Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


13. december 2018
 


Hvorfor laver Byens Netværk ikke mere på Fyn og i Jylland?
Det bliver vi ofte spurgt om, og vi er glade for at kunne fortælle, at vi nu starter vores første netværksgruppe i Aarhus, og i den forbindelse inviterer vi til et Kickoff for Byens Strateger i Aarhus. Arrangementet er et åbent intromøde for alle interesserede. Er du nysgerrig efter at vide mere om den kommende netværksgruppe og overvejer du, om du selv eller en kollega kunne få glæde af en plads i Byens Strateger Aarhus, så håber vi, du har lyst til at deltage.

Vi bliver hele tiden flere og flere i foreningen. Sidste nye medlem er HD Lab, som hjælper virksomheder i byggebranchen med brugen af teknologi. Velkommen til - vi glæder os til at se jer på vores kommende arrangementer.

Sidst men absolut ikke mindst: Vi håber, at se så mange af jer som muligt til vores festlige nytårskur den 4. januar. Vi er nu over 100 deltagere, og vi kan sagtens være flere! Kom og vær med til at starte det nye år på allerbedste netværksmaner. Du skal helst tilmelde dig inden den 21. december.Med venlig hilsen
Henriette, Mathilde, Lisbet og Shuki 
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

Lintex er i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Virksomheden er familieejet og blev grundlagt i Sverige i 1983, hvor produktionen stadig finder sted den dag i dag. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Rasmus Storgaard, partner og bestyrelsesformand i EcoVillage, er seneste modtager af medlemsstafetten. Læs bl.a. om hans ønske om at få mere bæredygtighed ind i byggeriet, og om hvorfor han mener, at man kunne omdøbe sociale bæredygtighed til væredygtighed.


Kommende arrangementer

www.byens-netvaerk.dk

Nytårskur 2019, 4. januar
Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med, når hele branchen mødes til fest på Refshaleøen. Denne gang har vi valgt Pladeværkstedet på Refshaleøen som ramme om årets fest. 


Nyt kobbertag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, 10. januar

Kom med op på taget af Vilhelm Lauritzens smukke Radiohus på Frederiksberg, og se det omfattende projekt med at udskifte kobbertag og tagkonstruktion på taget af koncertsalen. Det fredede Radiohus huser i dag Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.


Fasangården i Frederiksberg Have, 15. januar

Fasangården er ved at blive genskabt som den fornemme embedsbolig, den var en gang. Når restaureringen er færdig, er det planen at åbne et traktørsted i Fasangården, så alle får mulighed for at nyde de historiske detaljer og unikke omgivelser.


Kickoff for Byens Strateger Aarhus, 23. januar
Byens Netværk åbner nu sin første netværksgruppe i Aarhus. Kom med til vores intromøde og hør, hvad du kan få ud af at være med.


Mipim Kick-off 2019, 29. januar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2019 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Afholdte arrangementer

 

Droner og digitalisering i byggebranchen, 28. november
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Er Lynetteholmen et Kinderæg for Københavns byudvikling?

Byens Podcast er aktuel med en ny udsendelse, der tager fat i den aktuelle debat om Lynetteholmen, som for nylig blev afholdt med 130 deltagere i Byens Saloner.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk

Invitation: Rosenmeiers Atelier Open Studio, 2-15. december
I december er der åbent studio hos Byens Netværks medlem Lisa Rosenmeier. Kunstneren Lisa Rosenmeier arbejder for tiden med billeder i lag under titlen ”Dissolves and Hardcuts”.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link