Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

10. september 2015


Til oktober kan du komme med på byggepladsbesøg på Diakonissestiftelsens kommende byhospice på Frederiksberg. Mennesker, som har levet i byen, vil også gerne dø i byen. De vil mærke byens puls, lydene af børn, der leger i nærheden, liv, der leves i nabohusene. For de pårørende er det en stor hjælp at have nem adgang med offentlig transport. Danmark har i de senere år fået en perlerække af nye hospicer i naturskønne omgivelser. Nu får vi også et byhospice. Tag med os og hør mere om det spændende projekt. 

Nu vi er ved hospitalssektoren, så arbejder vi på at besøge Rigshospitalet og det nye patienthotel i nær fremtid.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Gemeinschaft, som er en antropologisk virksomhed med speciale i hverdagslivet i byer. 

Har du og din virksomhed sørget for at jeres logo er på vores medlemsoversigt? Tjek lige efter her og send gerne til os. Vi vil jo gerne være med til at brande jeres virksomheder. Send jeres logo som jpeg eller png-fil i minimum størrelsen 120x120 pixels til info@byensnetvaerk.dk.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk


Månedens profil

ESTATE MEDIA er hele branchens videns- og mediehus. ESTATE MEDIA arrangerer konferencer, seminarer, udgiver branchens førende uafhængige magasin og leverer daglige nyheder på www.estatemedia.dk

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra december 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Udstillingen AFRIKA på Louisiana, 10. september
Tag med på rundvisning i sommerens store udstilling på Louisiana, som stiller skarpt på arkitektur, kunst og kultur på det afrikanske kontinent. Udstillingen kaster lys på mangfoldigheden og kompleksiteten i den del af Afrika, der ligger syd for Saharaørkenen.

Containerhuset CPH Shelter, 14. september 
Kom med på rundvisning i containerhuset CPH Shelter på Refshaleøen. Huset, der er en bæredygtig og fremtidsrettet fortolkning af typehuset, er bygget af upcyclede og organiske materialer og forventes at få en reduction i CO2 aftrykket forbundet med byggeprocessen på 80% ift. traditionelt byggeri.

Campusudvikling på DTU Lyngby, 16. september
Tag med på rundvisning i tre af DTUs nyeste byggerier og få indblik i den store campusudvikling, der finder sted på DTU Lyngby Campus i disse år.

Pakhuset på Langelinie, 21. september - udsolgt
Kom med på rundvisning i ATP Ejendommes nye kontorhus, Pakhuset, for enden af Langelinie. Huset er i lavenergiklasse 1. og opvarmes og køles ved hjælp af grundvand.

Cykeltur med Jason Roberts – om byrum, byudvikling og beboerinvolvering, 23. september - udsolgt
Oplev din by med nye øjne, når vi sammen med Realdania, GivRum og amerikaneren Jason Roberts inviterer på cykeltur med fokus på byrum, byudvikling og beboerinvolvering.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober
Byens Netværk besøger opførelsen at det nye byhospice på Frederiksberg. Diakonissestiftelsen har udviklet næste generation af hospice, som opføres i den tætte by og er Danmarks første nye hospice i to etager.

Afholdte arrangementer

Standardernes Hus i Portland Towers Company House, Nordhavn, 17. august

 Fotoreportage

Korsbæk og Kaperstaldene i Dyrehaven, 27. august

 Fotoreportage

Byens Netværksbar, 28. august

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk i august 2015
På vores nye site kan du nu se en statistik over såkaldte unikke besøg på siderne på vores website. I august 2015 er det, foruden forsiden og nyheder, især månedens profil af Grontmij Technical Infrastructure, medlemsoversigten og vores netværksbar, der er klikket på. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Årskonference 2015 - Bæredygtighed i Byggeriet, 18. september
Hvordan omsætter vi de gode intentioner om mere bæredygtighed til praktisk virkelighed og god økonomi? Dette vil Bygherreforeningen, sammen med en række af byggeriets parter, debattere på Årskonferencen den 18. september.


Invitation: Besøg Danmarks bedste renovering
Se fem af de nominerede renoveringsprojekter til RENOVER prisen 2015. Mød folkene bag projekterne, som tager dig med igennem renoveringsprocessen. Hør om deres overvejelser, udfordringer og glæde ved at se projektet lykkes, og få lejlighed til at stille spørgsmål og se alle byggedetaljerne.

www.byens-netvaerk.dk
”Bygningsbevaring i teori og praksis" - kursusrække i Center for Bygningsbevaring
Center for Bygningsbevaring tilbyder kursusrække om bygningsbevaring i teori og praksis for alle, der arbejder med det eksisterende byggeri og gerne vil blive skarpere på originale materialer og teknikker, regelsæt, principper m.m. .

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link