Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

11. januar 2018
 

Hvad dominerede byggebranchen i 2017 - og hvad bliver de største tendenser i 2018? Dét er temaet for vores nyeste episode af Byens Podcast, der er optaget på selve aftenen for vores årlige nytårskur, der denne gang løb af stablen i VEGA.

Lyt med, mærk den intense stemning og hør, når repræsentanter fra hele byggeriets værdikæde diskuterer opsvingets for- og bagdele. Podcasten er lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. I næste uge følger en farverig fotoreportage fra kuren, der med ca. 200 fremmødte indledte året med et brag af en fest.

Skaber arkitektkonkurrencen egentlig værdi - eller er de mange ruller papir og blyantstreger bare spild af tid og penge for alle involverede? Byens Saloner tager sammen med Arkitektforeningen temaet op i en tid, hvor mange nye udbudsformer ser dagens lys. Kom og vær med til at diskutere sammen med et skarpt panel af relevante fagpersoner: Rasmus Jessing fra Bygningsstyrelsen, Uffe Bay-Smidt fra KANT Arkitekter, Preben Dahl fra Danske Arkitektvirksomheder, Jan Christiansen fra Freja Ejendomme og Mette Mogensen fra Domea.dk.

Som du måske allerede ved, bliver 2018 året, hvor vi besøger Cape Town. Vi åbner op for tilmelding til studieturen på mandag den 15. januar. Vi har 45 pladser, og skal du sikre dig en af dem, så vær klar ved tasterne i næste uge. Studieturen finder sted 2.-10. oktober 2018 og vil byde på et væld af faglige og kulturelle oplevelser og ikke mindst masser af netværk. Mere om det i næste uge.

Siden sidst har vi fået selskab af ikke færre end fire nye virksomheder, der har valgt at starte året med at blive medlem af Byens Netværk: Schønherr A/S, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, NTI A/S samt Børthy - Schriver - Lundemann A/S. Er et stærkere netværk også en del af dit nytårsfortsæt, så meld din virksomhed ind i Byens Netværk i dag.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

byggeriets pressebureau har gennem snart 30 år specialiseret sig i at hjælpe små og mellemstore byggevirksomheder med at skabe synlighed og profil via medierne. I 2017 indgik de desuden i et spændende samarbejde med Byens Netværk om en serie af aktuelle podcasts om byens og byggebranchens udvikling.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra februar 2018 og frem.


Byens Klumme

En fælles vej frem
Med tidens naturkatastrofer og sønderlemmende krige kan det ind imellem være vanskeligt at se, at vi er på vej mod en mere bæredygtig fremtid. Lene Hjorth, Afdelingsdirektør for Koncern CSR i Jyske Bank er aktuel med en ny klumme, hvor hun peger på FN's verdensmål som en mulig fælles vej frem.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rolf Andersson, Byggedirektør i KAB, er seneste stafetholder. Læs Rolfs bidrag og få hans tanker omkring, hvor udviklingen i byggebranchen er på vej hen, og hvordan KAB kan være med til at understøtte udviklingen af samarbejdsformer, som sikrer en robust og langsigtet ramme, der fører til bedre kvalitet i byggeriet.”


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Robotteknologi og klassisk håndværk - værkstedsbesøg hos Rubin Stuk & Søn, 18. januar
Tag med på værkstedsbesøg hos Rubin Stuk & Søn, der som den første virksomhed i Norden har erhvervet sig en syvakslet robot som også kan stenfræse.


VEGA rundvisning, 22. januar - venteliste
I kølvandet på vores nytårskur, som i år finder sted i netop VEGA, inviterer vi på rundvisning i Vesterbros smukke koncerthus. Kom bag facaden på Vilhelms Lauritzens VEGA og få et indblik i historien og arkitekturen i Folkets og Musikkens Hus. 


Byens Saloner: Har arkitektkonkurrencen en fremtid? 25. januar

Har arkitektkonkurrencen en fremtid eller er de mange ruller papir og blyantsstreger bare spild af tid og penge for alle involverede? Byens Netværk og Arkitektforeningen inviterer til debat om arkitektkonkurrencens potentiale og fremtid.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


No stress i byggebranchen - morgenkaffemøde om MINDStrain, 7. februar
Alle taler om stress i disse år – også i byggebranchen. Tag med til No stress-morgenkaffemøde sammen med Stig Sølvhøj, som fortæller, hvordan metoden MINDStrain kan forebygge stress.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

 

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast til nytårskur: Året der gik i byggebranchen
Byens Podcast var på pletten ved årets nytårskur i VEGA, hvor aktuelle gæster fra byggeriets værdikæde lod sig interviewe om det seneste års udvikling - med opsving, nye samarbejdsformer, grønne dagsordener, og hvad der ellers tegner branchen i disse år.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Studietur til Girona med Arkitours, 19.-22. april 2018

Tag på studietur til Girona med Arkitours og kom tæt på vinderne af Pritzkerprisen 2017 tegnestuen RCR's projekter i Girona og Olot.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link