Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

9. december 2015


Kan man printe en elefant eller måske endda et hus? Der er eksplosiv udvikling i 3D-print, og teknologien kommer til at ændre måden, vi arbejder på – også i byggebranchen. Byens Netværk og Best-AV inviterer til et par spændende timer, hvor en ekspert fortæller om udviklingen og viser, hvad fremtiden vil bringe.

Vi tager flere og flere billeder med vores smartphones. Alt bliver dokumenteret på Facebook, Instagram osv. Vi gentager successen og inviterer igen i år til minikursus med fotograferne fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af bl.a. arkitektur. 

I september gik turen til Istanbul, og du kan her se billeder fra turen. Studieturene ud i verden er meget populære. I 2016 går turen til Tokyo. 

Deltagerlisten til nytårskuren har nu rundet de 100 deltagere. I år går mange af jer sandsynligvis på juleferie den 18. december. Hvis du vil være sikker på en plads, så husk at tilmelde dig, inden du går på ferie.


Siden sidst kan vi byde velkommen til Amalie Search & Selection ApS og Arpe & Kjeldsholm A/S - vi glæder os til at hilse på jer ved de kommende arrangementer.

I morgen er der julenetværksbar - du er velkommen til at tilmelde dig eller bare komme forbi. Tag meget gerne en gæst eller kollega under armen. Du kan se den foreløbige deltagerliste her.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Koncept Marketing er specialister i at bygge og styrke brands indenfor byggebranchen. Vi øger kendskabsgraden og styrker markedspositionen gennem strategisk markedsføring, storytelling og PR – leveret på abonnement.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Julenetværksbar, 10. december
Byens Netværk gentager, hvad der efterhånden er blevet en god tradition og inviterer til julenetværksbar. Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år.

Nytårskur, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

3D-Print. Kan man printe en elefant?, 11. januar
Der er eksplosiv udvikling i 3D-print, og teknologien kommer til at ændre måden, vi arbejder på – også i byggebranchen. Byens Netværk og Best-AV inviterer til et par spændende timer, hvor en ekspert fortæller om udviklingen og viser, hvad fremtiden vil bringe.

Kick-off Mipim, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturkursus – Hvordan tager man gode billeder af arkitektur? 10. marts
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

Afholdte arrangementer

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober

 Fotoreportage

Krøyers Plads, 28. oktober

 Fotoreportage

Byens Netværk går undercover, 4. november

 Fotoreportage

Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november

 Fotoreportage

Det nye Rigshospital, 17. november

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til Green Building Councils vinterkonference, 10. december
Hvad kan certificering give den eksisterende bygningsmasse? - tema om udfordringer og potentialer for bæredygtighed i eksisterende bygninger på Green Building Councils Vinterkonference.

Nordic Built Citites Challenge, 17. december
Om to uger udløber fristen for indsendelse af løsningsforslag til Nordic Built Citites Challenge. Konkurrencen handler om at finde innovative og bæredygtige løsninger på seks urbane udfordringer i Norden. Deadline for indsendelse af løsningsforslag er den 17. december, og der er både pengepræmier og international opmærksomhed på højkant.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link