Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


9. februar 2018

Den store ejendomsmesse Mipim 2018 i Cannes nærmer sig med raske skridt - og snart skinner solen ned over de mere end 25.000 tilmeldte deltagere, når bygge- og ejendomsfolk fra hele verden om fire uger mingler, netværker og udveksler viden og visitkort på den sydfranske riviera. 

Byens Netværk er selvfølgelig også på Mipim - og i år rykker Byens Saloner med til den internationale netværksscene, hvor vi har sat syv borgmestre og kommunaldirektører stævne til en Byernes Stafet under overskriften: Hvad er visionerne for din by? Med deltagelse af landets store og mellemstore kommuner: København, Odense, Aarhus, Roskilde, Frederiksberg, Ballerup og Horsens har vi en bred og mangfoldig palet, der skal gøre os alle sammen klogere på visioner og tiltag for byudvikling rundt om i landet. Det er en stor glæde, at vi nu kan virkeliggøre vores drøm om for første gang at samle landets kommunale 'høvdinge' i et uformelt setup med byggeriets aktører, investorer og developere. Vil du ikke gå glip af denne unikke mulighed, så tilmeld dig her

Ud over Byernes Stafet har Byens Netværk to arrangementer på Mipim: Dels det traditionsrige Mipim Kaffe Rendez-Vous på Cafe 13.31 - hvor der allerede er over 70 tilmeldte. Derudover gentager vi succesen fra sidste år og inviterer på afslappende netværkstur til den smukke munke-ø, Île Saint-Honorat, hvor vi holder picnic i de idylliske omgivelser og sammen får rundet MIPIM af.

For to uger siden holdt Byens Saloner en debat om arkitektkonkurrencens fremtid. Sammen med Byggeriets Pressebureau har vi lavet en Podcast, der skildrer de forskellige positioner gennem interviews med panelets deltagere. Vi glæder os til at dele den spændende debat med jer, der ikke kunne være med - og mens du lytter, kan du med fordel bladre igennem den netop udgivne fotoreportage

Siden sidst har vi fået tre nye medlemmer: Norconsult A/S, Studio Leh og Rosenmeier.inc.

Husk: Hvis din virksomhed er medlem af Byens Netværk, så kan alle medarbejdere deltage i vores aktiviteter. Mind gerne dine kolleger om at tilmelde sig vores nyhedsbrev, så I alle kan holde jer orienterede om nye aktiviteter.

Skal du med os til Cape Town i oktober? Der bliver skrevet meget om byens vandkrise i medierne lige nu. Vi følger med og skal selvfølgelig høre meget mere om disse udfordringer på vores tur. Det kan du læse mere om i næste uges nyhedsbrev. 
 

Rigtig god vinterferie,
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Arkitektfirmaet Keingart har speciale i at udvikle idrætsbyggeri og aktiverende byrum, der lokker til leg, læring og fysisk udfoldelse. Keingart blev stiftet i 2007 af Maria Keinicke og Flemming Overgaard.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra april 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Per Engsø Larsen, Direktør i ZÜBLIN, Byggeri Danmark, er seneste stafetholder. Læs Pers bidrag, hør hvad der optager ham for øjeblikket og få hans bud på, hvordan bygherre bedst sikrer, at også udenlandske leverandører finder det attraktivt, at byde på danske opgaver.


Kommende arrangementer

Ekstra tur: Copenhagen Light Festival – lysvandring med Byens Netværk, 21. februar - Få pladser

Vi laver en ekstra lysvandring, så nu får du endnu en mulighed for at opleve byen på en ny måde, når Copenhagen Light Festival i februar fylder København med lysinstallationer og værker.


Copenhagen Light Festival – lysvandring med Byens Netværk, 22. februar - venteliste

Byens Netværk tager på lysvandring i København for at  opleve byen på en ny måde, når Copenhagen Light Festival til februar fylder byen med lysinstallationer og værker. 


Den Grønne Fatning - nye boliger i Herlev, 27. februar
Elf Development inviterer sammen med Enemærke & Petersen på byggepladsbesøg i Den Grønne Fatning. Tag med til Herlev og se de nye boliger på den gamle glødelampegrund.


Skyttehusene - en del af det nye Bellakvarter, 7. marts 
Bellakvarter er en ny bydel i Ørestad, som bygges på Bella Centers gamle parkeringsarealer. Her opfører fsb aktuelt 237 almene boliger spredt ud blandt ejer-, og private lejeboliger. Tag med på besøg i den første af fsb’s 4 karréer, inden beboerne flytter ind.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


www.byens-netvaerk.dk

Danmark, mit fædreland – i teatret med Byens Netværk, 14. marts - venteliste
Hvem er vi egentlig på Nørrebro, i Svendborg og Hjørring? Tag med Byens Netværk i teatret og oplev Teatergrads forestilling ”Danmark, mit fædreland” på Biblioteket på Rentemestervej.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? 25. januar
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Har arkitektkonkurrencen en fremtid?
Hør seneste udsendelse, der fortsætter diskussionen fra Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? Hør blandt andre Uffe Bay-Smidt, Kant Arkitekter, Jan Christiansen, Freja Ejendomme, Mette Mogensen, Domea.dk, Rasmus Jessing, Bygningsstyrelsen og Preben Dahl, Danske Arkitektvirksomheder.  


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast til nytårskur: Året der gik i byggebranchen
Byens Podcast var på pletten ved årets nytårskur i VEGA, hvor aktuelle gæster fra byggeriets værdikæde lod sig interviewe om det seneste års udvikling - med opsving, nye samarbejdsformer, grønne dagsordener, og hvad der ellers tegner branchen i disse år.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link