print logo

Arkitekturfotokursus – Hvordan tager man gode billeder af arkitektur?Der er desværre ikke flere ledige pladser til arrangementet. Ønsker du at komme på venteliste, så skriv en mail til Louise Skafte på ls@byensnetvaerk.dk

Vi gentager successen og inviterer igen i år til minikursus med arkitekturfotograf Kira Krøis Ursem og reklamefotograf Mads Lauritzen fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.

Fotoreportage

Hvad er billedkommunikation og hvad er et godt billede? Bliv bevidst om billeders værdi og bliv bedre til at tage gode billeder.

Når et bygningsværk bliver vurderet som fagligt vellykket - eller det modsatte - er den visuelle helhed som regel afgørende. Det opleves selvfølgelig bedst ved at se, fornemme og vurdere bygningen på stedet. Men den næstbedste måde at vurdere den arkitektoniske kvalitet på, er ved at se billeder af bygningen.

Når Kira arbejder som arkitekturfotograf er det lys, linjer, materialer og strukturer, der er vigtigst. Det er ikke mærket på kameraet, men derimod det endelige billede, hun har for øje.
Vejen til det gode resultat kan ofte være lang og kræve mange forsøg, men på dette arrangement vil du få nogle enkle redskaber til selv at nå frem til et godt resultat.

På minikurset vil du få glæde af det spændende faglige miks, når både en arkitektur- og en reklamefotograf deler deres faglige viden med os. Vi vil primært have fokus på billedkomposition og -opsætning og mindre på kamerateknik, for ifølge Byggeriets Billedbank afhænger gode billeder mindst lige så meget af øjet, der ser.

Det praktiske
Medbring dit eget kamera eller smartphone med indbygget kamera - mere behøver du ikke.
Vi mødes i beboerhuset på Christianshavn og efter lidt teori, går vi ud i lokalområdet og finder spænderne motiver, så vi selv kan få lidt praktisk erfaring, inden vi vender tilbage og gennemgår vores billeder.

Læs mere om Byggeriets Billedbank her.

Billeder fra Byggeriets Billedbank og fra sidste kursus

Der er desværre ikke flere ledige pladser til arrangementet. Ønsker du at komme på venteliste, så skriv en mail til Louise Skafte på ls@byensnetvaerk.dk

 Program

 • 13:30
  Velkommen v/ Byens Netværk
 • 13:35
  13:35 Oplæg v/Byggeriets Billedbank. Hvordan tager man gode billeder af arkitektur? Lidt teori og eksempler på hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer
 • 14:00
  Workshop. Vi prøver selv kræfter med at fotografere bygninger og byrum
 • 15:15
  Vi går tilbage og får en kop kaffe, mens billeder overføres
 • 15:30
  Vi ser på vores billeder. Hvad har vi lært?
 • 16:30
  Netværk og forfriskninger
 • 17:00
  Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

10/03 2016 13:30 - 17:00

Adresse

Dronningensgade 34
1420 København K

Mødested

Christianshavns Beboerhus, salen

Kontakt

ls@byensnetvaerk.dk
20956767

Praktisk information

Dato og tid

10/03 2016 13:30 - 17:00

Adresse

Dronningensgade 34
1420 København K

Mødested

Christianshavns Beboerhus, salen

Kontakt

ls@byensnetvaerk.dk
20956767

footer image byens netværk