Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

11. februar 2016

Vi er i fuld gang med at forberede den store netværksbegivenhed på PapirØen den 2. marts - bl.a. sammen med Mads Steffensen, og det bliver aldeles fremragende!

Gå ikke glip af muligheden for at være med til at debattere og netværke sammen med os og en vifte af spændende oplægsholdere fra branchen.


Mads Steffensen, DR og Henriette Sofie Larsen, Byens Netværk

På Netværksdagen kan du bl.a. deltage i små debatsaloner med følgende overskrifter:

Netværk - virker de eller værker de?

m/Kristian Kreiner fra CBS

Når bygherren sætter rammen

m/Rasmus Brandt Lassen, Københavns Kommune og
Signe Primdal Kæregaard, Bygningsstyrelsen

Minimer konflikten med mediation

m/Louise Lerche-Gredal fra Mediationsinstituttet

Bliv mentor og skab forandring
m/Jakob Matzen, fra Københavns Kommune/
Georg Raiser, byplanlægger fra Berlin

 

I krydsfeltet mellem forskning og erhverv
m/Pelle Munch-Petersen, ph.d. stud. Henning Larsen Architects og
Malene Landgreen, ph.d. stud. fra JJW Arkitekter 

Fra nedslidt papirlager til urban darling
m/Klaus Kastbjerg fra Union Holding

Samarbejde og netværk i det globale marked
m/Jacob Kurek fra Henning Larsen Architects

Byens netværksgrupper

m/Lisbet Fibiger mfl. fra Byens Netværk

Vi glæder os og kan næsten ikke vente med at se PapirØen fyldt op med alle de bedste mennesker fra hele byggebranchen. Har du ikke tilmeldt dig endnu, så gør det her.

Du kan også komme med os på besøg i et 15-etagers faldefærdigt betonhus! Vi har købt en stak billetter til den interaktive teaterforestilling "En landsby på højkant" i Urbanplanen. Forestillingen skaber politisk kunst sammen med beboerne og stiller spørgsmål om husets fremtid og om hvem, der skal være plads til i København. Men nytter det overhovedet? Kan politisk kunst ændre noget for beboerne, for publikum og for de ansvarlige politikere? Disse og flere spørgsmål kan vi diskutere, når vi inden forestillingen er så heldige at kunne deltage i Reumert-salonen "Nytter politisk kunst" (paneldebat). 

Arbejder du med almene boliger, udfordringer i beboersammensætningen eller bare interesse for byen og menneskene i byen, så tag med os. Hvis billetterne bliver revet væk, så trækker vi lod blandt tilmeldingerne.

Fra én boligblok til en helt anden. Vi besøger Sjælør Boulevard, hvor vi skal se og høre, hvordan man under en stor renovering sænker energiforbruget i en boligblok fra slut 60'erne. 

Siden sidst kan vi byde velkommen til Alectia og Fonden BYG-ERFA. Vi glæder os til at se jer på vores arrangementer.

Tak fordi du læste så langt, men vi er en forening med meget på hjerte :-).

God vinterferie
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte, Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Børling rådgivning og formidling aps er stiftet af Paul Børling, som er arkitekt maa. Firmaet beskæftiger sig på 8. år primært med at koordinere information blandt de involverede i byggesager, fungere som forretningsfører for kommuner i byfornyelsesopgaver og formidle inspiration på forskellige måder til branchefolk. Og så vurderer de ogs andelsboliger i ABF-regi.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Byens Netværksdag, 2. marts
En hel dag i netværkets tegn med fokus på indbyrdes relationer og faglige temaer. Vi zoomer ind på selve netværket. Hvad er det, hvordan virker det, og hvordan bruger vi det allerbedst?
 

En landsby på højkant, 3. marts
Kom med Byens Netværk når vi sætter fokus på grå 70’er beton og spørgsmålet om, hvem der egentlig skal være plads til i København?

Fra boligblok til lavenergihus, 8. marts
Boligblokke fra slut-60'erne sænker deres energiforbrug til noget nær passivhus-niveau under en større renovering. Kom med Byens Netværk på besøg på byggepladsen på Sjælør Boulevard.


www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturfotokursus, 10. marts - Venteliste
Vi inviterer igen i år til minikursus med de dygtige fotografer fra Byggeriets Billedbank. Her kan du lære, hvordan du med enkle redskaber kan tage gode billeder af arkitektur.
 

MIPIM Kaffe-Rendez-Vous 2016, 16. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café.

Studietur til Tokyo, 1. okt. - 8. okt. 
Årets studietur går til Tokyo i Japan med fokus på bl.a. grænseflader. Tokyo er en tempofyldt og sprudlende metropol - en fremmedartet og spændende by, hvor kultur og tradition møder storbypuls og science-fiction-agtig teknologi og arkitektur. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.Afholdte arrangementer

Pakhuset på Langelinie II, 21. januar

 Fotoreportage 

Kan man printe en elefant, 11. januar

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

www.byens-netvaerk.dk
Vær med til at forme Byens Netværk - deltag i arrangementsudvalg og bestyrelse
Byens Netværk er medlemmernes forening. Netværket drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat, og du kan være med til at forme Byens Netværk ved at deltage aktivt.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana Live, 25. februar
Mød stadsarkitekten Tina Saaby, som tager os med igennem det nye København og fortæller om sine visioner for byen.

www.byens-netvaerk.dk Vinterakademi, 7-11 marts
Har du en nyuddannet kollega eller ansat med interesse i byggebranchens grønne omstilling? Så er Vinterakademi 2016, som afholdes d. 7. - 11. marts i København, noget for ham/hende.

Skal du have et bæredygtigt kompetenceløft?, 7. marts
Uddannelsen til DGNB konsulent i kontorbygninger varer fire dage, hvor du får gennemgået de 40 kriterier i certificeringssystemet og DGNB evalueringsmatrixen, som er nøglen til at foretage den samlede vurdering af bygningens bæredygtige performance.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link