print logo

Byens Podcast: Et boligmarked under pres

Udgivet d. 05. december 2022

Den aktuelle krise på boligmarkedet har forstærket behovet for at gentænke rammerne for byernes fremtid. Men hvordan skaber vi et boligmarked i balance?

Økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed på boligmarkedet var omdrejningspunktet for Byens Netværks debat, der fandt sted på Estate Medias’ konference, Business Arena Copenhagen, der fandt sted den 24. november 2022.

Du kan nu lytte med og få debattens pointer og guldkorn serveret i følgende tre podcasts. Deltagere i panelet er Curt Liliegreen, direktør i Boligøkonomisk Videncenter, Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger og Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania. Moderator: finansjournalist Pernille Enggaard og podcastvært Lasse Soll Sunde.  


Podcast 1: Et boligmarked under pres af demografien

I denne podcast ser vi nærmere på, hvordan demografien, økonomien og kommercielle boligmarked påvirker udviklingen.


Podcast 2: Et boligmarked under pres af klima-ambitionerne

Kan byggeriet på ti år skære næsten 90 % af CO2-udslippet? Og hvad betyder det for finansiering og forsikring, at vi kommer til at se nye produkter på markedet?


Podcast 3: Hvad venter byggebranchen i 2023?

Hvilken ønskeliste kan den kommende boligminister vente fra byggebranchen? Og hvilke store udfordringer venter der i 2023?


Medvirkende i de tre podcasts er:

  • Curt Liliegreen, direktør i Boligøkonomisk Videncenter 
  • Line Røtting Dornan, adm. direktør i Fonden for Billige Boliger
  • Simon Kofod-Svendsen, projektchef i Realdania
  • Moderator: finansjournalist Pernille Enggaard
  • Podcast-vært Lasse Soll Sunde.  


Byens Podcast er udgivet af Byens Netværk. Tilrettelægger er Lisbet Fibiger. Vært og producent er journalist Lasse Soll Sunde.
 

footer image byens netværk