Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


14. marts 2019


Der er gang i Byens Netværk, og vi har masser at se til takket være den store opbakning fra alle jer. Vi kan derfor byde velkommen til endnu en ny medarbejder – Katja Beck.Katja arbejder med formidling og kommunikation relateret til arkitektur, byggeri og byudvikling og har tidligere arbejdet i DAC og senest Smith Innovation. Katja skal byde ind med alle sine kommunikative fagligheder og skal både planlægge arrangementer, facilitere netværksgrupper og meget meget mere. Vi er meget glade for at byde Katja velkommen til Byens Netværk.

Lige nu er Mipim i fuld gang i Cannes, hvor en stor del af den danske bygge- og ejendomsbranche mødes, netværker og udveksler viden. Vi håber, at I alle kommer hjem med gode kontakter og opgaver i kufferten. Byens Netværk er naturligvis også på pletten - i år med flere arrangementer end nogensinde før. Du kan følge med i vores aktiviteter i Cannes på vores facebookside

Fra én stor netværksbegivenhed til en anden: Inden længe er det igen tid til Folkemøde, og igen i år kan du opleve begivenheden sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Solskinsøen. Byggebranchen er efterhånden godt repræsenteret på Folkemødet, som byder på mange spændende debatter og møder, og i år er vi for første gang selv medarrangører af en Folkemøde-debat.

Det sker, når vi sammen med Danske Arkitektvirksomheder inviterer til debatten ”Dilemmaer i Byggebranchen”, hvor Mads Steffensen og et byggefagligt monopol tager pulsen på nogle af de dilemmaer, der knytter sig til den bæredygtige udvikling i byggeriet – fra hverdagens komplekse valg til de helt store verdensmål. Mere om det snart.

Her til sidst vil vi også byde velkommen til to nye medlemmer: Dampa ApS og Frederikssund Kommune. Vi glæder os til at hilse på jer.


Bedste hilsner både fra Cannes og København
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

SKALA Arkitekter har fokus på velfungerende, bæredygtige og bygbare rammer om menneskers liv. SKALA Arkitekter er en full-service arkitektvirksomhed med tegnestuer i Horsens, København og Oslo og med mere end 30 års erfaring i bagagen.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra juni 2019 og frem.


Byens Klumme

Hvad nu, København?

Selv når det går allerbedst, ved man aldrig, hvad der sker, når man vender et af Matadors ”Prøv lykken”-kort. Sådan er det også med virkelighedens by. Læs den nye klumme om Københavns byudvikling af Jesper Pagh, konsulent, forsker og forfatter. 


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!


Hvem har Stafetten?
Birgitte Svarre - Director, Team lead Cities i Gehl - er ny stafetmodtager. Klik ind og læs bl.a. hvad der optager hende for øjeblikket, og få Birgittes svar på spørgsmålet om, hvorvidt vi kan fastholde Københavns særlige kvaliteter samtidig med at vi fortsat udbygger byen.


Kommende arrangementer

Hotel Herman K, 19. marts - venteliste
Bag de sorte lameller på Bremerholm 6 lå engang en transformerstation. Nu er den gamle bygning omdannet til hotel og restaurant. Tag med, når vi besøger Herman K, og hør om transformeringen af den industrihistoriske perle midt i København.


Renovering af Overformynderiet, 21. marts - få pladser

Snart flytter Beskæftigelsesministeriet og Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet ind i det gamle Overformynderi på Holmens Kanal 20, hvor Bygningsstyrelsen for nylig har gennemført en omfattende renovering og restaurering. Kom med ind og se det færdige resultat.


Kunst i byrummet - cykeltur med Thomas Pålsson, 3. april
Tag med på cykeltur rundt i København, hvor vi sammen med Thomas Pålsson kigger nærmere på kunst og udsmykning af byens rum og vægge - både på den formelle udsmykningskunst, gadekunsten og de mange gråzoner, sammenstød og overlap.


Sundholm – Når byen tager socialt ansvar, 11. april

Tag med til Sundholm på Amager, når vi går på opdagelse mellem områdets smukke gamle bygninger og får en snak om social ansvarlighed og lokalt sammenhold med nogle af bydelens forskellige aktører og lokale ildsjæle.


Folkemødet 2019, 14. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi igen i år tager på 1-dagstur til Bornholm for at besøge den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer. Udover fællesspisning i BL's Dome, kan du i år glæde dig til når Byens Netværk for første gang er medarrangører af en Folkemøde-debat. 


Studietur til Marrakech, 9.-13. november 

Tag med til nordafrikas maleriske, mangfoldige metropol Marrakech. Sammen vil vi gå på opdagelse i den spændende arkitektur og bygningskunst, de velbevarede håndværkstraditioner og den buldrende aktuelle byudvikling.


Afholdte arrangementer

 

Skademosen - CLT-byggeri i Trekroner, 8. marts
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Året der gik i byggebranchen 2018
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik i byggebranchen. Podcasten er optaget direkte på Byens Netværks Nytårskur den 4. januar i PLADEVÆRKSTEDET og lavet i samarbejde med Byggeriets Pressebureau. 


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk

Persondatapolitik
Hvis du vil vide mere om hvilke data vi indsamler om dig, hvilke formål, vi bruger dem til og hvad dine rettigheder er i forhold til dine data, kan du læse mere om det i vores persondatapolitik.
Byens Netværk er ansvarlig for håndteringen af dine data, og vi nævner det blot i dette nyhedsbrev for at fortælle dig, at vi lever op til reglerne og passer godt på dine data. Du behøver altså ikke at foretage dig noget, men du har til enhver tid ret til at anmode os om indsigt i og sletning af data om dig.
Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@byensnetvaerk.dk


Nyheder

www.byens-netvaerk.dk

Nyheder opdateres løbende på www.byensnetvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.


Invitation til Louisiana Live - Camilla van Deurs, 2. april

Mød Københavns nye stadsarkitekt til en snak om København, om hendes fascination af livet i storbyen og hvorfor det er vigtigt for et samfund at have ambitioner på vegne af arkitekturen. Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk.


www.byens-netvaerk.dk

Konference: Mellem fingerplan og økuller: Idealer for fremtidens København, 9. april

København vokser og mangler billige boliger og bæredygtige løsninger. Er Lynetteholmen svaret, og hvad vi kan lære af fortidens planlagte bydele som Tingbjerg og Ørestad, når vi skal forme fremtidens byudvikling?


www.byens-netvaerk.dk

Konference: Den inkludeende by?, 11. april

Projekt UDENFOR inviterer til fagkonference for at undersøge konsekvenserne af urbaniseringen og præsentere nytænkning og initiativer indenfor forskning og praksis, der kan bidrage til mere bæredygtig og inkluderende udvikling af byer i Danmark.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link