
Andet bidrag kommer fra Søren Smidt-Jensen, Associeret partner i Smith Innovation. "Vand kommer til at fylde meget for byplanlægningen fremover. Diger og betonvægge er nødvendige visse steder, men lad os hellere se vandpresset som en innovationsudfordring. Vi skal blive endnu bedre til at arbejde med et integreret udviklingsperspektiv for vores byer, hvor håndtering af vand, klimasikring, naturværdier, rekreative værdier, byvækst, byomdannelse og byfortætning tænkes sammen". Læs med i Byens Adventskalender her.


Kommende arrangementer

Husk at ALLE ansatte i en medlemsvirksomhed kan deltage i vores arrangementer
Er din virksomhed medlem af Byens Netværk, kan alle ansatte tilmelde sig vores arrangementer. Er du usikker på, om din virksomhed har et medlemskab, kan du se medlemsoversigten her.


Nytårskur i København​, 6. januar 2023
Kom til årets festligste begivenhed, når vi holder Nytårskur i Byens bedste Netværk. Denne gang i rammerne af det nye 25hours Hotel, hvor vi inviterer til en aften med middag, nytårtaler og overraskelser. Og selvfølgelig masser af netværk.


Danske Bank bag facaden - historiske bygninger og økonomisk vejrudsigt​, 24. januar
I 150 år har Danske Bank haft hovedsæde på Holmens Kanal. Kom med bag facaden på det historiske og fredede Erichsens Palæ - og få samtidig en aktuel status og forecast på dansk økonomi ved cheføkonom Las Olsen. 


Oplever du (også) konflikter i samarbejdet?​, 27. januar
Hvordan styrker vi samarbejdet og undgår konflikter på en byggesag? Marie-Louise Pind, advokat og mediator, gør dig klogere på, hvordan du med enkle værktøjer kan håndtere - eller endda helt undgå - konflikter gennem øget bevidsthed og et stærkere personligt lederskab.


Intromøde i Byens Netværk, 23. marts
Er du nyt medlem i Byens Netværk eller overvejer du og din virksomhed at blive det? Så kom til intromøde i København, hvor du kan høre om netværkets mange muligheder og møde andre netværkskolleger i branchen.


Byggebranchen ser grønt​, 1. & 2. juni 2023
Byens Netværk og Byggesocietetet samler branchen til to dage med fokus på den grønne omstilling. Vi dykker ned i udfordringer og barrierer, der spænder ben for en bæredygtig udvikling og ser på innovation og nye løsninger for klimalederskab i branchen.


Byens Podcast

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Et boligmarked under pres
Den aktuelle krise på boligmarkedet har forstærket behovet for at gentænke rammerne for byernes fremtid. Men hvordan skaber vi et boligmarked i balance?

Lyt til tre podcasts med Curt Liliegreen, direktør i Boligøkonomisk Videncenter, Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger og Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania i dialog med finansjournalist Pernille Enggaard på en debat afholdt af Byens Netværk på Estate Medias Business Arena Copenhagen.

Podcast 1: Et boligmarked under pres af demografien. I denne podcast ser vi nærmere på, hvordan demografien, økonomien og kommercielle boligmarked påvirker udviklingen.

Podcast 2: Et boligmarked under pres af klima-ambitionerne. Kan byggeriet på ti år skære næsten 90 % af CO2-udslippet? Og hvad betyder det for finansiering og forsikring, at vi kommer til at se nye produkter på markedet?

Podcast 3: Hvad venter byggebranchen i 2023? Hvilken ønskeliste kan den kommende boligminister vente fra byggebranchen? Og hvilke store udfordringer venter der i 2023?

Find alle tre podcasts her.


Nyheder fra Byens Netværk

Arkitekturåret indgår stærkt samarbejde med Byens Netværk
Når København stiller skarpt på arkitektur og byudvikling i 2023 bliver Byens Netværk en engageret samarbejdspartner.
Læs mere her.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link