Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


14. juni 2018

I morgen går turen til Folkemødet 2018 i Allinge. Ca. 30 medlemmer tager med os til solskinsøen for at besøge den årlige begivenhed, som fejrer dialogen om samfundets muligheder og udfordringer.

Mange af jer er allerede derovre - sig til, hvis vi skal ses, og ellers hold øje med de orange muleposer. Vi glæder os til at opleve de mange spændende debatter og samtaler - i år med særligt fokus på udviklingen af vores byer, og hvordan byggebranchen kan styrke sit bidrag til den sociale og miljømæssige balance i samfundet.  


Vi har adskillige arrangementer på plakaten inden sommerferien. Efter sommerferien kan du komme med på en dagstur til Vejle og Billund, hvor vi skal besøge Fjordenhus - Vejles helt nye ikoniske bygning på havnen designet af Olafur Eliasson - og LEGO House i Billund. Sæt kryds i kalenden den 19. september, hvis du vil med. Vi har 25 pladser. Hold øje med nyhedsbrevet i næste uge.


Siden sidst har vi fået følgeskab af to ny medlemmer: Emilie Koefoed, som er bysociolog, skribent og fotograf og den socialøkonomiske virksomhed Grennessminde, som både er en fond med socialøkonomisk fokus, et økologisk gartneri og bageri og et bo- arbejds- og uddannelsessted for unge med særlige behov.


Med venlig hilsen

Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

 

Månedens profil

TagTomat startede i 2011 på Nørrebro, da arkitekt og bybonde, Mads Boserup Lauritsen, forsøgte sig med at dyrke tomater i hjemmelavede, selvvandende plantekasser på taget af et skraldeskur i baggården - derfor navnet TagTomat. Siden da har TagTomat i den grad haft vokseværk og har i dag produktion i Nordvest og showroom på Jagtvej 59 - Nørrebro.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra juni 2018 og frem.


Byens Klumme

København skal stadig være for alle

Københavns Teknik- og Miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL), er aktuel med et nyt klummeindlæg om nødvendigheden af sikre et mangfoldigt København i en tid, hvor byen vokser, og boligpriserne stiger.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Anders Bo Bach, direktør i Bach Gruppen København A/S, er ny stafetmodtager og fortæller bl.a. om udviklingen af projektet Bryggens Bastion på Islands Brygge, som han mener er et af mange interessante nye projekter i byen i disse år. Klik ind og læs hans svar.


Kommende arrangementer

Folkemøde 2018 og Hammershus Besøgscenter, 15. juni

Oplev Folkemødet sammen med dit netværk, når vi tager på 1-dagstur til Bornholm. Vi fylder igen i år en bus og besøger den årlige begivenhed. Denne gang krydrer vi turen med et stop ved Hammershus Besøgscenter samt fællesspisning i BL's Dome.


Den Gule By, 18. juni

Kom med på byvandring og oplev Den Gule By  - en idyllisk lille oase mellem Enghavevej og Vasbygade bestående af historiske huse, som tidligere fungerede som tjenesteboliger for ansatte i DSB.


Prisbelønnede almene boliger på Dortheavej, 27. juni
Tag med til Dortheavej i Københavns nordvestkvarter, hvor der fornyligt er opført 66 almennyttige boliger med et markant arkitektonisk udtryk.


Trekroner Kirke, 3. juli
Når Trekroner Kirke ved Roskilde efter planen står færdig næste år, vil den med sine organiske former være et markant brud på traditionel kirkearkitektur.


Roskilde Festival som midlertidig by, 5. juli

Skal du på Roskilde Festival i år? Så har du mulighed for at komme med på vores lille hyggelige netværksarrangement om festivalen som midlertidig by.


Studietur til Cape Town, 2.-10. oktober - få pladser

Studieturen 2018 går til Cape Town, hvor Afrika og Vesten på godt og ondt er smeltet sammen til en helt unik kultur. Tag med og oplev byens store historie, imponerende skønhed og spændende udvikling.


Afholdte arrangementer

 

Husbådssafari, 31. maj
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast: Om fusioner og opkøb i arkitektbranchen
Hør seneste udsendelse som sætter fokus på den bølge af fusioner og opkøb, der på det seneste har ramt arkitektbranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Byens Podcast på MIPIM: Hvordan håndterer vi urbaniseringen?
Hør syv danske borgmestre og kommunale topfolks bud på, hvordan vi håndterer urbaniseringen og den hefitige vækst i byerne.


www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link